laikagumman

Direktlänk till inlägg 18 december 2013

Uppehåll :D

Av Laika - 18 december 2013 19:54

Tjohooo, det regnar inte... Nästan så att jag inte kan tro det. Visst har vi haft uppehåll till och från i några dagar, men idag har det inte kommit en enda droppe på hela dagen. När matte frågade mig imorse om vi skulle gå ut borrade jag ner huvudet i täcket och ville inte alls, tänkte ju att det regnade som sagt men jag fick mig en glad överraskning.

 


Jag har varit inne i stan med husse och lämnat in lite klappar till något som heter Skokartongsapellen. Det är en insamling av julklappar till de som annars inga får. Sedan tog jag och husse en ordentlig promenad inne i stan också. Ganska tråkigt där måste jag säga även om det fanns många att hälsa på, men där finns ju ingen rolig skog att springa i, knappt några bra ytor alls att göra ifrån sig på. Jag bara kan inte kissa mitt på asfalten.


Väl hemma igen väntade jag på matte tillsammans med husse. När hon slutade jobbet hämtade vi upp henne med bilen. Imorgon blir det också en husse-dag.


Tror jag ska be matte om lite gottis, kan ju alltid säga att husse inte gett mig något... hihi. Gäller att vara smart när man har två att bolla med :)

 
 
Aamor

Aamor

18 december 2013 20:42

Visst kan stan vara kul då och då men tänk de hundar som bor mitt i smeten och måste passera allt innan de ser gräs. Annars är där många hörnor och där är bra att pinka, hihi!
Hoppas du lyckades lura i matte att du inte fått nått gott av husse ;-)

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

19 december 2013 20:32

Jag hade inte passat som en stadshund ;) Men det säger jag ju för att jag bor så nära skog och natur, hihi.

 
Ludde

Ludde

18 december 2013 22:44

Riktigt Laikaväder alltså! Bara att grattulera. Tjejer är ju bra på att ha många bollar i luften, så du lär nog få ordentligt med godis... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

19 december 2013 20:31

Igår var en annan dag, idag är det inte Laikaväder vill jag lova, så här kan man ju inte ha det... kan man bli van vid regn tro?

 
Kasper

Kasper

19 december 2013 00:26

Håller med om att stan inte är nåt vidare. Bara stressande, utan att man liksom får nåt i utbyte. Fast jag klarar att kissa på asfalt, dvs på stolpar, har i själva verket fullt sjå att få ur mig några droppar på alla ställen jag tycker behöver det. (Till slut gr det inte längre.)
Hoppas du lyckades i uppsåtet att smila till dig dubbla portioner godis. :)

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

19 december 2013 20:21

Jag har varit lite taskig i magen så jag fick ingen fler godispinne :/ även om jag ansåg att jag visst skulle behöva en. Typiskt mattar att envisas så ;)

 
Gunilla, Simba och Tasse

Gunilla, Simba och Tasse

19 december 2013 15:17

Skönt att vädret är lite bättre, men förstår fullkomligt din motvilja mot att kissa på asfalten. Lite bättre kisskomfort är vi sannerligen värda!
Listigt att fråga matte om godis, hihi... :-)
Jättefin mysbild på dig!
Önskar er alla en underbar jul och ett riktigt gott nytt år ♥
Kramar och tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Laika

19 december 2013 20:17

Ja tack detsamma önskar vi :D Det fina vädret blev dock till regn igen, så jag har haft en ganska aktiv innedag idag

 
Bella, shih tzu

Bella, shih tzu

19 december 2013 19:12

Vilken tur att du haft uppehåll och kunnat gå på upptäcktsfärd i stan, även om det är on tomt "toaletter"! Hos mig har det regnat hela dan, tror jag. I alla fall när jag har varit tvungen att gå ut :(

Blöta hälsningar från
BELLA

http://Bellas dogblogg

Laika

19 december 2013 20:15

Vädret är verkligen inte samarbetsvilligt i år, inte ett dugg...hmpf

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards