laikagumman

Direktlänk till inlägg 22 december 2012

Ä som i...

Av Laika - 22 december 2012 17:15

Näst sista bokstaven idag. Vad fort det ändå har gått. Det är dags att pesentera bokstaven Ä som i Äventyr.

Vissa dagar är man bara så där sugen på lite äventyr och då får man dra lite i matte och visa vart färden ska gå. Ibland har vi hamnat på den ena skogsstigen efter den andra, för stigar... Ja, det är bland det mest spännande som finns. Nu när det kommit så mycket snö och töat lite så har folk börjat trampa upp lite stigar och sådant kan jag bara inte missa.

Äventyr är spännande grejer. Det kan vara en kort promenad ute som ger ett spännande äventyr i form av nya dofter och vänner man träffar, men jag gillar ju Äventyr med stort Ä. När man kommer ut i skogen och jag får välja att gå på stigar vi inte gått på innan. Ja, jag ska erkänna att matte tycker att vi hamnat vilse i alla fall vid två tillfällen när vi varit ute på våra Äventyr. Jag däremot, håller inte med.

Snart väntar ett litet äventyr i form av julafton, som jag längtar. Jag tror att jag har luktat mig fram till ett godispaket som ligger på hyllan. Vad den nu gör där uppe undrar jag då, borde inte alla klappar ligga under granen? Speciellt mina, hihi.


Härliga äventyr till er alla!




 
 
Aamor

Aamor

22 december 2012 20:12

Promenad äventyr är kul när man är på sånt humör och äventyr över lag kan vara kul.
Helt fel att en av dina paket ska ligga så högt upp och självklart ska den ligga under granen men matte säger här att den hade nog blivit öppnad tidigara om den legat under granen.
Äh de får väl lita på att vi inte fuskar, hihi!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

22 december 2012 23:24

Hur kan dom tro att vi skulle fuska med paketen? Oj vänta... matte har till och med bildbevis på mig när jag tjuvade ett paket och sedan sprang till ett annat rum för att öppna det :) Hihi... nåja, jag får väl vänta på att paketet ska komma under granen.

 
Melody

Melody

22 december 2012 21:02

Vilket fint foto med all snö... Nu vill matte åka till fjällen.
Här kan bli lite snö i morgon, men väderleksprognosen visar plus 6 gr på julafton.
Idag har jag fått vara med om lite julfirande. Småkusinerna bytte paket och de fick lov att öppna sina. Jag fick också paket men jag får inte öppna mina förrän julafton. Orättvist, säger jag bara . Varför ska människovalpar inte ha samma regler som jag?
Ha en bra fortsättning på kvällen.
Puss Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.se

Laika

22 december 2012 23:22

Tack Melody, det har vi absolut haft :)
Här bara snöar och snöar det hela tiden. Härligt är det och på julafton ska det tydligen snöa ännu mer. Hoppas ni får lite snöfall i alla fall på julafton, om inget annat så är ju ett fint och soligt väder att föredra framför regn.

 
Kasper

Kasper

23 december 2012 00:21

Vilket tufft Å-bad du visade i går - elelr om det nu var i förrgår. Och så fint du beskriver det där med Äventyr!
Det finns dom (tvåbeningar förstås) som tror att man måste fara jorden runt för att hitta äventyr, när det i själva verket bara är att se sig omkring där man är - det väntar ju alltid precis "runt knuten", om man bara håller ögonen öppna. Som du. :)

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

23 december 2012 14:26

Visst är det så? :D Det gäller att se det fina man har runt omkring sig.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Skapa flashcards