laikagumman

Direktlänk till inlägg 8 augusti 2015

Lämnad...

Av Laika - 8 augusti 2015 18:40

Lämnad, husse och mattelös, alldeles alldeles ensam.

Riktigt så hemskt är det inte säger matte och jag får väl hålla med då, nu när jag är hemma igen.

Jag har bott hos mattemor och mattefar i några dagar för matte och husse åkte på semester. Jag hade min bädd med mig med täcke och kudde. Godis fanns det massor av i burken och mat för alla dagarna, men inte hjälpte det när jag bestämde mig för att bli sur över att bli lämnad.


Mattemor försökte trösta mig men jag ville inte, mattefar försökte mata mig med renkött som är min absoluta favorit men jag ville inte ha. Ja, jag visade klart och tydligt att jag saknade matte och husse och ville hem. Jag grät en och en annan skvätt också, det gjorde jag. Jag matvägrade också, fast vid ett tillfälle när jag var i trädgården och råkade njuta av livet kastade mattemor ut små bitar köttbullar till mig som jag åt med glatta livet. Ja, i alla fall ända tills jag kom på att jag ju var sur och matvägrade. Då fick jag sluta äta köttbullar. Lite synd egentligen men jag hade ju faktiskt bestämt mig för att inte vilja vara där. Matte säger att jag är alldeles för envis och när jag sätter den sidan till så är det inte mycket som kan råda bot på det, hihi. Middagarna fick bli min frukost och så låtsades jag bara som att maten liksom avdunstat under natten och att jag inte alls ätit den. Tror mattemor gick på den, hihi.


Dagarna gick fort och jo, jag hade det faktiskt riktigt bra. En stor trädgård och fint väder, sällskap och min sköna bädd. Jag låg och sov jättegott när matte kom och hämtade mig idag. När jag vaknat ordentligt visade jag henne min filt jag fått på altanen och hur jag legat där och njutit, eller hrm...saknat matte och husse menar jag så klart.


Till slut åkte vi hem och då fick jag ju kolla läget hemma så allt såg ut som sig bör. Jag fick bädda om i min egna bädd lite, men annars så var jag mycket nöjd över att ha fått komma hem igen. Så nöjd att jag somnade för ett tag.


Borta bra men hemma bäst, fast här har jag ju ingen trädgård att ligga i. Kanske att jag vill vara hos matteföräldrarna på dagarna och sen komma hem och sova, hihi.


Nu ska vi ut på en runda så jag får se vad som hänt i mitt område de senaste dagarna. Ska bli spännande.


Nospussar!



 
 
Aamor

Aamor

8 augusti 2015 19:40

Jag kan bara hålla med dig för även om man har det hur bra som helst där man är så är man inte där man ska vara med sin matte/husse. Så ensam känner man sig och ingen uppmärksamhet får man, ja det är så hårt så! Matte bara skrattar och säger att både du och jag får nog mycket mer av allt än många andra och den där envisheten känner hon igen.
Klart för har man bestämt sig så har man, hihi!
Hoppas matte och husse hade en bra semester även fast du inte var med och de saknade dig säkert lika mycket som du saknade dom.
Borta bra men HEMMA BÄST!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

8 augusti 2015 20:04

Jo, jag hade det ju bra, men jag ville ju sura lite också ;) Men visst är det avslappnande att ha kommit hem och veta var man har sina tvåbenta :D

 
Ludde

Ludde

8 augusti 2015 21:07

Oj så det kan bli. Inte lätt att komma ihåg att man är sur när det regnar köttbullar... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

8 augusti 2015 22:31

Hihi, nej de där köttbullarna förvillade mig helt ;)

 
Kasper

Kasper

9 augusti 2015 00:43

Jag förstår dig verkligen, tycker också att mattar och säkert också hussar ska vara där deras hund är! Några timmar kan de väl få vara ute på egna tassar, men dagar... näej, jag fattar att du inte alls gillade läget!
Fast efter omständigheterna hade du det ju rätt bra, men det räcker gott att erkänna det i efterhand.
Och definitivt är HEMMA BÄST!!!

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

10 augusti 2015 16:57

Ja, alltid mycket lättare att säga det i efterhand, när man liksom fått perspektiv på det hela och slutat sura, hihi.

 
Edith

Edith

9 augusti 2015 12:47

Verkar nog som att du hade det rätt bra hos mattemor och mattefar i alla fall. Tänk på mig och Hilda då. När vår matte och husse åker till Sverige, måste vi åka till ett hundpensionat. Då är det väl lite synd om oss i alla fall.

http://parisercollie.blogg.se

Laika

10 augusti 2015 16:56

Ja fy hundan, då är det verkligen synd om er.

 
Lillian

Lillian

9 augusti 2015 15:55

Tenk å dra fra deg???

http://www.sognafaret.no

Laika

10 augusti 2015 16:56

Ja men precis, förstår inte hur de kunde... ;)

 
Amanda å matte Julia

Amanda å matte Julia

9 augusti 2015 17:37

Vi håller nog med Ludde! Inte lätt att sura och matvägra när det regnar köttbullar... Du hade det nog så bra, som den lilla prinsessa du är.
Vi slår vad om att matteföräldrarna nästan slog knut på sig själva för att behaga Fina Fröken.
Skönt att du är hemma igen, för hur bra det än är, så är borta inte HEMMA!!!

Kram å Tröstepussar i efterskott, Busfia!

http://www.hjuliahullerombuller.blogspot.se

Laika

10 augusti 2015 16:55

Det gjorde dom kan jag säga och visst var dom bra duktiga, hihi.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards