laikagumman

Direktlänk till inlägg 9 november 2012

Filosofi och provsmakning

Av Laika - 9 november 2012 20:09

 

Idag har jag mest suttit ute och filosoferat, ja man måste det ibland. Mest kanske för att vänta och hoppas att någon kompis skulle dyka upp, men ingen lycka idag på den fronten. Jag fick istället titta på löven som föll ner från träden... Ja just det, träd- då kom jag genast på att kolla efter ekorrar men inga sådana fick jag heller se idag. Vad är det här för fredag egentligen? Roligare hade jag i alla fall inne för jag fick hjälpa husse med provsmakning av hemlagade köttbullar. Jag fick smaka några stycken för att kunna avgöra om dom smakade tillräckligt gott. Det gjorde dom, så då bad jag om några fler. Tror jag ska be om en till provsmakning för att se om dom smakar bra när dom är kalla också. Det här är viktiga grejer.


Trevlig helg på er alla! Imorgon ska jag hem till matteföräldrarna och leka med Sheela, så roligt det ska bli. Det enda jobbiga är att vi måste åka innan jag ens har vaknat för matte måste jobba.

 
 
Aamor

Aamor

9 november 2012 20:46

Ja det är jätteviktigt att provsmaka så allt blir gott och framför allt att det är ätbart så ens tvåbenta inte blir sjuka och då räcker det inte med endast några få bitar, hihi!
Vad trist att inga vänner eller korrar fanns i träden, vännerna kanske inte kommer trädvägen, hihi!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

10 november 2012 18:38

Precis, inte kan man låta sina mattar och hussar äta dålig mat heller :) Då är det som du säger viktigt att provsmaka många bitar.
Hihi, nej jag har i alla fall aldrig sett att en vovve kommit trädvägen :) Matte skrattar som en tok här åt din kommentar medan jag tänker att det väl skulle vara kul om dom kom trädvägen ibland.

 
Ludde

Ludde

9 november 2012 23:11

Jo, det är nog en väldig skillnad på löv och kompisar! Precis som med varma och kalla köttbullar. Som du säger, det är viktigt att vara noggrann. Det blir nog kul med Sheela i morgon... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

10 november 2012 18:36

Precis, noggrannhet är viktigt. Viktigast dock när det gäller mat och godis :)

 
Kasper

Kasper

10 november 2012 00:06

Man måste ta sig tid att filosofera, det är sant. Tror det finns massor att fundera över, t.ex varför löven just faller. Klurigt.
Hur kom dom förresten upp dit? Ännu klurigare...
Min matte köpte köttfärs idag - så jag kanske också får smaka köttbullar i morgon? Hoppas, hoppas...
Godnatt sötis. :)

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

10 november 2012 18:35

Åh, då håller jag tassarna för att du fick smaka lite köttbullar eller något annat gott med köttfärsen :)
Ja du, det där med löven är bra klurigt, det håller jag med om.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards