laikagumman

Direktlänk till inlägg 2 januari 2014

Vanor

Av Laika - 2 januari 2014 16:33

Det här med vanor har jag funderat på en del, ja jag har ju all tid i världen att fundera när regnet smattrar där ute. En del vanor, som att få godis efter maten är ju en självklarhet. Andra vanor som att vänja sig vid att det regnar så mycket som det gör kan väl knappast vara okej, eller?


Vid uppehållsväder har jag varit ute på längre promenader, då ska man verkligen passa på. Men jag måste också berätta om den här ena vanan som jag fått. Håll i er nu!


Jag har blivit van att vara ute i regn!!!

Japp, en dag bara gåvägrade jag inte längre. Vi kom en runda runt hela huset och vi fortsatte även förbi grannhuset, i piskande regndroppar.


När jag kommer in släpper jag dock inte på vanan att tycka synd om mig själv eftersom jag blivit blöt mot min vilja. Därför ser jag till att bli riktigt ompysslad. Efter lite avduschning och handdukstorkning blir jag inbäddad i husses duntäcke.


Ska jäsa magen lite nu tror jag bestämt. Har fått äta laxpaté till middag så det blir alldeles utmärkt att läsa runt i bloggvärlden lite och bli killad på magen.


Självklart önskar vi er alla ett Gott Nytt År också :)

 
 
Aamor

Aamor

2 januari 2014 17:06

Det är viktigt att behålla vissa vanor men med andra kan man variera, som att gå ut i regn - det handlar om man har lust till det helt enkelt, hihi!
Ingen dålig middag det där säger matte men jag hade nog inte ätit det, hihi!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

2 januari 2014 18:51

Jo, jag tror nog att denna regnvana kan komma att variera lite, hihi.

 
Melody

Melody

2 januari 2014 18:04

Laxpaté minsann! Det är till att ha det bra! Något regn har vi inte sett på länge, som tur är, för blöt vill jag inte bli!
På tal om vanor kan jag tala om att jag är van att få några kulor torrfoder av husse på morgonen, så idag när han tänkte ta sovmorgon gick jag och skällde på honom tills han gick upp! Är man van att husse äter frukost med matte, så är man!
Puss till dig sötnosen, från Melody!

http://melodyshihtzu.blogspot.seht

Laika

2 januari 2014 18:50

Hihi, det är bra med vanor :) och de är ju till för att följas, så du gjorde helt rätt tycker jag :)

 
Kim

Kim

2 januari 2014 18:39

Där ser du, det där med regn är inte så farligt. Det gäller bara att veta hur man vänder det till sin fördel.

http://kimsdogblogg.bloggplatsen.se

Laika

2 januari 2014 18:50

Ja, det kanske kan vara så att det är sant det du säger ;)

 
Kasper

Kasper

2 januari 2014 21:45

Äntligen är vi tillbaks - åtminstone någotsånär tillbaks - i bloggvärlden!
Det kan bara inte finnas någon hund i världen som är bättre på att bli ompysslad än du! Och SOM du njuter där på/i duntäcket. :D
Liite regn är ju inte så farligt, och jag måste ju säga att laxpaté inte verkar så farligt heller ... (tur att du inte kan läsa, säger matte åt mig, men det kan jag VISST! - Framförallt på bloggar!!! Laxpaté - månne jag ska gå i matstrejk här hemma... ;)

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

3 januari 2014 19:30

Ja, vi har allt saknat er lite grann :)
Matstrejk tills det kommer fram något riktigt smarrigt kan nog vara en bra idé du, hihi. Du får informera mig om hur det går om du ger det ett försök :)

 
Ludde

Ludde

2 januari 2014 22:31

Att bli så ompysslad efter en regnpromenad låter alldeles underbart. Jag har inte nåt emot regn men tycker nog att torkandet när jag kommer in är lite onödigt. Jag torkar mig bäst själv på mattorna... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

3 januari 2014 19:29

Torkning på mattor är ju det bästa :D

 
Bella, shih tzu

Bella, shih tzu

4 januari 2014 11:27

Är det möjligt att vänja sig vid regn? Tror inte jag! Här regnar det mest hela tiden och så är det ju mörkt oxå när jag ska ut med Matte. Mörkt, regn och blåst = gåvägra! När Matte jobbar får jag ju promenad med min Moster eller med min Elina. Då går det i regel mycket bättre för då är det åtminstone ljust ;)
Du är världsbäst på att mysa!

BELLA

http://Bellas dogblogg

Laika

5 januari 2014 18:06

Visst är det hemskt :( Jag håller tassar för bättre väder men det tycks inte bli nåt bättre väder oavsett.

 
Edith

Edith

4 januari 2014 14:54

Det där med att vänja sig vid regn är lite svårt. Inga problem för Hilda, men jag gillar inte regn något vidare. Vad söt du är när du ligger och myser i täcket.

http://parisercollie.blogg.se

Laika

5 januari 2014 18:04

Jo, men visst är det lite svårt ändå va. Glad att det inte regnat idag i alla fall.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Skapa flashcards