laikagumman

Direktlänk till inlägg 1 maj 2013

Första maj!

Av Laika - 1 maj 2013 20:12

Första maj, två födelsedagar och ledig dag, shopping, lagning av bil och skogspromenad. Ja, det är vår dag ganska kortfattat. Mycket har det hunnits med idag och det bästa av allt var ändå promenaden till skogen, den förbi hästgården. All snö i skogen är borta och det var torrt att gå också. Jag fick springa lös och studsade från den ena sidan till den andra, hur lycklig som helst.


Kom matte, kom... Vi kan väl gå hitåt.


Men matte och husse sa att vi skulle gå åt ett annat håll. Det var länge sedan jag gick så djupt inne i den här skogen att jag köpte det på en gång. Jag kom springandes mot matte och husse.


Okej vart ska vi gå, vart ska vi?  


Ser ni förresten att jag fått på mig mitt fästinghalsband? Inga ovälkomna gäster här tack. Till middag blev det hemlagad pizza och efter maten hoppade jag upp i soffan och la mig på kudden för att vila en stund. Skogsspringande och god mat gör ju en lite trött, för att inte tala om billagningen. Som jag fick hålla koll så inget hände med min plats i bilen. 

 
 
Aamor

Aamor" title="http://Bloggplatsen.se]Aamor[/url]" target="_blank">Bloggplatsen.se]Aamor[/url]

1 maj 2013 21:02

Grattis till födelsebarnen!
Vad kul att springa i skogen och härja fritt.
Din plats i bilen klarade väl sig för annars får du ta någon annans plats, hihi.

Nospussar

http://aamor. Bloggplatsen.se

Laika

1 maj 2013 21:15

Min plats klarade sig helskinnad :) De höll mest på under bilen, men inte kunde jag väl veta med säkerhet så det gällde att hålla koll :)

 
Ludde

Ludde

1 maj 2013 23:55

skönt att få springa lös och att slippa fästingar. Trasiga bilar är inte så kul. Tur att du kollade så den blev hel igen... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

2 maj 2013 19:11

Verkligen :) Har haft fler fästingar än både jag och matte vill, men börjar vi i tid med halsbandet så hinner aldrig någon bita sig fast på hela säsongen.

 
Kasper

Kasper

2 maj 2013 01:17

En sån härlig dag! Grattis till dom som fyllt år, och grattis till dig som kanske räddade din plats i bilen, genom att du höll så noga uppsikt.
Man kan aldrig vara nog försiktig... ;)

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

2 maj 2013 19:08

Jo, jag tackar.. man kan aldrig vara nog försiktig när det kommer till det som är ens eget :D

 
Gunilla och Frasse

Gunilla och Frasse

2 maj 2013 18:06

Vi skickar också ett stort grattis till födelsedagsgrisarna :-) Vilket fullspäckat dagsprogram, förstår att du var trött när du kom hem. Klart du fick plats i bilen, finns det hjärterum finns det stjärterum! :-) <3
Kramar och tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Laika

2 maj 2013 19:04

Födelsedagsgisarna firar vi förstås inte ordentligt förrän till helgen, men visst var dagsschemat ganska späckat ändå ;)

 
Melody

Melody

2 maj 2013 20:32

Det verkar lite hemligt med vem som fyller år, kan det vara matte och husse?
Vi Gratulerar en dag för sent och hoppas att det blir ett rejält firande i helgen.
Förra året hade Shakira och jag fästinghalsband av bärnsten och inte en enda fästing hade vi. När vi nu skulle åka till Spanien fick vi Frontline droppar som skydd mot fästningar och loppor, på tredje dagen hade jag en fästing!
Nu har Shakira sitt bärnstenshalsband igen och jag ska få ett nytt för mitt gamla är ju för litet!
Matte har fästingskräck!
Puss från Melody!

http://melodyshihtzu.blogspot.se

Laika

2 maj 2013 22:06

Usch ja, samma här hos min matte. Fästingar är mycket otrevligt.
Nej, de som fyller/fyllt år är min mattes mor två bröder. De ska alla firas till helgen. Husse fyller också år om inte alltför länge :) Matte väntar hela vägen in till hösten med sitt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Skapa flashcards