laikagumman

Direktlänk till inlägg 27 februari 2013

Hej hå...

Av Laika - 27 februari 2013 20:57

Idag var det dags för matte att jobba igen och jag var därför hemma med husse. När klockan blev dags för matte att sluta tyckte jag att vi skulle köra och hämta henne vilket vi gjorde. Väl hemma blev jag alldeles jättehungrig och fick otåligt vänta på att hamburgaren skulle bli färdigstekt. Aptiten är tillbaka nu på riktigt och det märks. Det har ju gått så många dagar med väldigt lite mat i magen, min stackars lilla jättehungriga mage. Under tiden som maten lagades blev jag lite busig i kroppen och sprang helt plötsligt iväg och hämtade en av mina nallar. När matte kom och tittade på vad jag gjorde kom jag genast på att det ju skulle vara synd om mig. Hur kan det vara synd om någon som springer och busar med sina nallar och inte ligger på golvet och fryser och ojar sig för jämnan? Jag tittade snabbt bort mot köket och låtsades sitta och vänta på maten.

Inte skulle väl jag ha lekt med nallen som ligger precis framför mig matte? Det är ju så där synd om mig du vet...


Matte lovade att oja sig med mig ändå, även om jag blivit både hungrig och busig i kroppen. Tänk så snabbt man kan bli pigg egentligen. Ska tillägga att när vi kom hem med matte så hoppade jag ut ur bilen alldeles själv, även om matte sa att jag skulle vänta så hon kunde lyfta ut mig. Jag brukar ju alltid hoppa in och ut själv men det är nu efter operationen som jag måste få hjälp med sådant ett tag... Ja, i ärlighetens namn kan jag tycka att det "taget" varat tillräckligt länge nu, men jag måste i alla fall vänta till på fredag säger matte för då ska vi till vettisen igen som ska se hur mina sår läker och förhoppningsvis åker även stygnen då. Men till dess är tröjan på, skönt säger jag för den värmer gott. Tur att vi har torktumlare så den går fort att torka efter tvätt.

 
 
Aamor

Aamor

27 februari 2013 22:02

Det är inte alltid det lättaste att komma ihåg att det är så synd om en när det spritter i hela kroppen, hihi!
Härligt att läsa att du är mycket piggare men du behöver säkert mycket mer "tycka synd om dig" ett tag till ändå och så var det nog så att leksaken kallade på dig och då måste man svara, hihi!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

27 februari 2013 22:27

Ja men visst var det så Aamor... och visst måste man svara då? Helt rätt :) Helt perfekt att tycka synd om mig efteråt också då för då har jag ju lekt mig trött och sliten, kanske mina sår på magen spändes lite och så blev det med ens väldigt synd om mig... Jo, så är det :)

 
Ludde

Ludde

27 februari 2013 22:43

Jojo! Du vet hur en slipsten ska dras... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

28 februari 2013 19:42

Hihi, ja men visst. Med åren blir man klokare och då blir allting så mycket enklare :)

 
Kasper

Kasper

27 februari 2013 23:57

Nu blev vi riktigt glada, både jag och matte! Härligt, Laika!
Jag tror att du kan busa så där lite lagom, och ätaa också, för jag tror att dina människor helt enkelt inte kan LÅTA BLI att gosa med dig ändå!
Och tänk, nu är det ju nästan redan fredag. :) Om tre minuter är det bara en dag kvar!

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

28 februari 2013 19:45

Ja, tjohoo... nu är det bara en natt kvar :) sedan hoppas jag att det inte blir fler vettisbesök på läääänge, länge.
Klart dom inte kan låta bli att gosa med mig heller :) så det är trots allt skönare när ordningen är återställd, när vi kan busa och leka, gosa och kela som vanligt igen.

 
Gunilla och Frasse

Gunilla och Frasse

28 februari 2013 15:51

Vi har "last i kapp" nu och är uppdaterade om både de nattliga toabesöken och snörullningen - det sistnämnda låter ju betydligt roligare än det första, inte kul att behöva tassa upp hela tiden när man är trött... Och så frusen också, stackars dig ♥
Skönt att du känner dig bättre nu, men klart du ska bli ompysslad länge än, det är ju en stor operation du har varit igenom. Hoppas det fortsätter tassa framåt nu!
Många kramar och tassklappar från oss ♥

http://gunillaofrasse.allas.se

Laika

28 februari 2013 19:49

Tack fina ni. Jo, imorgon åker stygnen förhoppningsvis då :) Men nu kan jag inte hålla mig längre, jag hoppar in och ut ur bilen nu, känns så tramsigt att bli lyft :) Skönt att bli återställd. Nu vill vi inte veta av mer vettisbesök på mycket länge.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9 10
11 12
13
14
15
16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards