laikagumman

Direktlänk till inlägg 28 december 2013

God fortsättning!

Av Laika - 28 december 2013 11:11

Vad dagarna går fort, julafton är förbi och snart är det ett nytt år på ingående. Dessa dagar har varit fantastiska med härligt sällskap, god mat och mina paket under granen innehöll både leksaker och gottis.


På självaste julafton fick jag äran att börja öppna paket.


Spännande grejer det här, vad är det jag har fått egentligen?


Åh, en gosegris

 


Jag fick en fin liten humla också. Den är helfestlig. Tittar ni noga kan ni se två godispinnar som jag också fick i ett paket, men dom fick dröja innan jag åt upp för först måste ju mina nya gosedjur invigas.

 


Min fina E och jag, vi är båda tomtenissar.


Jag har inte bara öppnat julklappar och invigt mina egna, jag har hjälpt husse att inviga hans nya duntäcke också. Puffar helt perfekt runt kroppen och håller värmen mycket bra.


Efter en dag fylld med spänning och god mat dukade jag helt enkelt under bordet av utmattning, ja i alla fall en halvtimme eller så.


De lediga dagarna vi haft har varit fyllda med mys och god mat och en hel del promenader. En massa lek med mina nya leksaker ska vi inte glömma bort heller, dom är verkligen roliga att jaga ifatt.


Något annat spännande och jätteroligt är att jag vunnit en fin utmärkelse: Veckans gladaste hund i tävlingen som Oticurant skapat. Ovanför bilden kan ni se juryns fina motivering :)

Vi vinner ett presentkort på Hööks för 500kr. Årets regnväder bjuder nog in till köp av en ny regnkappa tycker matte och jag tänker inte göra annat än hålla med. Så länge jag kan hålla mig torr från alla regndroppar så blir jag glad.

För övrigt ska vi nog också prova på detta med Oticurant pulvret som man ska hälla i öronen, om ni också är nyfikna kan ni läsa om oticurant på deras hemsida: www.oticurant.se


Nu när det inte regnar ska vi passa på att gå ut på en längre promenad, jag hoppas jag får med matte ut i skogen men hon tvekar för hon säger att hon inte vill få några fallande grenar i huvudet så som det blåser ute idag. Men kanske kan vi i alla fall ta oss förbi hästgården :)


God fortsättning på er mina vänner!       


   

 
 
Aamor

Aamor

28 december 2013 14:58

Kanonbra julklappar du fick, lite av varje är alltid bäst.
Härligt att vara ledig och njuta av mys! Ett sånt härligt täcke din husse fick och väldigt snällt av honom att ge det till dig, hihi för ET gjorde han väl ;-)
Grattis till vinsten, su är verkligen en glad hund!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

28 december 2013 15:44

Hihi, ja hur man än kan tro så ville han inte ge täcket till mig, förstod inte riktigt vad han menade med det så jag fortsätter ligga på det bäst jag kan. Husse kan få den bit av täcket som blir över ;)

 
Melody

Melody

28 december 2013 21:58

Absolut rätt vinnare! Du är ju alltid en sådan solstråle!
Nu ska jag hjälpa matte inviga hennes nya duntäcke, fastän hon klagar redan på att hon nog köpt för varmt eftersom jag alltid ska sova i hennes famn.
Det blir nog öppen balkongdörr i natt!
Puss från Melody!

http://melodyshihtzu.blogspot.seht

Laika

29 december 2013 13:16

Jo, varm blir man i duntäcke vill jag lova. Då och då bara måste jag hoppa ner på golvet och svalka av mig lite innan jag hoppar upp i sängen igen för att ta en bit av täcket :)

 
Bella,shih tzu

Bella,shih tzu

29 december 2013 10:18

Så skojiga julklappar du fick. Och grattis till utmärkelsen, den är du värd, Laika! Du är nog den sötaste lilla prinsessa på ärten, förlåt duntäcke, som finns!

Gott slut önskar
BELLA

http://Bellas dogblogg

Laika

29 december 2013 13:15

Hihi, tack Bella :D

 
Kim

Kim

29 december 2013 18:35

Grattis till utmärkelsen. Du ser verkligen glad ut.

http://kimsdogblogg.bloggplatsen.se

Laika

30 december 2013 19:08

Tackar :) Jag har sagt till matte att jag kanske vill ha en ny bädd också, så vi får nog allt se vad det blir för det där presentkortet :)

 
Edith

Edith

1 januari 2014 15:43

Hej Laika, nu är jag tillbaka i blogg-världen igen. Gott Nytt År!

http://parisercollie.blogg.se

Laika

2 januari 2014 16:32

Men vad roligt, mina parisarvänner :D
Ska genast gå och kika vad ni haft för er :D
Gott nytt år på er med.

 
Gunilla, Simba och Tasse

Gunilla, Simba och Tasse

2 januari 2014 11:36

Vilka fina klappar du fick - och du, humlan är jamarstor för att vara en humla tycker vi, hihi... :-)
Så utropar vi ett riktigt stort GRATTIS till vinsten i fototävlingen! Klart du vann med den fantastiskt fina bilden, den är ju alldeles underbar!
Kramar och tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Laika

2 januari 2014 16:33

Visst är det en stor humla :D Tur att det inte flyger sådana utomhus, hihi.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards