laikagumman

Direktlänk till inlägg 11 november 2012

Fars dag!

Av Laika - 11 november 2012 16:33

När vindarna ven utanför fönstret i morse kunde jag minsann höra hur regndropparna slog mot fönsterrutan. Med andra ord betydde det att jag tänkte sova vidare och inte alls bli kissnödig idag, men matte gick inte riktigt med på det. Hon är envis den där matten som jag har och idag vann hon kampen. Vi gick ut en snabbis. 

Hur kan man väcka en hund som sover så här skönt? Inbäddad bland kuddar och allt. Helt eget bökat!


Efter lunch fick jag veta att vi skulle gå ut igen. Men alltså, vad är detta? Ut igen i regnet, suck. Men så sa matte att vi skulle åka bilen hem till matteföräldrana och fika farsdag-fika. Det lät med ens mycket trevligare. Jag fick fika på lite glass och några leversnittar, smarrigt.


Ser ni förresten vad jag fått i pälsen? En rosa tofs. Matte ville lämna in mig för klippning en gång till innan vintern men så började jag löpa så nu måste vi vänta. Jag gillar ju att bli fixad och donad med så tofs eller klippning, ja vilket som fungerar bra för mig. Inte nog med tofsen, jag har även fått ta på mina löptrosor. Fast jag springer inte direkt i dom... det gör mig lite konfunderad, borde jag det?

 


 
 
Skippyy

Skippyy

11 november 2012 18:05

Vilken söt blandning själv har jag en Lhasa apso och Pudel blandras.

http://skippyy.bloggplatsen.se

Laika

11 november 2012 18:25

Tack :) Var och kikade på din lilla blandning och vilken sötnos :)

 
Aamor

Aamor

11 november 2012 18:13

Det var en hårdhjärtad matte du har som drar ut dig när du sover så gottigt, hihi! Fast det är skönt att krypa ner igen när man kommer in.
Så söt du är i tofsen.
Min syrra hade också såna där löptrosor men hon bet bara sönder dom så nu slipper hon dom, hon sköter det så det syns nästan aldrig nått efter henne.

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

11 november 2012 18:31

Vilken duktig syster du har, ja inte att hon bet sönder sina trosor utan att hon håller efter sig så bra. Det gör då inte jag, varav trosorna då kanske ;) Fast jag är duktig på att påminna matte när hon glömmer att ta på dom när vi kommit in.

 
Melody

Melody

11 november 2012 18:49

Du är supersöt i tofs! Min åker bara ner för jag busar så mycket!
Det där med löptrosor ser jag inte fram emot... hoppas det dröjer.
Jag sover i mattes säng, så blir nog knepigt hur jag ska kunna undvika det
när det är dags.
Puss från Melody

http://www.Melodyshihtzu.blogspot.se

Laika

11 november 2012 19:12

Fast löptrosorna gör att jag faktiskt kan fortsätta sova i mattes och husses säng även under min löptid så det kommer du säkert också kunna göra :) Däremot kanske du inte alltid kommer att vilja göra det för man blir ganska varm när man löper, i alla fall jag så jag brukar ofta välja att sova på golvet istället :)

 
Kasper

Kasper

11 november 2012 20:54

Ett sånt bekymmer ni har, ni tjejer ... löptrosor ... har väl aldrig hört på maken...
Förresten är du söt i din rosa tofs, och du BORDE fått sova så länge du ville!!!

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

11 november 2012 23:26

Ja, lite omständigt är det allt att löpa. Mest av allt tycker nog matte och husse det i alla fall. Först ska jag äta massor, hungrig hela tiden och sen efter en vecka är jag inte sugen på någonting alls. Efter det blir jag lite extra kelen och vill bara bli klappad hela, hela tiden men matte och husse säger att dom inte orkar klappa mig dygnet runt. Men jag förstår inte riktigt hur dom inte skulle orka det! Kanske inte jag som är omständig, det kanske är matte och husse som är det?

 
Ludde

Ludde

11 november 2012 22:43

Man borde faktiskt få vakna av sig själv! Behöver man gå ut så vaknar man ju. Det där andra begriper jag inte så mycket av, men det doftar väldigt gott om din blogg... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

11 november 2012 23:22

:) Imorgon ska jag få sova så länge jag vill, det har matte lovat och jag kan lova att vi inte kommer gå ut innan klockan 11 i alla fall, för tidigare än så vaknar jag inte om det inte är panik :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards