laikagumman

Direktlänk till inlägg 9 april 2013

Jag bestämmer!!!

Av Laika - 9 april 2013 15:45

Idag när vi skulle ut på promenad valde jag vägen vi skulle gå. Inget som matte och husse hade något emot för de promenaderna brukar kunna bli ganska trevliga. Jag valde ingen skog idag, men däremot valde jag att gå ner till min å för att kolla läget där. Kan ni tänka att det inte fanns någon som helst is kvar på vattnet. 


En isfri å betyder att man genast måste springa ner för att kolla läget, men jag blev distraherad av alla smågrenar som är så trevligt tuggbara precis vid vattenbrynet. Jag doppade tassarna lite, men det var inget badvänligt vatten idag, alldeles för kallt.


Men är det inte badvänligt vatten för att det är för kallt så betyder det ju en annan sak- att vattnet är härligt kallt att dricka.   


När jag var klar med mitt åhäng gick vår promenad vidare. Det blev en riktig långprommis i solen. Matte har tittat på långtidsprognosen och säger att det ser ut som att det kan bli riktigt sköna temperaturer snart. Då ska vi vara ute och njuta vill jag lova. Fast det jag ser fram emot mest av allt just nu är min födelsedag på torsdag. Jag hoppas att jag får öppna paket då. Kan berätta i smyg att jag vet att jag kommer få göra det, för jag har sett ett paket på byrån. Jag har även frågat om det där paketet men matte sa att jag inte skulle bry mig... fnys... Jag som älskar att öppna paket. 


Ikväll ska jag äta tacos till middag, vilken kalasmiddag så här i början på veckan fast det är väl förstås..... matte och husse vill väl kalasa hela veckan för att något så speciellt väntar   

 
 
Aamor

Aamor

9 april 2013 16:44

När vi började läsa trodde vi helt klart att du hade hoppat i plurret men det var klokt att vänta tills det blir lite varmare.
Kallt vatten är bara så gott!
Hoppas du får nått riktigt kul eller nått riktigt gott eller bägge sakerna i det där paketet - spännande!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

9 april 2013 17:45

Hihi, badglad det är jag, men inte så badglad att jag ville hoppa i så kallt vatten :) Det är ju viktigt att det finns en varm sol som kan värma mig efteråt :)
Jag håller med, önskar både kul och gottis :)

 
Ludde

Ludde

9 april 2013 23:26

Härligt det ser ut med isfritt vatten. Förnuftigt att smaka på vattnet innan du börjar bada. Du har nog rätt i att din matte och husse vill fira hela veckan. Det finns ju all anledning!!! Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

10 april 2013 19:43

Ja, men visst finns det va? :) Jag har till och med blivit duschad och fin :)

 
Kasper

Kasper

10 april 2013 00:40

Klart att DU ska bestämma, för vem skulle väl bättre än du själv veta precis vart du vill gå, hihihi..
Och tänk, så fint det var där. Vet inte om jag heller hade badat - men, jo kanske liiite... ;)

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

10 april 2013 19:42

Hihi, nog tror jag nästan att du skulle doppat dig lite :) Fast min å är inte så djup förstås, men på sina ställen hamnar ändå halva jag under vatten.

 
Frasse

Frasse

10 april 2013 16:22

Så spinnande att du fyller år, hoppas att värmen har kommit då, och att du får riktigt fina presenter!
Ser mysigt ut nere vid ån, men själv skulle jag inte bada hur varmt vattnet än var, hihi... :-)
Tacos är inte alls dumt, många olika läckerheter att välja på :-)
Tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Laika

10 april 2013 19:40

Ja, mina favoriter i tacos är ju så klart köttfärsen, men även osten och chipsen. Jag brukar få rivna morötter till och det är riktigt gottigt.

 
Kim

Kim

10 april 2013 17:27

Ja, men då ska jag verkligen be att få gratta i förskott!

http://kimsdogblogg.bloggplatsen.se

Laika

10 april 2013 19:39

Hihi, tackar tackar :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards