laikagumman

Direktlänk till inlägg 9 mars 2013

Kompisbus

Av Laika - 9 mars 2013 19:17

Imorse väckte jag matte och husse kvart över sex på morgonen för jag var i väldigt stort behov av att få komma ut. De två senaste dygnen har jag återigen börjat kräva att få komma ut dessa natt och morgontider då nöden kallat. Men nu fick ju matte en lugn och skön morgon med gott om tid innan vi skulle åka iväg. Jag tyckte nog allt att jag gjorde henne en tjänst faktiskt även om hon kanske var av annan åsikt.


När matte åkte till jobbet blev jag lämnad hos matteföräldrarna och där hände det grejer. Mattes mostrar och farbröder kom dit för att ha syskonkväll med god middag och efterrätt. Mattes ena moster har en vovve som heter Sasse och honom fick jag träffa idag. Först hälsade vi snällt på varandra.


Som ni ser har jag min tröja på mig. Jag hade precis kommit in efter en tur ute i trädgården och ut går jag inte idag utan min tröja eller vinterkappa. Brrr, det är ju jättekallt. 

När vi väl hälsat snällt på varandra sa jag: Attaaaack.... och sen var leken i full gång.


Vi lekte en liten stund och sedan blev jag sugen på lite gottis. Sasse hade med sig lite mat som jag provsmakade och den fick godkänt med stort G. När matte kom från jobbet blev jag busig igen och sprang ute i trädgården med Sheela och Sasse och sedan fortsatte vi inne också. Nu har Sasse artros så han får det lite jobbigt efter ett tag och då blev jag tillsagd att sluta, heljobbigt ju. Tiden gick i vilket fall väldigt fort och vi åkte hem för att äta middag. Gissa om jag var hungrig, jag åt upp allt och ville ha ännu mer fast jag fick nöja mig med en tuggpinne istället. En tuggpinne fick jag, EN... Jag hade kunnat äta säkert tre. 


Nu ska vi gosa tills husse kommer hem och sedan ska vi titta på melodifestovalen medan matte klappar mig på magen, för det har jag bestämt.


 
 
Aamor

Aamor

9 mars 2013 20:35

Du är allt en liten busig tjej, så full av kuliga påhitt!
Det är kul att träffa vänner och särskilt om du nu har tagit det lugnt sen operationen.
Låter som en go idé att få kli på magen.
Själv är jag lite sur på matte så jag ligger i hallen, hon sa att jag var taskig som tvunget skulle ut när det var nått på TV som hon tvunget ville se, jag fick allt vänta men det var nog mest för vi hade varit ute 1 timme tidigare! Måste planera det bättre nästa gång, hihi!

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

9 mars 2013 21:08

Ja, men verkligen. Det var jättehärligt att få leka igen, leka ordentligt efter operationen. Det är jobbigt att ta det lugnt när man inte själv vill.
Ja, det där med att gå ut verkar ju inte alltid passa våra mattar. De ska ju alltid vilja gå ut, precis när vi vill :)

 
Ludde

Ludde

9 mars 2013 22:25

Jag trodde inte att du var en sån bustjej! Inte konstigt att du blir hungrig då. Sm sagt, mello är inte så dumt! Öra och gos blev det här också... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

10 mars 2013 11:43

Hihi, jodå mig är det full fart i, ett riktigt busfrö säger matte. Men det är väl klart att om man träffar kompisar så är det ju bara hövligt att leka lite :) Rena turen bara att det blev fångat på bild :)

 
Kasper

Kasper

9 mars 2013 23:16

Och det är dej, ditt lilla busfrö, som dom kallar för "tanten"!!! Jaja, man kan inte begära att tvåbeningar ska ha lika mycket vett och förstånd som vi fyrbenta. Men dom är goa ändå, och så är dom ofta väldigt bra på att gosa. :)
Hoppas du åtminstone inte behöver gå ut mitt i natten framöver. Fast det gör ju jag alltid, min kvällskissprommis tar vi i allmänhet vid ettiden på natten.
:)

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

10 mars 2013 11:42

I natt gick vi också ut så sent, allt för att jag skulle sova längre in på morgonen och det fungerade jättebra.
Ja, det där med "tant" ja... undrar om jag ska ta ett snack med matte :) säga henne ett och annat om det.

 
Melody

Melody

10 mars 2013 08:29

Så söt Sasse är, honom vill jag också busa med!
Min matte hon känner bara människor med riktigt stora hundar, så jag har svårt att få till något riktigt busig när det är middagar för de tvåbenta!
Jag får ju stå på bakbenen hela tiden för att nå upp till dem!
Här flyger det snöflingor i luften idag, så nu undrar vi vart våren tog vägen!
Puss från Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.se

Laika

10 mars 2013 11:39

Ja, Sasse är helgo :)
Vi får hålla tassarna för att våren kommer tillbaka och det snart. Imorse var det ju jättekallt att vara ute och gå.

 
Frasse

Frasse

10 mars 2013 16:02

Jamarkul att se att du är i så fin form - måste ha varit ett härligt hållitass med alla två- och fyrbeningar :-) Tycker du är så fin i din lilla tröja, jamarbra att du har den på dig när du tassar ut för det är jättekallt nu, brrr!
Tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Laika

11 mars 2013 17:10

Vi hade en jättetrevlig eftermiddag och kväll :) Tröjan är kanonbra och den verkar få följa med ett tag till för vädret vill inte bli snällt mot oss :(

 
Bella, shih tzu

Bella, shih tzu

11 mars 2013 07:21

Laika, ett sånt litet busfrö du är. Va kul att se att det är full fart på dig igen! En så tjusig Sasse!

Nospussar från
BELLA

http://Bellas dogblogg

Laika

11 mars 2013 17:08

Jodå, lite bus har jag i kroppen även om jag är lite till åren ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6
7
8 9
10
11 12
13
14
15
16 17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards