laikagumman

Direktlänk till inlägg 13 december 2013

Glad lucia

Av Laika - 13 december 2013 20:45

Lucia och fredag den 13:e... Jag har varken varit lucia eller haft otur. Snarare har jag sluppit kliande glitter i håret och haft mer tur än otur. Det har till exempel inte regnat idag och det om något kan väl klassas som tur? Jag har fått gå på långprommis och jag har fått hämta hem matte från jobbet, vi har åkt till min affär och handlat godis. Där blev jag bjuden på godis, eller rättare sagt tog jag för mig men dom sa att dom bjöd på det, hihi. Som kakan i magen fick jag också äta hamburage till middag. Bara en massa tur och härligheter :)


Något lite jobbigt däremot är att julgranen är framme hos oss nu och under den har det börjat samlas lite klappar. Jag vaktar dom väldigt noga. Igår vaktade jag dom så noga att jag blev tvungen att kolla så att de höll bra inslagnings-klass, vilket det ena paketet inte gjorde för pappret lossnade ju hur lätt som helst. Matte fick bakläxa. Vilken tur att jag fanns där och kunde hjälpa henne att slå in paketet på nytt, den här gången mindre lätt-lossnat med pappret.


De där paketen som luktar så gott finns det inga utav än, men håller jag tassarna så kommer det nog ett och ett annat sådant. Tror jag ska ligga och hålla lite koll. Det gäller ju att vara förberedd. Rätt vad det är, så är det ju julafton, hihi.


En trevlig helg på er alla :)

Nospussar på er. 

 
 
Ludde

Ludde

13 december 2013 23:03

Näe, här har det inte varit någon otursdag heller. Nån gran har jag inte sett till heller och följaktligen inga paketer heller. Du verkar vara suverän på att passa klappar så jag hoppas verkligen att det blir många "luktagottklappar"... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

14 december 2013 20:27

Jag hoppas verkligen att det kommer många sådana klappar :D

 
Aamor

Aamor

14 december 2013 06:47

Du har ju verkligen haft en kanon dag med massor av tur!
Kvalitetskontroll av julklappar är ett tufft jobb så din matte ska vara glad att du gör det för att komma med halvdåligt inslagna julklappar är inte bra, hihi!
Du är en riktig filur till att hitta på bus ;-)

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

14 december 2013 20:25

Ja, jag hade då skämts att komma med klappar som inte är bra inslagna ;)

 
Kasper

Kasper

14 december 2013 19:17

Ser ju väldigt mysigt ut, det där.
Hos mig blir det ingen gran, bara ris och ljus. Det går bra det också. :)
Känns ändå på något sätt som att julen är på väg. Utan alltför mycket stök och bök.

Apropå jul - jag minns en Nisse som brukade hälsa på hos dig ibland. Vet du om han har det bra, där hos barnbarnen, vill minnas att det var till dem han och tomtemor skulle. :)

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

14 december 2013 20:23

Ja, lilla Nisse ja :) Han kommer varje år, vår lilla tomte :) Tror att jag skymtat honom i år redan, men det vet inte matte om ;)

 
Melody

Melody

14 december 2013 22:38

Har du redan fått in granen och dessutom julklappar under den!
Matte säger att här kommer inte granen in förrän dagen före julafton! Hon är bra trist! Dessutom har hon packat hela dagen och säger att nästa vecka ska vi bo i Västervik. En ny sovplats igen! Tänk att hon inte fattar att det finns något som heter "borta bra, men hemma bäst".
Önskar dig en riktigt bra första adventssöndag och håll koll på klapparna ifall det dyker upp någon som luktar gott!
Puss från Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.seht

Laika

15 december 2013 16:04

Vi har ingen riktig gran inomhus, därför åker den fram lite tidigare :)
Ja, din matte gillar att flänga hon, hihi. Hoppas ni får en trevlig vecka i västervik :D Kanske hittar du nån ny kompis där :)

 
Bella, shih tzu

Bella, shih tzu

15 december 2013 09:55

Jag såg inte en enda levande Lucia i år! Matte såg ju på sin skola och de hade varit så söta så. Ja, inte gjorde det mig nåt för jag hade en bra dag ändå. Min Elina och jag lekte jage i skogen, så det stog härliga till!
Vilken tur att matten har dig som kan passa klapparna under granen. Och söt är du oxå där du ligger!

Fortsatt god helg önskar
BELLA

http://Bellas dogblogg

Laika

15 december 2013 16:02

leka i skogen är nog bra mycket trevligare än se på nån lucia, hihi :) Det hade jag i alla fall tyckt :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards