laikagumman

Direktlänk till inlägg 1 augusti 2012

Grillkväll, bus och suddiga bilder!

Av Laika - 1 augusti 2012 21:38

Idag har jag och matte åkt till matteföräldrarna och träffat alla syskonen. Vi satt lite på baksidan ute i trädgården och där hittade jag en pinne som var helt perfekt att tugga sönder. Matte hade bara sin mobil med sig och den kameran är tydligen inte alls lika bra som den borde vara säger hon. Helst ska motiven vara blixtstilla när man tar fotot, annars blir det suddigt. Dock kom vi fram till att vi tänker visa bilderna ändå.


På baksidan har Sheela lite leksaker, bland annat ett gammalt däck. Ja, ni läste rätt... Kan ni tänka att hon gillar att leka med den. Släpa och dra i den med både tassar och tänder.


Gräset på baksidan har fått sig en och en annan törn av Sheelas lekar. Men baksidan är ju vår plats, de tvåbenta får vara på framsidan där gräset är det grönaste grönt och blommorna blommar överallt. Det var på framsidan på altanen som vi grillade senare på eftermiddagen. 


När Sheela lekt färdigt med däcket blev jag tvungen att ta mig en titt på det där. Skulle det liksom vara roligt... med ett däck... Mja, jag ställer mig fortfarande lite frågande till det.


Grillningen då, ja den gick som smort. Lite gott kött fick jag självfallet smaska på tillsammans med Sheela. Hemfärden blev lagom tidigt eller lagom sent, hur man nu vill se på det. Ja, för matte måste jobba imorgon och ville inte bli alltför sen hem. Det passade mig alldeles utmärkt för jag kände att nummer två var på gång efter den goda middagen. Nu ska jag bara slappa och sova tänkte jag, men matte säger att en till runda väntar innan vi får sova för kvällen/natten. Gäääsp, jag som är så trötter.  

 
 
Aamor

Aamor

1 augusti 2012 22:47

Äh vi ser vad bilderna visar så de är inte så dåliga ;)
Nä ett däck fattar inte jag heller hur det kan vara roligt men man har ju olika smak, kan ju vara så att vi skulle haft ett litet hjul från en barncykel, hihi! Det hade kanske varit kul!
Mysigt med att få grilla och smaka det goda!

Nosgos

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

2 augusti 2012 20:07

Bra att bilderna fungerade även fast de var lite suddiga. Det är jag som är så snabb i vissa lägen att jag blir svårfotad, fastnar liksom inte riktigt på bild ;)
Ett litet hjul kanske hade varit roligare, det har du rätt i :)

 
Kasper

Kasper

1 augusti 2012 22:51

Jag tycker också att pinnen verkar trevligare än däcket! Det sitter ju inte ens på en bil... ;)

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

2 augusti 2012 20:04

Nä, men vilken tur att Sheela gillar däcket ialla fall. Annars hade det legat ett däck i trädgården bara så där... det måste ju vara än tristare ;)

 
Ludde

Ludde

1 augusti 2012 23:17

Jag tror att däcket var mera lagom stort för Sheela. Pinnen du flisade verkar mer lagom för dig... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

Laika

2 augusti 2012 20:03

Ja, min pinne var helt perfekt för mig. Den blev till småflisor när jag var klar med den :)

 
Edith

Edith

3 augusti 2012 11:41

Det där däcket ser helt klart intressant ut, tycker både jag och Hilda. Hemma hos oss finns det en lite kulle som tidigare var gräsbevuxen ... nu kallas den för Hildas kulle och det finns inte tillstymmelse till gräs kvar. Det har Hilda lekt bort. Colliekramar

http://www.parisercollie.blogg.se

Laika

5 augusti 2012 18:21

Ja, jag tror bestämt att vi vovvar är bra på att leka bort gräs :) Jag älskar att rulla i gräs :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards