laikagumman

Direktlänk till inlägg 15 april 2013

Regn

Av Laika - 15 april 2013 14:10

Raindrops keep falling on my head... och hur gärna jag än vill att det ska sluta så gör det inte det. Jag sov ända in i det längsta och inte ens när matte frågade om vi skulle ut hade jag någon lust att ge det där vädret en chans. Dock kom vi ut till slut fast jag visade precis hela tiden vad jag tyckte. Gick absolut inte fler steg än nödvändigt. Det blev alltså ingen solskenspromenad, utan bara närmsta gräsmatta och snabbt, snabbt in igen.


Pelargonerna som matte kom hem med i går ställde hon ut på den inglasade balkongen efter att ha fixat till dom lite. Jag var med hela tiden och väntade på att kanske få gräva lite i jorden, men matte tyckte att jag fick hålla mig till att gräva i jorden utomhus. Varför skulle det inte lämpa sig att göra det inomhus? Förstår inte riktigt hur hon tänkte där. 


Nåja jag har en hel dag på mig att ligga och fundera och tänka, en regnig dag som denna. 

 

 
 
Aamor

Aamor

15 april 2013 17:43

Det är väl inget kul att gräva ute och bli blöt när man kan få göra det inne! Matte har väl en dammsugare som hon kan ta upp det med sen!!!!
Man blir ibland inte klok på sina tvåbenta men det är kanske det som är tjusningen med dom, hihi!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

15 april 2013 18:53

Hihi, håller med dig :) Hur kul är det att gräva ute en regnig dag? Men som du säger, så finns det absolut en viss tjusning med våra tvåbenta, även om det ibland tar på krafterna att lära ut allt man vill att de ska kunna :)

 
Ludde

Ludde

15 april 2013 19:51

Regnvädret inbjuder inte till några längre promenader precis. Det vore väl alldeles underbart att få gräva lite i jorden inne istället. Matten kanske kan ordna en egen kruka till dig som du kan ha på balkongen? Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

15 april 2013 22:15

Trevligt medhåll och härliga idéer bara trillar in. En egen kruka tänker jag verkligen be om. Kanske borde hon odla en egen liten gräsmatta till mig som jag kan ligga på när vädret ute inte bjuder in till det :)

 
Kasper

Kasper

15 april 2013 20:33

Uppriktigt sagt så tror jag att hon inte tänkte alls, din matte. Inte kunde du väl gräva i jorden ute, när det regnade!!?? I synnerhet inte när du KUNDE ha gjort det inne!!
Du kunde ju faktiskt ha gödslat lite på pelargonerna också. Fast det vore kanske lättare för mig, för jag är ju en kille. ;)
Ditt funderande ser i alla fall himla skönt ut. :)

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

15 april 2013 22:14

Skönt med medhåll här. Kanske matte tänker om nästa gång :) Ja, gödslingen tänkte jag inte ens på, hihi.

 
Frasse

Frasse

16 april 2013 15:03

Ackjam, de där tvåbeningarna vet inte sitt eget bästa... Tacka nej till hjälp från en så proffsig grävare som du, det är ju ytterst ogenomtänkt.
På jam om regn så tycker både matte och jag att det är rätt mysigt att vara inne och kura och lyssna på hur regndropparna trummar mot fönsterrutorna :-)
Tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Laika

16 april 2013 19:17

Visst är det ogenomtänkt alltid? :) Mysigt med regn... hmm, ja kanske om man får vara inne hela dagen, fast jag blir ju uttvingad ändå, även fast jag kan hålla mig hur länge som helst. Bara matte som tycker att jag ska komma ut, återigen lite ogenomtänkt från hennes sida ;)

 
Kim

Kim

16 april 2013 20:28

Jaså, du tycker inte om regn!
Nästa gång din matte tvingar ut dig, så skaka din blöta päls intill henne, så hon lär sig.

http://kimsdogblogg.bloggplatsen.se

Laika

17 april 2013 20:56

Vet du kim, då önskar jag att jag vore lika stor som du, för nu stänker jag bara ner mattes vader. Men kanske ska jag få henne att böja sig ner först, som om jag vill någonting... och sedan stänka ner hela henne, hihi.

 
Melody

Melody

18 april 2013 19:45

Jag gillar varken regn eller att bada utomhus, det skulle inte falla mig in i att kliva i havet och blöta ner mig i onödan! Det räcker fullständigt med att jag får duscha när jag har sprungit på stranden, matte är kinkig och vill inte ha sand i sängen.
Det roligaste när matte planterar är att ta plastkrukorna och springa runt och kasta upp dem i luften! Har du testat det? Matte blir lite sur om hon inte har hunnit ta ur plantorna, men det brukar jag strunta i!
Stor puss från Melody!

http://www.melodyshihtzu.blogspot.se

Laika

18 april 2013 19:47

Hihi, bra tips Melody, det har jag inte testat :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards