laikagumman

Direktlänk till inlägg 22 maj 2013

Vakna tidigt...

Av Laika - 22 maj 2013 20:28

Och så var det dags för en hussedag, men fick jag sovmorgon för det? Nej, här skulle jag upp fast jag inte sovit färdigt, allt för att matte skulle få skjuts till jobbet så hon skulle kunna gå hem sen när hon slutat.


Kan man verkligen väcka någon som sover så här skönt? 


Jo, min matte och husse kan...

Nu blev det dessutom inget mötande av matte för husse fick ont i ryggen och då tyckte matte att han kunde komma och hämta med bilen istället så slapp matte gå ensam hela vägen hem. Så med andra ord kunde ju matte haft bilen idag så hade jag kunnat sova till minst klockan elva. Nåja, de där tvåbeningarna kan vara bra krångliga ibland.


Trots ryggont hos husse så har jag inte lidit brist på promenader, dom har bara inte blivit lika långa som dom brukar. Men det gör inte mig något alls, jag gosar så gärna lite i gräset nu när det är nyklippt här hos oss. Vi har även hållit utkik efter den svarta katten, men inte sett till den mer. Vi hoppas det betyder att den har ett hem att gå till.


Nu ska jag nog slumra lite, ta igen brist på sömn, hihi. 

Trevlig kväll på er!


 
 
Melody

Melody

22 maj 2013 21:21

Så du gillar sovmorgon! Här är det jag som väcker matte så fort det blir ljust ute!
I natt kunde hon inte sova, så hon blev inte alls sur när jag tyckte vi skulle gå upp
riktigt tidigt! Stackars din husse som har ont i ryggen! Men små promenader är bara bra för ryggen, säger matte när husse klagar på ryggont! Inte lätt att vara husse alla dagar!
Puss från Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.se

Laika

22 maj 2013 21:26

Ja, jag sover väldigt gärna till i alla fall elva. Ibland vaknar jag förstås redan klockan tio :)
Ja, hussar har det nog inte alltid så lätt :)

 
Aamor

Aamor

22 maj 2013 21:29

Nä det är väldigt synd att väcka en när man sover så gott, borde nästan vara kriminellt, hihi!
Inget kul att ha ont i ryggen, jag vet hur min matte har det så jag lider med din husse.
Har mattes mage blivit bättre?
Skönhetssömnen måste man vara rädd om ;)

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

22 maj 2013 22:02

Ja, tack säger matte. Magen är bättre, eller helt bra kanske är mer rätt :D Inte roligt att vara sjuk, fast jag kan få ligga i sängen och gosa så mycket med matte så är det inte kul när hon är sjuk. Nu får jag gosa mer med husse och hans rygg då.
Ja, visst är skönhetssömnen viktig :D

 
Kasper

Kasper

22 maj 2013 21:51

En sån totalt ONÖDIG väckning!!! Väldigt synd om dig faktiskt.
Lite synd om hussen också förstås, det finns sånt som är roligare än att ha ont i ryggen. Säger matte som påstår att hon vet... ;)

Så bra att du inte sett till lilla katten, bra för den alltså, för det betyder nog att den har ett hemma nånstans. Precis som mina två svarta har. :)

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

22 maj 2013 22:09

Vi hade nog kunnat ge den ett hem här annars. Jag tyckte så och matte och husse var ju hur blödiga som helst :) Vi som verkade funka så fint ihop. Men så klart att det är bättre att den har ett hem från första början och vi hoppas att den lillen mår bra och har det varmt om sig.

 
Ludde

Ludde

22 maj 2013 21:58

Attsingens att hussens rygg bråkade med honom. Mattar ska inte behöva gå ensamma hem. Bra förslag att hussen skulle hämta med bilen! Du kanske kan sova igen det i kväll? Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

22 maj 2013 22:07

Ja, nu har jag nog sovit igen det jag missade imorse :) Snart dags för sista rundan och sen blir det nattsömn :) Imorgon ska jag vara piggare, det har jag lovat matte.

 
Frasse

Frasse

23 maj 2013 16:21

Verkligen onödigt att väcka en stackars sovande hund så tidigt, särskilt när det ändå inte behövdes! Fast det var ju synd om husse som fick ont i ryggen, jag skickar spinnhealing och tassage och hoppas att han snart blir bra igen.
Skönt att du kunde ta igen den förlorade sömnen sen :-)
Tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Laika

23 maj 2013 21:00

Husses rygg börjar bli bättre, men ont gör det än så vi gosar bäst vi kan och går lugna och fina promenader :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards