laikagumman

Direktlänk till inlägg 24 augusti 2013

Helg!

Av Laika - 24 augusti 2013 17:52

Har man inget att göra skaffar man sig. Matte gillar inte riktigt det "ny-gamla" selet som hon köpte till mig. Därför besökte vi en annan affär där hon köpte mitt gamla sele. Där hittade hon ett precis likadant och det var det enda som fanns kvar så snabbt som attan köpte hon den. Vi gillar alla det selet väldigt mycket så nu kan jag vara både praktisk och fin igen. 


Men inte tror ni väl att vi gick in i en affär för mig och kom ut med bara ett sele? Nej då... Jag såg till att få gottis med mig hem också. Frystorkad kyckling och fisk och jag måste säga att detta verkligen blivit en storfavorit. Dom liksom smulas sönder i munnen, så spröda är dom.


Vi har gått våra vanliga promenader idag och matte har även slängt in en massa tvätt i maskinen. Mina plädar och dynor har också åkt på en tvättning så nu är allt så fint och rent och dags för mig att gosa ner dom igen, hihi. 

Men ni tror inte att det stannade där va? Nej, jag fick också en liten rensning. Mina öron blev lätt friserade, tovor som skulle redas ut och sedan klipptes päls bort i ansiktet så nu ser jag ordentligt igen och inte heller några långa pälsstrån som åker in i munnen längre. 


Matte piffade till mig riktigt ordentligt.


Och vet ni vad?? Sen säger hon att jag ska bo hos matteföräldrarna några dagar, att jag ska dit på måndag och sova över. Då förklarade jag för matte att jag inte alls var tillräckligt fin-friserad. 


Matte förstod inte riktigt vad jag menade först, men hallå...

Matte, kolla här nu... Du har ju missat mina labbar totalt. Kolla så pälsiga dom är!!!

 


Matte bad genast om ursäkt och så friserade hon även mina labbar lite. För övrigt så ska det bli roligt att åka till matteföräldrarna för där finns även mattes syster på nedre plan, i sin lägenhet. Så jag får träffa alla och leka och kela en massa, ligga i trädgården, gå på prommisar och säkert äta en massa gottigt. Fast det är klart, jag kommer ju sakna matte och husse, men det är inte så många dagar som tur är.


Men fram till dess ska vi passa på att gosa en massa. Tror jag ska hämta mitt märgben och presentera min rentvättade bädd för den.


Ha en fortsatt skön helg mina vänner :)   

 
 
Aamor

Aamor

24 augusti 2013 20:47

Så fin du blev och hur söt som helst med de där klämmorna i håret!
Hoppas du nu får det jätteskoj hos matteföräldrarna även om du saknar matte och husse!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

24 augusti 2013 20:51

Tack :) Jo, jag är säker på att jag kommer att få det bra, men kanske ska jag kinka lite ändå, hihi.

 
Ludde

Ludde

24 augusti 2013 21:01

Förstår inte varför alla mattar ska hålla på att klippa och dona så mycket! Jag blir alltid lika orolig när hon tar fram saxen. Jag vet ju hur illa mina gamla människor ser. Hoppas att du får det skönt hos matteföräldrarna... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

24 augusti 2013 21:24

Min matte har laseropererat sina ögon så hon ska se bra, fast talangen till att klippa kanske är en annan femma ;) men för det mesta blir det i alla fall ok, hihi. När hennes ork tryter åker jag in till min frisör för klippning och då blir jag alltid fin :D

 
Melody

Melody

24 augusti 2013 21:49

Aj, aj det där var inte bra! Nu säger matte att det måste bli ordning på min frisyr också och att jag också måste vara så där fin som du! Jag som haft tofsfri sommar och bara haft busfrisyr, jag vill inte ha några klämmor!
Det räcker väl med att du är en sötnos!
Puss från Melody!

http://melodyshihtzu.blogspot.se

Laika

24 augusti 2013 21:57

Men Melody, du får säga till din matte att du alltid är en sötnos, busfrisyr eller ej :D

 
Kasper

Kasper

24 augusti 2013 23:49

Du blev ju söt som socker!
Men att frivilligt be om labbvård - det skulle jag ALDRIG göra!!! Du är inte bara söt, du är modig också!

Tror du får det bra hos matteföräldrarna, även om du så klart kommer att sakna matte och husse. Men får du bara tillräckligt med gottis, så går tiden fort tills ni ses igen. :)

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

25 augusti 2013 20:43

Hihi, jo ibland kan jag vara så modig att jag ber om extra pälsvård, men det är när jag känner att jag måste visa mig från min finaste sida :)

 
TantGlad

TantGlad

25 augusti 2013 07:11

MEN........Sååååå sött. Villken bedårande liten vovse.
Nu vart jag så stum av din fina vove så nu ska jag kika vidare i din blogg.
Ha så gott!

http://TantGlad.bloggo.nu

Laika

25 augusti 2013 20:41

Tack :D Så trevligt, hoppas du fann rolig läsning. Om vi får säga vårt efter att ha tittat på din blogg så säger vi tjej före tant :D

 
Oldmolly

Oldmolly

25 augusti 2013 10:39

Ååååh, sån tjusig liten tårtsmula du är.
Min matte köpte 2 halsband, det finnaste var väldigt tjusigt, vågar knappt bada, när jag har det. Kostade 350 pix. jojo, hon tar sig råd minsann.

http://http;//oldmolly.bloggplatsen.se

Laika

25 augusti 2013 20:38

Hihi, tackar :) Ja, dom brukar se till att ha råd att rå om oss ordentligt :) Så länge det serveras lite gottis mellan alla nya selar osv så är jag nöjd :D

 
Buttons

Buttons

26 augusti 2013 07:29

hejsan sötnos, jag gillar också hela kamma klippa bada föna proceduren, man blir så härligt sömning efteråt, och dessutom så får jag massage samtidigt. Häromdagen fick jag duscha I stället för att bada, men det var inte lika skönt. Blir säkert en rejäl klippning då jag kommer hem. Har ju varit och är på resande tass.
blötpussar

http://floridatjej.bloggplatsen.se

Laika

28 augusti 2013 14:40

Så härligt att höra någon annan som också tycker det är underbart, så inte alla tror att jag är alldeles tokig, hihi.

 
Bella, shih tzu

Bella, shih tzu

26 augusti 2013 22:42

Säger bara sötnos!
En god semester hos matteföräldrarna önskar
BELLA

http://Bellas dogblogg

Laika

28 augusti 2013 14:40

Tack Bella :D Jag har haft det jättebra på min semester, säkert mycket bättre än matte och husse ;)

 
Gunilla och Frasse

Gunilla och Frasse

27 augusti 2013 16:41

Nej men ÅH, så fin du blev, som en riktig liten prinsessa <3 Nu får matteföräldrarna rulla ut röda mattan och hyra in en liten blåsorkester när de får så fint besök :-)
Ha det så mysigt på ditt Hotell Mormor och Morfar :-)
Kramar och tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Laika

28 augusti 2013 14:39

Ja hihi, jag nöjde mig med den gröna mattan som fanns på tomten när jag kom :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards