laikagumman

Direktlänk till inlägg 16 november 2013

Sköna lördag

Av Laika - 16 november 2013 16:34

Härligt väder idag måste jag säga, synd bara att det blir mörkt så fort. Några långpromenader i skogen går inte att göra i mörkret så vi får passa på så gott vi kan medan det är ljust. När mörkret lägger sig får jag passa på att busa av mig inomhus istället.


Försökte få igång matte.

Kom och ta den om du kan...


 


Behöver jag ens säga att hon inte lyckades ta den? Hihi

Fast som vanligt är jag snäll när vi leker så jag delar ändå med mig.


Helt plötsligt distraherar matte mig och börjar prata om att frisera mitt skägg lite, det liksom spretar åt alla håll och kanter tycker hon men inte kan man väl hänvisa till detta foto heller? Jag har ju busat och ska precis dra igång matte på bus också. Klart att mitt skägg är stökigt. Tramsmatte... fast det kan nog bli skönt att få det klippt för blir det för långt tycker jag inte att det är roligt att äta mat som smutsar ner för mycket, som köttfärssås till exempel och det kan man ju inte vara utan.


Snart ska vi ut och möta upp husse som varit och handlat, undrar vad det bjuds på för smarrig middag ikväll? Lördagar brukar kunna vara en bra dag för väldigt god middag :)


Härlig helg på er. Massor med nospussar och så hoppas jag att ni får riktigt god mat ikväll :)

 
 
Kasper

Kasper

16 november 2013 17:45

Klart du är snäll och låter matten låna och leka med dina prylar ibland. Nåt roligt ska dom ju ha... ;)
Visst blir det mörkt ohyggligt fort numera, vi går inte heller i skogen när det inte är ljust.
Och värre blir det - innan det blir bättre, alltså.
Önskar att jag också hade en smarrig middag att se fram mot, men min blir nog det gamla vanliga bara. Fast med nåt gottigt som efterrätt. Jag har en rätt välfylld godislåda just nu. :)

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

16 november 2013 17:52

Jag vill också ha en välfylld godislåda, fast nya leversnittar har jag förstås fått och det är inte fy skam det inte.

 
Aamor

Aamor

16 november 2013 18:38

Det är rätt Laika, vill man inte att matte ska ta leksaken så har de inte den minsta chans, hihi!
Gäller att passa på att gå när det är ljust ute för sen ser man ju inget!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

17 november 2013 00:59

Ja det där mörkret är lite omständligt, till och så att jag missade en katt sent nu på kvällen bara för att det var så mörkt.

 
Bella, shih tzu

Bella, shih tzu

17 november 2013 17:57

Ja, hu ja vad det är mörkt! Några längre promenader med Matte blir det inte under veckorna. Då är det tur att jag har min Moster och min Elina som jag kan promenera iväg med när det är den ljusare delen av dagen ;)

Lite mörkrädda hälsningar från
BELLA

http://Bellas dogblogg

Laika

17 november 2013 19:15

Det är lite så att jag längtar efter snön så jag kan snörulla mig, plus att det ju blir ljusare ute när snön ligger vit på marken.

 
Ludde

Ludde

19 november 2013 00:20

Vilken bra buskotte du har. Matten kanske inte vågar försöka ta den för alla taggar? Här blir det bara långpromenader mitt på dan medan man ser nåt... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

19 november 2013 11:14

Ja den piper jätteroligt också :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Skapa flashcards