laikagumman

Direktlänk till inlägg 26 februari 2013

Nattliga promenader

Av Laika - 26 februari 2013 13:07

De nattliga promenaderna fortsätter. Det är visst som så att när tikar opererat bort livmordern kan de få svårare att hålla sig och måste därför kissa oftare, något som dock är av övergående natur tack och lov. Jag råkar vara både extra kissig och bajsig just nattetid, men det kanske inte är så konstigt med tanke på att jag mitt på dagen ändå går ut var tredje, fjärde timme. På natten vill dock varken matte eller husse gå ut så ofta med mig. Därför måste jag väcka dom när nöden kallar. 


Mitt sår som jag kliat på kliar ännu mer nu. Hur jobbigt är inte detta? Klia får jag ju inte göra utan att matte hytter med fingret på en gång. Smyga undan för att klia var tydligen inte heller någon bra idé för nu har jag fått en rosa strumpa tejpad på bakbenet. Stackars, stackars mig...


Mitt i mitt elände kom jag att tänka på samtalet matte hade med mig igår, ja det om att vettisen skurit igenom så många lager som måste läka... Det och en tejpad strumpa på bakbenet... Ja, vad mer kan jag säga än att detta verkligen var anledningar nog för mig att oja mig extra mycket idag.


När matte slängt in lakanen i tvätten ville jag upp i sängen. Där lade jag mig till rätta och tyckte synd om mig, pep och gnällde lite, skakade och visade att jag frös. Matte hade öppnat fönstret för att vädra lite så jag hade all anledning att ligga och skaka när matte frågade om jag frös. Då gick hon och värmde upp en vetekudde i micron som hon sedan lade över mig. Den är min favorit, hur gosig som helst.


Så där låtsades jag ligga i min misär, med en tröja på mig för att skydda såren, strumpa på bakbenet för att inte kunna klia sönder ena såret och med vetekudden värmandes min kalla, kalla kropp. Tror nog allt att jag kan dra ut på detta i några fler dagar. Matte klappar och pussar på pannan, säger fina ord och värmer om vetekudden om och om igen. Till slut kunde jag inte längre låtsas ha det jobbigt utan jag somnade gott och njöt av varenda sekund.

 

 
 
Aamor

Aamor

26 februari 2013 18:10

Alltså du har inte det lätt! Stackars lilla söta Laika som fått strumpa på klitassen, suck.
Du har vekligen all rätt i världen att oja dig hur mycket du vill och det tycker jag att du ska göra länge till men bara när du känner för det.
Man kan nämligen vara frisk och kry men så känner man nått lite som drar eller ömmar, även om såren är läkta och då måste man bara oja sig!
Jag är expert på det säger min matte så behöver du nån hjälp så hör av dig, hihi!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

26 februari 2013 19:35

Då är vi två min vän :) Jag är också rätt duktig på det där med att oja mig och sådan tur att vi har världens bästa mattar som tar hand om oss så när vi ojar oss. Vi kanske kan utbyta ojnings-ideér? :)

 
Melody

Melody

26 februari 2013 18:14

Visst blev det en semla idag, men den var så liten att matte åt upp den själv!
Jag fick bara slicka i mig lite grädde och det var lite det!
Matte tycker så synd om dig att hon glömt bort att tycka synd om mig som ska till tandläkaren på torsdag!
Massa pussar till dig från Melody!
Matte hälsar också så klart!

http://melodyshihtzu.blogspot.se

Laika

26 februari 2013 19:32

Du skulle ju fått minst hela locket och nästan all grädde ju :) Vi ska hålla tassar och tummar för att det går bra hos tandläkaren för dig.

 
Bella, shi tzu

Bella, shi tzu

26 februari 2013 18:51

Lilla bloggLaika, du är duktig som väcker din matte och husse när du behöver gå ut på natten! Gissar att du oxå skulle slippa de nattliga promenaderna?

http://Marrebella

Laika

26 februari 2013 19:27

Jag skulle mer än gärna slippa dom promenaderna ja.
Vet du? Vi försöker komma in på din blogg men lyckas inte. Vi försökte googla fram det också men lyckades ändå inte komma in på någon blogg. Vill du vara vänlig och kolla så adressen stämmer för vi vill gärna komma på besök till din blogg och läsa lite :)

 
Kasper

Kasper

26 februari 2013 19:18

Lilla gumman, så besvärligt du har det. Men det BLIR bättre. Förstår att det också är lite jobbigt med kissande så där ofta. Skönt när du så småningom är tillbaks på normal nödighet igen. :)

Väldigt välklädd är du i alla fall, och det hjälper säkert för att snabba på tiden! Nu hålls både tassar och tummar här för att tiden ska gå extra fort hos dej!!!

http://beritelisabet.blogspot.se

Laika

26 februari 2013 19:30

Jodå, även denna dag är snart till ändå så förhoppningsvis går det undan nu :) Dock undrade matte här innan att om mina sårskorpor inte trillat av, hur får dom då bort mina stygn som är dolda under sårskorporna? Nåja, det får väl fredagen visa helt enkelt. Fram till dess ska jag gosa lite extra mycket :)

 
Bella, shih tzu

Bella, shih tzu

27 februari 2013 07:20

Förhoppningsvis... hm... kommer Matte snart överens med iPhone, bloggar, loggar, adresser och säkrrhetskoder hit och dit! Hon sliter sitt hår och säger att datavärlden numera är trolleri, dvs hon begriper ingenting! Men jag tycker om na ändå ;)

http://Marrebella

Laika

27 februari 2013 20:55

Då ska vi vänta tålmodigt på din matte :) Tur att vi har en så söt bild att titta på på din sida iaf, även om där inte finns inlägg än :) Vi använder oss av bloggplatsen just för att den är så jättelätt att använda :)

 
Ludde

Ludde

27 februari 2013 16:48

Men stackars! Jag tror nog det är bäst att jag kommer och värmer dig! Jag kan lägga mig runt dig så du blir varm överallt. Om du blir kissnödig på natten kan vi gå ut tillsammans så får matten och hussen sova. Människorna har visst lite problem med att gå ut mitt i natten... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

27 februari 2013 20:56

Det där tycker jag låter som en kanonidé :) Då skulle vi inte ens behöva stressa på våra nattispromenader, bara lunka där ute och nosa på allt spännande :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9 10
11 12
13
14
15
16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Skapa flashcards