laikagumman

Direktlänk till inlägg 22 april 2013

Frukost på balkongen!

Av Laika - 22 april 2013 13:01

En skön och ledig måndag, det har vi ingenting emot. En ledig måndag innebär en lugn morgon med massa mys. Efter morgonpromenaden satte vi oss ute på balkongen för att äta frukost. Jag sprang vid benen på matte hela tiden så att hon skulle förstå att jag var jättehungrig på frukost. Hon grejade och fixade lite och det luktade så gott.


Vi satte oss på balkongen och jag intog bästa plats för att invänta min frukost. Matte dukade fram leverpastej till mig.

Mmm, vilken njutning att känna en sådan angenäm doft.


Jag fick smaka några bitar innan hon ställde ner tallriken bredvid mig på stolen. 


Oj, det tog redan slut... Undrar om det kommer mer leverpastej från köket? Bäst att hålla koll.

 


Matte bjöd på några fler bitar och jag tackade glatt. Verkligen en smaskens frukost. Tror min mage blev minst lika glad som mina smaklökar.


Min mage har fått vila och matte har också fått vila sin mage. Snart ska vi ut på lunchpromenad. Solen skiner till och från och det är helt okej temperaturmässigt, dock blåser det väldigt mycket. Jag är nyfiken på skogen men matte säger att hon vill komma iväg och köpa ett fästinghalsband till mig först. Får jag inte gå till skogen tänker jag minsann se till att jag kommer ner till min å. Där är det också roligt att springa och leka. Får se om det blir ett dopp idag.



 
 
Aamor

Aamor

22 april 2013 17:35

En värdig frukost för en prinsessa som du! Så mysigt du och matte hade det på balkongen.
Blev det nått dopp i ån eller?

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

22 april 2013 18:25

Vi hade en helmysig frukost på balkongen :) Och dopp i ån blev det allt :) Dessutom träffade jag på en söt spets-blandning :) Han var bara 13 år, hihi.

 
Melody

Melody

22 april 2013 21:43

Men jösses så söt du är på balkongen och vilken fin frukost du får!
Leverpastej var det länge sedan jag fick, men snart bär det nog av hem till
Sverige igen och då ska det bli Arbogapastej och smörgåsgurka på mackan!
Ha ha... lite längtar nog matte hem i alla fall när hon tänker på den svenska maten!
Puss från Melody

http://www.melodyshihtzu.blogspot.se

Laika

22 april 2013 22:12

Ja men leverpastej kan man ju inte leva utan :) Det skulle jag ha jättesvårt för, fast du... dom där smörgåsgurkorna låter jag nog bli :)

 
Kasper

Kasper

22 april 2013 22:18

Frukost på balkonen - här kunde vi inte ens äta den i "glasrummet"!
Senare på dan regnade det dessutom.
Fast attans så mysigt du verkar ha det där på balkongen. Leverpastej - det är något som inte tror att jag någonsin fått!! Inte av matte åtminstone!
Det är nog som jag ganska ofta misstänker - mig är det verkligen synd om! ;)

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

23 april 2013 09:55

Vi har ju inglasad balkong och solen står på där under dagen så det blir varmt och gosigt där, annars hade vi nog inte kunnat sitta där ute och äta frukost.
Jo, nu håller jag nog med dig min kära Kasper, har du inte fått smaka på leverpastej så är det lite synd om dig ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards