laikagumman

Direktlänk till inlägg 3 maj 2014

Bra lördag, dålig lördag, bra....

Av Laika - 3 maj 2014 21:36

Ibland är det inte lätt att veta vad man ska tycka om vissa dagar. Är dom bra eller är dom dåliga? Eller kanske både och... Jag vaknade i alla fall alldeles för tidigt, matte sa att vi skulle gå ut. Jag kollade läget med husse, men han var också på väg ut, attans. Vi gick till bilen och körde och lämnade matte på jobbet. En dålig lördag. 


Sedan har jag varit hemma med husse, gått promenader och myst. Det är vad jag kallar en bra lördag. Ännu bättre blev det när han frågade om vi skulle gå och möta matte. Jag rusade ut i hallen och sprang och drog husse hela vägen tills jag såg matte komma gåendes långt borta. Då släppte husse på kopplet och jag fick springa ikapp matte. Också bra.


När vi började gå hemåt öppnade himlen sig. Jag har nog aldrig blivit så blöt av regn. En mycket dålig lördag. Jag fick dra och dra matte och husse efter mig. Det kändes som en evighet att gå dom lååååånga tre kilometrarna hem. Jag frös och huttrade så matte duschade mig. Idag ville jag inte duscha. En dålig lördag. Jag tyckte mycket synd om mig efter duschen trots att jag blev inbäddad i varma badlakan.


När jag blivit torr blev jag gladare igen och bad om lördagsgodis. Det fick jag :) En mycket bra lördag. Ser ni den blåa kudden i min bädd? Kommer ni ihåg att det var husses kudde när han hade dragit sönder hälsenan? Kudden som jag ville ha hela tiden. Nu är den min. 


Lagom till middag frågade matte om vi skulle gå ut igen. Nu blev det en dålig lördag igen. Vem vill gå ut i regn igen? Under protest följde jag med, men jag blev snabbt glad när jag insåg att det inte regnade längre. Vi åkte iväg med bilen och köpte mat.


Vill ni veta vad jag fick till middag?

Kinamat. Matte tog fyra små rätter och jag fick äta lite av varje från henne. En helt perfekt middag på en... jo, bra lördag.

 
 
Ludde

Ludde

3 maj 2014 22:11

Tja, det verkar som om största delen av lördagen blev rätt bra då. Speciellt med kudden... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

3 maj 2014 22:33

Ja, jag tror nog faktiskt att den här lördagen blev den bra lördag ändå :D

 
Melody

Melody

3 maj 2014 22:17

Men stackars dig som blev så våt! Regn är inte roligt!
Själv hade jag först en dålig lördag för matte stängde in mig på innergården när hon tvättade trätrallen vid gäststugan. Hon hade något tvättmedel jag inte fick springa i! Urtrist att inte få vara där matte är så jag skällde rejält! Sedan blev det en bra lördag för jag fick vara med matte resten av dagen.
Hoppas du får en riktigt skön söndag med mycket sol och värme!
Puss från Melody!

http://melodyshihtzu.blogspot.seht

Laika

3 maj 2014 22:34

Men... du får hälsa matte att det faktiskt finns stövlar som du kunde haft ju ;) Då hade du visst kunnat vara med. Men tur i alla fall att ni fick umgås resten av dagen :D

 
Aamor

Aamor

3 maj 2014 22:38

Det var verkligen en skiftande dag men vilken tur att den ändå slutade på topp!
Regnandet var hemskt och vi tycker verkligen synd om dig.
Hoppas du är varm nu och att du får sova länge i morgon!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

3 maj 2014 22:55

Matte har lovat en sen kvällsprommis så jag kan få sova ut imorgon ;)

 
Kasper

Kasper

3 maj 2014 23:31

Oh, lilla GulleLaika,aldrig har jag sett någon se ledsnare och ynkligare ut än du på första bilden!
En sån tur att allt ändå slutade liksom i dur! Med och på skönaste blå kudden.
SÖTIS!!!!!

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

4 maj 2014 16:57

Det är mycket skönt med empati måste jag säga, matte hon skrattade mest åt eländet, men å andra sidan hade hon också hunnit bli riktigt blöt av regnet. Det hade till och med regnat igenom hennes jacka.

 
Första året i Hjo

Första året i Hjo

4 maj 2014 17:16

Upp och ner och fram och tillbaka - sånt är livet även för en hund. Kinamaten passade bra, skulle också vilja ha faktiskt.

http://hanskhjo.blogspot.se

Laika

4 maj 2014 17:33

Kinamaten passade riktigt bra, i både mattes och min mage. Husse, ja han åt kebab för kinamat är inget för hans smaklökar. Vilken konstig husse jag har eller hur?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards