laikagumman

Direktlänk till inlägg 24 maj 2013

Hipp hipp hurra

Av Laika - 24 maj 2013 22:09

Hipp hipp hurra för min husse som fyller år idag! Det har kalasats på tårta, fast jag höll mig till bara grädden.

Det har dessutom varit ett riktigt kalasväder idag, vilken tur för framför allt mig som ju älskar härligt väder. Det bjuder in till så mycket mys utomhus.


Morgonpromenaden med matte och husse höll på att bli väldigt stressad för matte tyckte inte att vi hade tid med det här:


Men ni ser ju hur grönt gräset blivit så vem kan väl inte ha tid för lite gräsrullning?! Jag tyckte även att det var väldigt skönt att ligga kvar på gräset när jag rullat färdigt, men det tyckte inte matte att vi hade tid med heller. 

Det blev en liten maktkamp där för jag ville verkligen inte lämna den sköna gräsmattan.


Matte sa att jag kunde få ligga på gräsmattan med husse sen, men att jag nu behövde röra på mina söta ben så matte inte skulle bli sen till jobbet. Snäll som jag är följde jag med under nästan ingen protest alls. 


Annars då har jag varit hemma med husse och gosat på diverse gräsmattor när vi varit ute. När matte kom hem från jobbet fick vi besök och det blev en massa kalas. Jag har blivit klappad i massor och visat upp mina lekasaker också. Nu är jag trött, nöjd och belåten... precis som min husse. 


God natt och trevlig helg på er alla vänner!

 
 
Aamor

Aamor

24 maj 2013 23:06

Stort grattis till din husse!
De får faktiskt vara ute i bättre tid när de har oss med sig för ska det gräsrullas så ska det och sen lite njutning i gröngräset är ett måste, hihi!
Matte känner så väl igen det där med att jag ligger/sitter/står kvar trots att matte vill gå och att tvärvägra är vi nog rätt bra på bägge ;)

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

25 maj 2013 19:55

Hihi, ja och inte många tror att vi är så bastanta som vi är. Jag kan bli riktigt tung när jag inte vill :D Husse tackar för gratulationerna.

 
Melody

Melody

25 maj 2013 20:55

Vi instämmer i gratulationerna till husse! Här blev det också tårta i dag för det blev lite tjuvstart på Morsdag! Budapestlängd som såg riktigt, riktigt god ut, men jag fick också bara av grädden! De där tvåbenta ville nog ha den där gottiga marängen för sig själva! Men snart fyller jag år så då ska jag bestämma tårtan...
Puss från Melody!

http://melodyshihtzu.blogspot.se

Laika

25 maj 2013 21:24

Åh, hoppas du får en jättemumsig tårta när du fyller år :) och husse han tackar :)

 
Ludde

Ludde

25 maj 2013 23:16

Visst är det jobbigt när ens människor inte har tid att vänta tills man är klar! Gräsrull och vila efteråt är inte nåt man kan skynda på hur som helst. Bra när matten säger till snällt i alla fall för då kan man ju se till att hon hinner till jobbet i tid. Grattis till hussen också! Härligt kalas där du förmodligen var medelpunkten! Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

26 maj 2013 19:29

Hihi, ja jag är en bra medelpunkt :) Och det var himla trevligt. Matte har bestämt att vi ska gå ut i ännu mer god tid nu när det är fint väder och hon ska åka till jobbet, då kan jag hinna med mer gräsrull och solvila :)

 
Bella, shih tzu

Bella, shih tzu

26 maj 2013 18:57

Matte har läst ikapp oss. Grattis till husse! Och hihi till dig som precis som jag vill gräsrulla på morgonpromenaden! Åh det är ju bara hur härligt som helst ju! Låter som ni haft en jättebra dag!

Nospussar från
BELLA

http://Bellas dogblogg

Laika

26 maj 2013 19:27

Ja, vi har haft det kanonbra :) Gräsrulla bara ska man ju :) Visst är det härligt :)

 
Kasper

Kasper

26 maj 2013 22:58

Man ska ALLTID ha tid med rejäla rull! Allt anat tyder på riktigt dålig planering... ;)
Ser att vi missade att skriva kommentaren i går - men vi grattar din husse hjärtligt i efterskott. :)

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

26 maj 2013 23:12

Men visst är det så :) Ska hälsa till matte att hon allt får planera bättre efter hur jag tänker gå ute :) Husse han tackar ödmjukast :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards