laikagumman

Direktlänk till inlägg 22 oktober 2014

Inomhuslekar

Av Laika - 22 oktober 2014 19:07

Matte matte, lek med mig... Matte matte, kasta igen...

Matte matte...

 

Så ser det mest ut inomhus, hihi. Det är inte så roligt att vara där ute i regnet så vi busar av oss ordentligt inomhus istället. Jag har till och med letat upp godis som matte gömt. Sovit på alla mina sovplatser har jag också gjort. Provat nya sovplatser med för den delen, som högen av lakan som låg på golvet när matte yrde runt som mest. Dock försvann min sovplats in i tvättmaskinen när matte stökat klart. Så typiskt.


Jag är vid gott mod, imorgon ska det inte regna och till helgen sägs det bli både sol och lite mer än bara fem-sex grader. Voff så glad jag blir. Inte för att jag skäller men ett voff låter ju bättre än ett piip eller ett gnyyy, visst? ;)


Ikväll har jag blivit matad med lite extra middag för igår kväll blev jag tvungen att gråta lite och väcka husse för att jag var så jättehungrig i min mage. Han fick skära upp en korv till mig som jag fick äta. Efter det kunde jag sova gott hela natten.


Matte ska bädda rent i sängen och jag tänkte hoppa upp och hjälpa henne att lägga allt till rätta, hihi.


Nospussar och trevlig kväll.

 
 
Amanda och matte Julia

Amanda och matte Julia

22 oktober 2014 19:38

Vilken snäll husse du har som ger dig "jag-är-jätte-hungrig-i-magen-mitt-i-natten" mat ;-)!

Nosgos
/Amanda å matte Julia

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Laika

22 oktober 2014 21:21

Hihihi, visst har jag :D Fast å andra sidan så hade nog ingen av dom orkat lyssna på mitt gråtande så sent på kvällen, hihi.

 
Melody

Melody

22 oktober 2014 19:41

Vilken tur du har som har en matte som leker så mycket med dig inomhus.
Hoppas din väderleksprognos gäller hos oss också för nu längtar både
matte och jag efter en lång promenad i torrt väder!
En korv på kvällskvisten låter ju som en supertrevlig vana!
Ska se om jag kan inför den här också!
Puss från Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.seht

Laika

22 oktober 2014 21:20

Ja, tänk att få gå på marken utan att man blir alldeles blöt om tassar och mage. Jo, jag längtar till det blir härligt soligt och torrt :)

 
Aamor

Aamor

22 oktober 2014 20:04

Så typiskt att din hög med lakan försvann för de som är använda luktar så gott, de är fulla av ens tvåbeningars dofter och det känns tryggt.
Illa du att vara hungrig, inte för att jag är det så ofta men det låter hemskt!
Hoppas också på fint väder till helgen, hade varit skönt!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

22 oktober 2014 21:17

Hihi, min matte tog upp din mage och hur det kommer sig att du inte är lika hungrig som jag. Här måste matte stoppa mig från att äta för annars skulle jag nog bara fortsätta och fortsätta... men ibland så bara blir jag så där superhungrig, då är det panik.

 
Lillian

Lillian

22 oktober 2014 20:36

Så kjekt at dere har noe å finne på inne når regnet bøtter ned ute. Her har vi vært på skogtur til tross for regnet... godt å komme inn tilvarmen igjen da.

http://www.sognafaret.no

Laika

22 oktober 2014 21:15

Ja, jag är ju verkligen ingen regnhund och alla protester som man kan lägga lägger jag vid oväder :) Så korta rundor ute och mycket bus inne :D

 
Ludde

Ludde

22 oktober 2014 23:38

Det var allt en himla tur att inte du följde med sovplatsen in i tvättmaskinen! Det där med nattkorv har jag aldrig testat men jag får väl Gråta lite också - fast jag är inte säker på att någon skulle gå på det... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

23 oktober 2014 11:35

Så här Ludde: Du gråter och gråter och går och nosar och slickar på golven hemma, du bara slutar inte oavsett vad... eller jo, när du fått korv så klart, hihi. Fast matte och husse kan ju mina "hungerattacker", dom kommer någon gång ibland när de snålat så in i norden med min mat under dagen, hmpf. Jag borde ha egen tillgång till all min mat ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards