laikagumman

Direktlänk till inlägg 19 maj 2013

Gräsmatta...

Av Laika - 19 maj 2013 23:18

Dagarna de passerar med väldig fart och imorgon är det måndag igen, fast som vanligt på på de flesta måndagar så är matte ledig. Passar mig helt perfekt, henne också för hon har lite ont i magen. Därför har vi inte gjort så mycket mer än bara gosat i sängen idag. Ett litet tag förflyttade vi oss ut på balkongen och där... där har matte kommit på en helt genial idé. Hon ville kunna känna känslan av barfota fötter i mjukt gräs och köpte därför ett jättefat och gräsfrön och började så. Nu har gräset vuxit sig fint och jag blev så lycklig över att matte ordnat en gräsmatta till.... mig! Hon påstår att den är till henne och hennes barfota fötter, men fatet som gräsmattan växer på är ju som måttat efter mig.


Jag lade mig ner för att visa matte att fatet och gräset ju visst är gjort till mig, även om hon inte visste det just när hon sådde fröna.

Jo, detta kan jag leva med. Det här är njutning, det här är livet.

 



Fast... vart är solen?


Det kom ingen sol. Hela dagen har varit mulen och regnet har hängt i luften. Husse har tagit ut mig på promenader men idag har jag hellre lekt inomhus och tagit hand om matte i bädden.


Igår var det melodifestivalen på tv och den missade vi ju inte. Här var det uppdukat med gottigheter och vi var laddade inför kvällen med gäster på besök och allt, men jag somnade ganska fort på min dyna i vardagsrummet. Dock efter att ha hälsat alla välkomna med lite bus och kel. 


Imorgon ska matte till tandläkaren för att kolla sina gaddar. Jag tänker inte följa med. Jag kan ligga på gräsmattan och njuta i solen under tiden, min gräsmatta.

 
 
Aamor

Aamor

20 maj 2013 18:12

Självklart är det din gräsmatte, det syns ju och är helt perfet till dig!
Matte kan skaffa sig en lite minde som hon kan ha fötterna på!
Har man hälsat på alla gäster och lekt lite med dom så behöver man bara hålla ett öga på dom då och då så att de uppför sig och inte går utan att säga hejdå till dig!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

20 maj 2013 21:30

Precis de rätta takterna :)

 
Melody

Melody

20 maj 2013 21:04

Hoppas att matte är bra i magen och att tandläkaren var riktigt snäll mot
henne! Min matte har tandläkarskräck!
Vilken söt liten gräsmatta du har! Klart att du ska ligga där och bara ha det skönt!
Puss från Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.se

Laika

20 maj 2013 21:32

Jodå, matte börjar bli bättre. Hon gillar inte heller att gå till tandläkaren, men denne var snäll mot matte så hon var glad över att inte behöva gå dit igen förrän om ett år.
Gillar verkligen gräsmattan :)

 
Kasper

Kasper

20 maj 2013 22:42

Du Laika - det där gräsplätten ÄR din. Absolut, det syns ju hur tydligt som helst!!! Behöver du hjälp att riktigt få in det i mattens skalle, så hojta! Vi kan skriva kommentar på kommentar, en hel massa såna här, varje dag, om det behövs!! ;)

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

20 maj 2013 23:47

Tack underbara Kasper för stödet :) Tror nog matte får ge sig nu, hihi :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards