laikagumman

Direktlänk till inlägg 2 maj 2013

Vilka vindar

Av Laika - 2 maj 2013 20:21

Som det blåser och blåser och inte verkar det vilja avta heller. Det gäller att hålla hårt i matte och husse så de inte flyger iväg med vindarna. Det sköna är att det känns lite varmare och varmare hela tiden, för att inte tala om gräset som börjar bli grönt. Jag har gräsrullat en hel del idag måste jag säga, ja när jag till slut kom ut vill säga.


Imorse när jag blev väckt och skulle följa med ut så var jag jättetrött. Matte skulle jobba, jag och husse skulle köra henne till jobbet så hon skulle slippa leta parkeringsplats. Jag blev ropad till hallen, påstås det, men jag hörde absolut ingenting sådant imorse i alla fall. Nåja, till slut kom matte och tog upp mig i sin famn, gosade och kramade lite och sedan gick vi till hallen. När jag kom dit vände jag på en gång och gick tillbaka och la mig i min bädd. Efter mycket ojande kom vi i alla fall ut och det var då jag såg grönt gräs som jag skulle provrulla. Matte säger att det är en himla tur att vi går ut i så god tid på morgonen för annars hade hon kommit sent till jobbet hela tiden. 


Inte nog med att jag gräsrullade, jag stod emot alla kastvindar också. 


Matte har förresten bestämt sig för att odla sallad på balkongen och jag har hjälpt till lite grann i förberedelserna. Det där med att nosa igenom jorden och pilla lite i den med tassarna är min uppgift. Matte tyckte att jag sölade lite, men hon spillde faktiskt ut mycket mer jord än vad jag gjorde. Undrar om inte jag ska odla lite frolic kanske?



 
 
Aamor

Aamor

2 maj 2013 21:44

Det är så att ha hund, de tvåbenta måste hålla sig alerta och vara ute i god tid för här stressas det inte iväg. Vi måste kolla in hela området och undersöka så mycket som möjligt, hihi!
Du vilken dröm med ett eget frolicträd! Lycka till med odlandet!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

2 maj 2013 22:07

Ja, inte kan man väl skynda hur som helst heller, tänk allt man kan gå miste om då ju.

 
Ludde

Ludde

2 maj 2013 21:49

Wow! En egen Frolicodling är ju rena drömmen! Jag kanske skulle försöka också? Du är allt bra smart du... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

2 maj 2013 22:08

Tänk att kunna gå och äta frolic precis när man vill, inte behöva be matte eller husse först. Jo, jag håller tassarna för att det här kommer att fungera.

 
Kasper

Kasper

2 maj 2013 22:36

En sån strålande idé - att odla Frolic! Men om inte leversnittar är väldigt mycket mer svårodlade så skulle jag för min del hellre odla såna. För kycklingfiléer är väl inte att tänka på?
Det är viktigt det där, att man får uträtta sina behov färdigt. Och behov kan ju vara av väldigt skiftande slag, t.ex läsa alla meddelanden som lämnats under natten och tidiga morgonen. Prova gräsets rullvänlighet, och mycket mer.

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

3 maj 2013 19:31

Det finns ju massor man kanske skulle kunna odla, undrar hur det skulle fungera med kycklingfiléer? För det hade ju verkligen varit smarrigt :)

 
Frasse

Frasse

3 maj 2013 16:25

Fyjam för blåst, tur du kunde gräsrulla ändå! Förstår att du var trött i morse, inte lätt att höra husse och matte när man är i drömmarnas land :-)
Briljant idé att odla Frolic, då behöver man aldrig vara rädd att skafferiet ska vara tomt :-9
Tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Laika

3 maj 2013 19:29

Jag är ju jätteduktig på att gräva i jord så jag skulle nog kunna plantera och odla frolic i mattes alla baljor :) men hon har tyvärr andra planer för sina baljor.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Skapa flashcards