laikagumman

Direktlänk till inlägg 11 maj 2014

Ett med naturen

Av Laika - 11 maj 2014 13:18

Jag försöker bli ett med naturen för nu tror jag inte på att det finns något som heter solsken längre. Kanske kan jag börja gilla det här vädret om jag anstränger mig, kanske...


Så fort jag kommer in och flyr det eländiga vädret så inser jag att jag nog inte alls kan bli ett med naturen, solsken och jag hör ihop... så enkelt är det. Vill man då inte vara ute får man sysselsätta sig inne.


Jag tog ett lekrejs med min nalle. Spåren från min lek gick inte riktigt att dölja. Mattan fick en ny placering efter mina tvärnitar.


När jag lekt klart och ville ta en tupplur skulle jag hoppa upp i mattes och husses säng. Som ni vet har jag en liten "pall" som jag tar ett skutt på innan jag hoppar upp. Denna "pall" är en upp och nedvänd fruktlåda som matte bara lagt en pläd på så att det ska vara mjukt för mig att hoppa upp och ner. Jag ska minsann berätta att det inte alltid är lika mjukt och trevligt att hoppa upp där, som idag när pläden skrynklat sig och jag liksom halkar på den på vägen upp och störtar rakt in i sängramen.


Allt gick bra men jag blev ändå lite pussad på av matte. Jag undrar nog lite ändå om inte min nos blev lite, lite kortare... Medan jag tog min välbehövliga tupplur tjuvade hon min pall.


När jag vaknade och hoppade ner upptäckte jag att min pall var lite mer piffad än innan. Nu hade matte limmat på ett bilklädselskynke som fanns hemma. På sidorna dekorerade hon med lite band. Man tager vad man haver sa matte och hoppades att jag skulle bli glad av tilltaget.


Det blev jag verkligen. Matchar förvisso inte sovrummet i det stora hela men det är ju bara sånt där tvåbents-trams ;) Nu kommer jag inte snubbla på en skrynklig pläd längre.


Idag är det en mattedag och vi väntar på att gå och möta husse på jobbet. Då förväntar jag mig att det inte regnar mer. Någon gång ska väl vattnet där uppifrån ta slut.


Nospussar!     

 
 
Aamor

Aamor

11 maj 2014 13:58

Det känns så pinsamt när det blir såna störtdykningar men det är ju aldrig vårt fel så egentligen borde det inte vara pinsamt!
Bra att matte pussade lite på dig så nosen kröp ut igen ;-)
Vad fin din låda blev nu och det viktigaste är ju att den funkar som den ska.

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

11 maj 2014 16:30

Ja, jag brukar bli så väldigt förvånad när det händer något sådant ;) Men nu ska det väl vara slut på snubblerier när det kommer till min "hoppa-upp-i-sängen-pall" i alla fall. Näsan sitter nu som den alltid gjort ;) Jag tror jag nös ut den, hihi.

 
Bella, shih tzu

Bella, shih tzu

11 maj 2014 14:19

En sån fin pall din matte har gjort! Det är väl klart att den ska vara säker att hoppa upp och ner på. Jag tycker den passar hur bra som helst i sovrummet!

BELLA

http://Bellas dogblogg

Laika

11 maj 2014 16:25

Jag har provat den flera gånger redan och den verkar göra sitt jobb riktigt bra :D

 
Melody

Melody

11 maj 2014 16:18

Så snygg pall du fick! Här blev matte inspirerad att klä om köksstolarna med tyget hon köpte i huvudstaden för flera månader sedan. Misstänker att hon snart ropar på husse att han ska komma och ta bort det gamla…
Matte hälsar att hon kollat prognosen och nästa helg kommer sommaren tillbaka!
Puss från Melody!

http://melodyshihtzu.blogspot.seht

Laika

11 maj 2014 16:29

Klä om stolar har min matte också funderat på att göra, däremot har hon inte ens köpt tyg till det. Men med henne vet man aldrig, infallen kommer precis hur som helst. Men min pall är jag väldigt glad för.

 
Kim

Kim

11 maj 2014 17:05

Pallen blev supersnygg, duktig matte du har.
Du måste vara försiktig med dig.
Om ni kommer till Gotland i sommar, kan du väl tipsa, så kanske vi kan nosa på varandra.

http://kimsdogblogg.bloggplatsen.se

Laika

11 maj 2014 17:29

Det ska jag genast hälsa matte för hur kul skulle inte det vara att få springa på en äng med dig :D

 
Kasper

Kasper

11 maj 2014 23:58

Störta in i en sängram låter ju inget vidare - tur att matten fann på råd. Och ett så snyggt, sen. :)
Sol vill jag också ha, här har regnet antingen liksom bara hängt i luften eller också har det faktiskt trillat ner, hela dagen.
Men förr eller senare, så kan vi säkert bli "naturdelar" igen. :)

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

12 maj 2014 19:27

Ja matte säger att solen inte kan försvinna, att den kommer komma förr eller senare. Kanske ska den redan visa sig till helgen. Inte mig emot det minsta lilla ;)

 
Simba och Tasse

Simba och Tasse

13 maj 2014 11:26

Mjau, som vi känner igen oss i ditt inlägg! Först i regnhatet såklart, fyjamarns så trötta vi är på det våta!
Sedan i att mattorna förflyttas när man försöker sysselsätta sig inomhus. Matte suckar när hon rättar till dem för femtinittonde gången, men vad ska två stackars katter göra när de är hänvisade till inomhuslek??
Sedan brukar jag, Simba, också alltid snubbla när jag ska hoppa från kökspallen till fönstret. Har jamat och jamat till matte att hon måste köpa en ny, stadigare pall, men hittills har inget hänt, suckjam...
Tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Laika

13 maj 2014 21:01

Men ni brukar ju också sitta i träden ju, kattskådning vore också väldigt trevligt. Fast jag vill ju så gärna alltid hälsa på katter men alla vill inte komma nära mig även om jag är försiktig.
Det är våra mattar som har dåliga mattor ;) Hade det tex varit en heltäckningsmatta istället så hade den minsann aldrig skrynklat sig vid bus :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards