laikagumman

Direktlänk till inlägg 1 oktober 2012

Skogsmulle!

Av Laika - 1 oktober 2012 17:45

En lite härligt mulen och fuktig höstdag har det varit idag. Lite lätt duggregn har kommit, vilket jag förstås inte tvunget njöt vidare mycket av. Matte har varit ledig idag så vi passade på att ta oss till skogen med mattemor som sällskap. Vi vandrade och klättrade omkring för att leta efter svamp. Det fanns en hel del som vi tog med oss hem.


Jag passade samtidigt att prova på livet som en bergsget. Ganska trevligt måste jag säga.


Efter en hel dag i skogen började jag känna mig blöt och lite frusen. Det var väldigt lerigt och blött överallt i skogen och när det började duggregna så fick jag nog. Jag bestämde mig för att inte längre följa med på några avstickare, utan jag höll mig på huvudstigen och väntade på att matte och hennes mor skulle bli klara. Lite som en pik och en alldeles utmärkt sådan för vi började vandra hemåt.


Väl hemma fick jag mig en dusch, matte sa att hon inte villa ha en hund gjord av lera, hon ville ha mig som jag ska vara. Efter duschen blev jag fönad och kammad i vanlig ordning och därefter fick jag vila upp mig efter dagens strapatser, inbäddad, nyduschad och varm.

 


 
 
Kasper

Kasper

1 oktober 2012 19:19

Sötaste bergsgeten, alltså! Vet du det, min matte kan inte låta bli att le när hon ser på bilder av dig. Ett sånt är fånigt leende som bara mattar kan åstadkomma... ;)

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

1 oktober 2012 20:38

Hihi, så roligt. Ja, den där minen känner jag igen för den har jag sett på min matte också :) Ibland brukar hon ta tag i sin laptop och bära den till husse bara för att visa en söt bild på dig eller dina kisar :)

 
Ludde

Ludde

2 oktober 2012 23:03

Du är betydligt snyggare än en get! Skönt att du blev varm igen... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

3 oktober 2012 19:01

Hihi tack :) Ja, få upp värmen var behövligt efter den skogsdagen.

 
Aamor

Aamor

3 oktober 2012 10:35

Det är bra Laika, visa väm som bestämmer, hihi!
Blir lite stelt om inte leran tas bort så det var nog rätt skönt att ta en dusch och bli lite ompysslad!
Du är hur söt som helst som "bergsget"!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

3 oktober 2012 19:03

Bli stel av lera hade nog inte varit så roligt nej... det var rätt skönt efteråt när jag väl duschat och luktade gott igen med pälsen puffig och fin :) Inte alls som en bergsget då inte :)

 
Rudi

Rudi

3 oktober 2012 20:18

Men vilken fin dag du haft då! Och så ompysslad sen! När jag kommer hem lerig och dan från en promenad åker vattenslangen utomhus fram och så slangas jag av och så frotteras jag lite under magen och tassarna...sen blir det inget mer ompysslande för min del!

http://www.bmwsfgotoblogg.blogspot.com

Laika

3 oktober 2012 22:27

Här har vi inget utomhus med vattenslang så därför måste jag duschas inne och då kan jag ju lika gärna pipa och gnälla och skaka och frysa så att matte drar på varmvattnet ordentligt, och matte har lärt sig med tiden hur jag ska handskas med, hihi :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards