laikagumman

Direktlänk till inlägg 30 januari 2013

Kryar på mig

Av Laika - 30 januari 2013 19:27

Värst vad jag ska äta dessa illasmakande tabletter ofta, två gånger per dag. Matte försöker gömma dom i små korvbitar men jag är duktig på att sortera ut tabletten ur dessa korvbitar, men till slut får jag ju lov att svälja dom. De är ju trots allt för mitt bästa och varken matte eller husse tänker låta mig missa en endaste bit.


Jag känner mig pigg och glad som vanligt så matte och husse hoppas på att jag inte behöver åka in på fredag för vidare kontroller. För mig räcker det alldeles utmärkt att veta att jag ska dit i februari för att ta bort knölen på magen. Inte behöver jag dit redan på fredag då heller.


Nåja, jag ser till att bli ompysslad till tusen. Är man sjuk så ska man ju bli lite extra klemad med, visst? Jag hoppade upp i sängen och bäddade ordentligt innan jag lade mig till rätta för att sova en stund. Det har bara regnat en massa ute vilket för övrigt är extra jobbigt för mig eftersom jag blir utdragen hela tiden för att jag ska kissa oftare. Tror jag ska drömma om finare väder imorgon.

 

 
 
Aamor

Aamor

30 januari 2013 20:14

Vad skönt att det ser ut att hjälpa med medicinen trots att den är äcklig!
Nä du ska nog klara dig från ytterligare ett veterinärbesök, vi ska hålla tassar och tummarna för det!
Klart man ska bli ompysslad extra om man är dålig, så är det bara!
Ser mysigt ut där i sängen!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

30 januari 2013 21:40

Ja, jag ligger helbra här i sängen :) Tror inte matte eller husse ska få sina täcken tillbaka i natt, hihi. jag ligger så bra på dom.

 
Ludde

Ludde

30 januari 2013 23:17

Att det ska va så svårt att göra GODA tabletter? Bra om dom hjälper fast dom smakar sk*t... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

31 januari 2013 19:29

Ja, visst är det bra konstigt? Jag tror jag ska be om att få bli provsmakare åt dom som gör tabletter till hundar. Och då tänker jag bara provsmaka om det luktar gott, som leverpastej, märgben och köttbullar. Ja, sånt gottigt.

 
Kasper

Kasper

31 januari 2013 00:38

Oh, så mycket gottigt du fått att äta, jag har minsann läst bakåt i bloggen!
Men lilla söta gumsan, hoppas det där du ställde till med reder upp sig galant, nu när du trots allt är så duktig att svälja taletterna.
Klart du ska klemas med, man blir nog trött av den där meducinen också. Och nu, nu sover du nog också väldigt gott, gissar jag! :) Snart gör jag det också.

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

31 januari 2013 19:26

Så roligt att höra från er igen. Hoppas matten kryat på sig ordentligt. Det är visst lite sjukhetens tid just nu, många som är dåliga. Men jag, ja jag hoppas att matte och husse tycker jag är så bra att det inte blir någon vettis imorgon, men det tror jag inte för jag tycker att jag visat mig bli mycket bättre.

 
Frasse

Frasse

31 januari 2013 16:08

Vilken lättnad att medicinen hjälper! Först och främst för att du blir frisk, förstås, men också för att du slipper tassa till vettisen. Ta nu tass om dig ordentligt och slappa lääänge mellan mattes sköna lakan :-)
Håller också tassarna för mer sol och mindre blött och vitt :-)
Tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Laika

31 januari 2013 19:24

Tack så mycket. Matte hälsar att det verkar gå åt rätt håll och det är ju bra.
Jag håller också tassarna för bättre väder men det ska nog båda gott för jag har hört att solen ska skina imorgon, hoppas.

 
Melody

Melody

31 januari 2013 16:43

Stackars lilla dig som får äta äckliga tabletter! Min matte hon brukar vara så fräck att hon krossar dem och stoppar in dem i bredbar leverpastej!
Men du kanske inte är lika glupsk som vissa andra här!
Mattes säng är också min säng, men i natt grymtade hon när jag tyckte att det var dags att tvätta hennes öron!
Massa krya på dig pussar från Melody!
Matte hälsar också så klart!

http://melodyshihtzu.blogspot.se

Laika

31 januari 2013 19:22

Det där var ett mycket bra tips hälsar matte. Nu säger hon att hon ska köpa hem leverpastej :)
Vilken tur att ni har varandra, matte som tvättar dig och du som tvättar matte :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards