laikagumman

Direktlänk till inlägg 19 februari 2013

Dagen efter...

Av Laika - 19 februari 2013 17:21

Natten gick bra och jag har sovit gott trots tratten. Matte vågade inte låta mig sova utan den men nu under dagen har jag i alla fall sluppit den. Jag har min tröja på mig istället som täcker över såren. Dessutom har jag en tröja på mig när vi går ut, då blir jag ju smutsig på tröjan istället för direkt på magen. 


Under eftermiddagen var det lite återbesök hos vettisen. När jag kom dit hann jag nosa på två katter som också väntade på vettisen. Mina sår ser bra ut även om jag har ont. Effekterna från narkosen började släppa helt under eftermiddagen vilket gjorde mig jättefrusen. Jag skakade hela tiden och ville inget annat än att bara bli tyckt synd om. Vettisen gav mig lite starkare smärtstillande tabletter om jag skulle behöva.


Det var många som ojade sig och gullade med mig när jag skulle hem från vettisen. Då var väntrummet nästan fullt och alla tyckte jag var så söt i min tröja. Nu är vi hemma igen och jag vilar och blir omhändertagen på bästa sätt. Matte är ledig även idag och vi gosar precis hela tiden.


Jag har lite ork att se till att vi skriver på bloggen samt läser vad ni hittar på, även om matte kanske tyckte det var lite onödigt att jag skulle försöka sköta datorn själv, men det gäller ju att visa vad man vill även om man är lite slut i rutan.

 

 
 
Aamor

Aamor

19 februari 2013 18:18

Visst är det bra med tröjan!
Hoppas du inte fryser mer nu för då får du lägga dig på en värmedyna eller i mattes famn.
Vad kul att du fick nosa på katterna för sånt piggar alltid upp.

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

19 februari 2013 18:24

Ja, katterna var jättespännande :) Glömde med ens bort att jag var hos vettisen igen. Matte och jag ligger och gosar i sängen, jag har täcket puffat runt mig och matte småtittar på tv och läser bok och klappar mig så klart :)

 
Bella

Bella

19 februari 2013 19:11

Lilla söta bloggLaika! Hoppas att du inte har alltför ont!

http://Marrebella

Laika

19 februari 2013 19:34

Tack. Jag får smärtstillande medicin så det känns ju mindre då, men lite ont har jag ändå och lite konstigt känns det för man blir lite omtöcknad av medicinen också.

 
Melody

Melody

19 februari 2013 19:19

Oj oj vad du är söt och lite ömklig ser också ut att vara.
Hoppas det läker riktigt fort så du slipper kragen även på natten.
Det där med tröjan har matte lagt på minnet.
Puss
från Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.se

Laika

19 februari 2013 19:33

Jo jag är nog ganska ömklig och väldigt trött. Ingen middag fick jag som jag ville ha heller, trots att det var lammfärs... nej, hungern kanske kommer senare. Jag åt trots allt ganska mycket i går och så fick jag ju i mig lite frukost tillsammans med min medicin.

 
Kasper med flock

Kasper med flock

20 februari 2013 01:02

Klart du blir både trött och har ont - det är ju en riktigt stor operation du varit med om! Plus dom där knölarna!!
Bra både att du får ordentligt med smärtstillande och att du har tratt på natten när dina tvåbenta sover.
Men nu blir allt bara bättre, dag för dag! :) Du ska få se...
Du kommer att få aptiten tillbaks också, så att du kan uppskatta allt gottigt du kommer att få!
Trevligt att du hann nosa på ett par katter - här finns tre som du också väldigt gärna skulle få nosa på! I varje fall på två av dom. :)

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

20 februari 2013 20:41

Ja det går sakta men säkert åt rätt håll, även om det är lite jobbigt till och från.
Ja du har det verkligen bra med alla dina fina kattsyskon :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9 10
11 12
13
14
15
16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27
28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Skapa flashcards