laikagumman

Direktlänk till inlägg 28 maj 2013

Morgonmys

Av Laika - 28 maj 2013 18:27

När matte är hemma tar vi det extra lugnt på morgonen. En massa morgonmys kan man ju inte gå miste om. Det blev frukost på sängen och sedan tog matte fram datorn och satte den i famnen för att läsa lite nyheter och allt sånt där. Men... det är ju jag som ska ligga i mattes famn på morgonen. Det enda rätta var att krypa fram till matte och visa att jag ville gosa lite. Jag blev klappad på magen och kelad med, till och med när matte till slut även började läsa lite på datorn så fortsatte hon att klappa mig på magen. Det kan man kalla morgonmys. 


Vi kom ut på morgonrundan ganska sent och inte ens då hade vi bråttom någonstans. Trot eller ej, med tanke på vår väldigt långsamma start på dagen, så har vi hunnit med en hel del idag. Jag har hälsat på mattemor och mattes syster en stund och därefter följde jag med till mattes kompis.


Jag må då säga att det varit ett riktigt kanonväder för allt mys jag fått idag.

Imorgon blir det hussedag igen för matte ska jobba. Ser ni förresten hur mycket päls jag fått på magen nu? Nu när jag liksom inte riktigt behöver ha så mycket päls där, men matte har lovat att frisera mig lite när det börjar bli lite mer sommarvarmt ute. 



 
 
Aamor

Aamor

28 maj 2013 19:06

Bra att matte kan göra två saker samtidigt!
Ni har verkligen varit i farten, nu kan ni ta det lugnt i kväll!
Håret har verkligen växt på din mage!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

28 maj 2013 19:24

Ja, tur det för annars hade hon ju inte kunnat kolla på sin dator idag :) för mig hade hon inte fått sluta klappa, hihi.

 
Frasse

Frasse

29 maj 2013 10:00

Tur att matte har simultanförmåga - men om hon inte hade klarat att klappa samtidigt hade hon ju fått sluta läsa nyheterna. Man måste prioritera, och klappandet är ju prio ett :-)
Härlig bild på dig när du myser! Din päls kommer tillbaka fortare än min - det var över två år sedan jag blev rakad på Djursjukhuset, men inte förrän nu börjar pälsen så smått växa ut. Det är för att jag envisas med att slicka där hela tiden, hihi... :-)
Tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Laika

29 maj 2013 19:11

Precis, alltid prio ett när det kommer till mig :) Men hon håller med, i alla fall för det mesta :)

 
Melody

Melody

29 maj 2013 21:24

Det bästa som finns är ju att ligga i mattes famn på morgonen, men
jag måste vara snabb som sjutton så inte Shakira hinner lägga sig där
före mig!
Du ser ju ut att ha det riktigt, riktigt skönt på bilden! Lite för mycket
päls på magen har jag också!
Puss från Melody!

http://melodyshihtzu.blogspot.se

Laika

30 maj 2013 18:44

Ja hihi, ni får ligga på varsin sida om matte så får hon klappa er med varsin hand. Det är därför människorna har två händer... tror jag i alla fall :D

 
Kasper

Kasper

30 maj 2013 00:59

Oj, tar din matte med sig datorn i sängen! Då är det ju verkligen en himla tur att hon kan klappa dig samtidigt som hon läser!
Din mage ser ju jättefin ut, det gjorde den faktiskt förut också, men det är liksom lite mera DU när den har päls. Tycker jag. :)

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

30 maj 2013 18:43

Ja, det är mer jag nu på magen :) En helt renrakad mage har jag ju aldrig haft förut :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards