laikagumman

Direktlänk till inlägg 26 september 2012

Bortrest!

Av Laika - 26 september 2012 12:56

Ja, jag har varit bortrest! Hemma hos matteföräldrarna för att vakta dom tillsammans med Sheela.

Min matte och husse åkte iväg till Finland för en minisemester som en del av mattes födelsedagspresent. Dom har varit i Helsingfors och bland annat besökt ett ställe som heter Sealife. Där fanns det massor med fiskar och jättefina korallrev. Tänk om man hade fått bada i ett sådant färggrant hav.


Men sedan visade matte en annan bild och frågade om jag fortfarande ville simma i ett sådant hav...

Mjaa, glittriga fiskar är väl lite kalas tyckte jag, men matte sa att det var pirayor. Då kände jag med ens att våra vatten här hemma i Sverige är dom bästa vatten att bada i. 


Det regnade en del när jag var hos matteföräldrarna så jag gjorde inte så mycket mer än bara mös i massor, fast sådant kan ju aldrig någonsin bli fel. Ut har jag bara gått och gjort det nödvändigaste. Inne däremot kan man leka och äta gott, vilka kalasdagar jag haft. 


Väl hemma igen, inne från allt regn och rusk ligger vi och myser i sängen ett tag. Matte är trött och vill sova lite och det kan jag väl ställa upp på. Ja, vi ska sova ett tag, drömma söta drömmar och njuta av att vara hemma igen... tillsammans!

 


 
 
Ludde

Ludde

26 september 2012 15:21

Va skönt att vara tillsammans igen hela flocken! Så skönt att ni är flera som vill sova och drömma... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

26 september 2012 16:05

Ja, den där tuppluren var mycket givande, nu orkar jag ju busa lite mer idag :)

 
Aamor

Aamor

26 september 2012 16:27

Kul att vara på semester för er alla men bäst ändå när alla är hemma där de ska vara.
Nä bada med pirayor kan inte vara nån höjdare mer än för dom, hihi! Säkrare hemma!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

26 september 2012 19:43

Ja, jag brukar alltid ha det så himla bra hos mina matteföräldrar, jobbigare är det för matte och husse som saknar mig så ;)
Jag har också kommit fram till att pirayorna bäst badar med sig själva och att jag håller mig till svenskt vatten :)

 
Kasper

Kasper

26 september 2012 20:37

Bra att dom är hemma igen, trots att du säkert haft det jättebra! Pirayorna kan gott stanna i Finland, tycker jag, i svenska vatten kan vi minsann vara utan dom! ;)
Som sagt, skönt att ha matte och husse hemma igen, fortsätt ni att sova en stund till, tillsammans,

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

26 september 2012 21:15

Det var skönt att komma hem och det var skönt att sova i sin egna bädd igen. Fast mattemors mat är ju så himla god :) Blev lite busig av att komma hem, fick ett springfnatt ute, trots regnet... kan du tänka?

 
Edith

Edith

26 september 2012 21:13

Du verkar ha haft det jättemysigt hemma hos matteföräldrar. Det är inte det sämsta! Men ... som matte brukar säga ... borta bra men hemma bäst. Colliekramar

http://www.parisercollie.blogg.se

Laika

26 september 2012 21:17

Visst stämmer det som din matte säger: borta bra men hemma bäst. Det kan jag skriva under med min tass :) Fast lite mysigt är det också med minisemester då och då.

 
Rudi

Rudi

28 september 2012 20:05

Massor av tack för gratulationerna! Jag har fortfarande ont i benet sen jag blev så attans glad när matten grattade mig :-( Men visst är det superkul att fylla år!?

http://www.bmwsfgotoblogg.blogspot.com

Laika

28 september 2012 20:28

Ajaj, du får be matten massera dig lite försiktigt. Du förstår, med åldern kommer också lite krämpor så man måste ta det lite försiktigt. Hoppas det går över snarast så att du kan skutta omkring som vanligt igen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Skapa flashcards