laikagumman

Direktlänk till inlägg 1 juli 2012

Plask och lek

Av Laika - 1 juli 2012 17:19

Matte är ju lite ledsen och tycker att saker är jobbiga för tillfället. Därför passade vi på att åka ut en sväng till skärgården idag för att skingra tankarna. Solen sken så fint till en början och vid lilla båthamnen är det grunt och som gjort för hundbad. Men idag kände jag att det var lite väl kallt. Solen hade ju hunnit försvinna och det enda jag kunde tänka mig var ett litet tassbad. Mycket uppfriskande.


Sedan dök det upp något helt annat och mycket mer spännande än att bada tassarna. Förvisso kom den en hundkompis som badade brevid mig men han var inte alls lika intressant som det jag fick syn på.

Lite pip pch lit gny men inte kom dom närmare för det och jag släpptes inte närmare heller fast jag demonstrativt visade vad jag ville. Istället fortsatte vi promenera och tog lite småpauser här och där för fotografering.


Jag satt och njöt i vindarna och tittade ut övet vattnet. Vilken tur att jag inte valde att simma ut för som dom där båtarna guppade i vattnet vill jag inte veta vad jag hade gjort. För övrigt ska jag rikta lite kritik mot husse som gjorde det finaste på bilden suddigt!


Vi fortsatte promenera upp för trappor och stigar. Oj så det fanns mycket att nosa på.

 



Lagom till det att vi var framme vid bilen igen började det att regna lite. Men jag kände mig klar och nöjd med dagens ävntyr, så passande. Nu ska jag inget annat än bara vila fram till middagen. Vilken bra söndag jag haft.



 
 
Ludde

Ludde

1 juli 2012 19:43

Skärgårdar är trevliga ställen. Tassbad och sjöfåglar piggar upp vilken söndag som helst. Tycker också att din husse måste fokusera på väsentligheterna... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

Laika

2 juli 2012 00:07

Visst, han får nog öva på det där med fotandet lite mer. Vilken tur att jag gärna ställer upp då :)

 
Kasper

Kasper

2 juli 2012 00:43

Oj, en sån fin dag! Och visst är det liiite spännande i alla fall, att skåda fåglar...
Och du, ett så fint golv du har fått på din balkong! Som gjort för att inta festmåltider på. :)

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

2 juli 2012 11:35

Ja, fågelskådning är jättespännande. Golvet blev bra och det gick jättefint att äta finmat där ute. Tror vi kommer göra det många fler gånger :)

 
Aamor

Aamor

2 juli 2012 18:08

Härlig dag, det är mysigt med vatten.
Klart att ankorna är roligare än en annan hund, kan inte mer än att hålla med dig, hihi!
Alltså husse - du ska alltid fokusera på det finaste, Laika då så klart, hihi!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

2 juli 2012 20:15

Ja, husse har fått be mig om ursäkt, men menade på att det var så fotot var tänkt, att jag skulle vara lite suddig i förgrunden, men nej... tror han har lärt sig sin läxa ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards