laikagumman

Direktlänk till inlägg 21 maj 2013

Till havs...

Av Laika - 21 maj 2013 17:31

Så underbart soligt denna morgon startade och vad mer kunde väl passa bättre än att åka ut till skärgården för att äta lite mjukglass och låta mig plaska vid vattenbrynet. 


Men matte misstog sig, för inte plaskade jag bara vid vattenbrynet heller. Jag tog mitt första dopp i havet. Mycket kallare vatten än i min å, men minst lika roligt.

   


Matte och husse köpte varsin mjukglass och jag fick smaka efter att jag badat färdigt. Lite gräsrullande och njutning i solen innan vi satte oss i bilen och åkte hem igen.


På väg hem stannade vi till för att handla. Matte blev kvar i bilen med mig. Solen hade då gått i moln och det började kännas kyligare. En vit bil stod parkerad bredvid vår och jag tog mig en titt för att jag hörde ett skall. Där satt en kinesisk nakenhund och ville snacka med mig.


Ganska uppkäftig om jag ska vara ärlig, så mitt intresse dog ut ganska fort. Jag lade mig ner och väntade med matte på att husse skulle komma tillbaka. Förresten... i går kväll stötte vi på en svart katt som följde efter oss på sista rundan. Den ville med in i porten och husse lyfte upp den lille katten som inte var mer än bara några månader. Vi gav den lite gottigt att äta och den var jättehungrig. Sedan släppte vi ut den igen, men den ville inte gå sin väg. Vi var båda väldigt fascinerade av varandra och nu drömmer jag om att kanske denna katt kan bli som Aamors Peggy        


 
 
Kasper

Kasper

21 maj 2013 19:44

Skönt med ett riktigt havsdopp, måste nog ta ett litet snack med min matte också... jag menar Mörtsjön är ju trots allt bara Mörtsjön och jag borde väl vara värd ett riktigt hav, jag också?! ;)

Små hungriga katter som vill följa med in och inte vill gå därifrån - matte och jag blir lite orolig. Tänker på både Mysan och Myse... tycker du ska hålla koll, och försöka ta reda på att den lilla katten verkligen har ett hemma att gå till!

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

21 maj 2013 20:01

Ja, vi brukar hålla ganska bra koll här, för ingen kisemise ska få vara utan ett hem. Vi håller självklart tassarna och tummarna för att denna har ett hem, men inte är det kul att katterna ska vara ute på nätterna direkt. Vi har sett en granne med en svart liten katt så vi tror det kan vara dennes, men vi ska absolut hålla koll på läget.

 
Aamor

Aamor

21 maj 2013 19:54

Du är en modig tjej som vågar bada, jag är imponerad! Vilken härlig dag ni hade!
Oj en liten kisse, den får du adoptera för den kan nog bli lika kärvänlig som min Peggy.

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

21 maj 2013 19:59

Ja, jag har hållit utkik efter den idag, men inte sett till den någonstans. Ändå gick vi där vi gick igår kväll. Nåja, jag är inte den som ger upp hoppet :)

 
Ludde

Ludde

21 maj 2013 20:40

Oj! Ett riktigt havsbad! När jag var hos Kasper blev det nästan hafsbad! Inte så att vi slarvade, men undan gick det. Fast en uppfriskande glass skulle ju inte sitta fel... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

21 maj 2013 21:21

Hafsbad är ju trevligt det med, hihi.

 
Kim

Kim

22 maj 2013 08:36

Akta dig för svarta katter. Jag brukar träffa en sån och den fräser alltid åt mig och kommer emot mig med krökt rygg. Då dra matte och jag järnet.

http://kimsdogblogg.bloggplatsen.se

Laika

22 maj 2013 20:25

Denna kisemise verkar vara en snäll en, dock har vi inte stött på den fler gånger.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Skapa flashcards