laikagumman

Direktlänk till inlägg 19 mars 2013

Hej mitt vinterland

Av Laika - 19 mars 2013 18:10

Det har snöat precis hela dagen och det är kallt. Alla tecken på att vårtecken skulle kunna börja synas är som bortblåsta, gömda under ännu ett tjockt täcke av snö. Morgonpromenaden blev inte riktigt som jag hade förväntat mig, lite snö hann det ju komma igår, men detta är ju nästan löjligt till och med för mig. Jag fick pulsa som attan för att komma fram och utan vinterkappa också. Ni kan ju tänka hur kall min mage blev. Jag tog genast kommandot och bestämde vägen och den blev inte lång kan jag informera. Nåja, fullt så eländigt var det kanske inte. Jag hade ju lite spännande att titta på längs med vägen trots allt, folk som rörde sig och andra vovvar som var ute och gick.


När vi äntligen var inne igen sprang jag direkt till bädden. Stackars mig som fick gå ut i så mycket snö, precis när våren verkade vara på väg. Matte och husse sa att dom skulle komma snart och att jag fick vänta. Vad nu? Jag följde med dom till hallen och gick ut i porten när matte öppnade dörren. Jag fick frågan om jag ville gå ut igen, men det ville jag ju inte men samtidigt ville jag följa med matte och husse. Jag bestämde mig för att stanna hemma och sova i mattes säng, hihi. De åkte till ikea och köpte hem lite nytt som behövdes. 


Väl hemma frågade matte om vi skulle gå ut men jag var väldigt avvaktande, ja för att inte säga sovande. Näpp, idag har jag inga behov av att gå ut. Men ut fick jag gå ändå, denna gång i min röda vinterkappa. Då vart det genast mycket roligare och jag följde snällt med på den längre rundan. 


Imorgon ska matte jobba igen och jag får vara hemma med husse. Vi är helbra på att gosa så det ser jag fram emot. Nu ska jag få äta potatis och falukorv till middag, magen knorrar så...


 
 
Melody

Melody

19 mars 2013 19:11

Fy sjutton vad kallt vi har fått det här i Ystad! Det stormar och snön yr!
Det blir bara små korta stunder ute och när vi kommer in tar det en
kvart innan matte har tinat upp. I kväll ska jag bara sitta i soffan och
gosa med min matte och inte be att få gå ut en enda gång!
Puss från Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.se

Laika

19 mars 2013 23:39

Det tycker jag att du gör helt rätt i, för vem sjutton vill vara ute och njuta av det här vädret? Vi vill ju ha vår nu.

 
Aamor

Aamor

19 mars 2013 19:57

Vem tusan vill gå ut i sånt kallt väder när man längtar efter våren!
Visst kan snö vara kul men det ska vara i början av vintersäsongen i så fall, hihi!
Bra val att stanna kvar i sängen när matte och husse gjorde affären!
Passa på att njut riktigt med husse i morgon!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

19 mars 2013 23:38

Ja, jag ska njuta massor :) Han ska få klappa mig på magen hela dagen.

 
Ludde

Ludde

19 mars 2013 23:36

Näe, utan kläder i snön gillar inte en pälslös mage! Jag brukar inte heller följa med till Ikea. Sånt får dom sköta utan mig! Hoppas du får en skön dag med hussen i morgon... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

19 mars 2013 23:38

Jag har fått vakta bilen en gång medan de sprang in och skyndade, då gick det ju fort. Idag var dom iväg i säkert två hela timmar... men jag sov ju i mattes säng, hihi. Det gick ingen nöd alls på mig :)

 
Frasse

Frasse

20 mars 2013 17:16

Klart du ska ha din röda kappa när du tassar ut, den är ju både värmande och klädsam :-)
Måste ha varit skönt att komma in i sängvärmen efter promenaden, fyjam, så mycket snö det har kommit!
Falukorv med potatis låter också väldigt bra, tycker jag :-)
Tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Laika

20 mars 2013 20:06

Visst har det kommit mycket snö, vart tog känslan av vår vägen? I ärlighetens namn kanske den inte ens riktigt fanns från första början, men det betyder inte att man vill ha mer snö för det :)

 
Kasper

Kasper

20 mars 2013 23:56

Hej, lilla tuffing! :)
Min mage är misnann inte bar, och ja älkar att snörulla, men nu får dt VÄLDIGT GÄRNA

http://kasperian2.blogspot.se

 
Kasper

Kasper

21 mars 2013 00:01

Det rusade visst iväg en kommentar alldeles för snabbt! :) Matte har såna där torgvantar på händerna, och då blir dom klumpiga och fingrarna hamnar ofta lite fel.
I alla fall så vill till och med jag ha vår nu. jag vill kunna bada. Hoppas din mage mage hinner bli mindre bar före badsäsongen, för det brukar var kallt i vattnet till en början. När isen håller på att smälta, alltså. :) (Tänker också på alla "badpojkar" som kanske inte riktigt klarar av att se din söta, bara mage, hihihi ...)

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

21 mars 2013 20:06

Hihi, så det kan bli. Lätt hänt att trycka på fel knapp ibland :)
Men Kasper då ;) hihi, ja jag får allt se till att vara välpälsad på magen innan mitt första bad :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6
7
8 9
10
11 12
13
14
15
16 17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Skapa flashcards