laikagumman

Direktlänk till inlägg 16 augusti 2015

Fler stranddagar!

Av Laika - 16 augusti 2015 17:47

Matte konstaterar att vi har ett riktigt bra semesterväder och även om det var jobbigt att vänta på det som kändes som en evighet innan semestern väl började, så är vi alla oerhört nöjda med att vi är lediga nu när vädret är som finast. Dagarna på stränderna blir fler och fler. Igår tog vi med oss korv med bröd och annat ointressant tilltugg till stranden. En engångsgrill fick följa med och jag såg också till att jag fick med mig två tuggisar- väldigt intressant tilltugg.


Medan grillen förberedde sig själv tog jag några dopp. Sedan kopplade matte mig och lät kopplet liksom glida efter mig när jag gick omkring på stranden, men det tog inte lång tid förrän jag insåg att det inte var någon som höll i kopplet, hihi. Jag började raskt gå mot vassen för att komma till stranden på andra sidan, där fanns ju folk att hälsa på. När husse ropade på mig vände jag mig om för att se vart han befann sig, men när jag såg att han var närmare än jag trodde började jag småjogga, hihi. Jag rundade vassen genom att gå ut i vattnet och gå runt den vägen, husse gick strandvägen så vi liksom gick på varandra lite på andra sidan, attans!

Människorna på andra stranden hade tänkt att paddla kanot och jag ville med, så jag tog sats och skulle hoppa upp i kanoten men husse stoppade mig. Jag fick följa med tillbaka till vår plats på stranden. Där å andra sidan väntade lite mat så det blev ju bra ändå. Men upptäcktsfärder på stränder hör ju liksom till, speciellt om man är av en nyfiken själ... jo så är det.


Jag fick lite vatten, korv och en godispinne. Det gäller att äta fint när man har tallriken på sanden.

Efter det blev jag mätt i magen för stunden och njöt av att ligga i sanden och känna hur min päls blev mer och mer torr efter tidigare dopp.

Hela eftermiddagen och kvällen var vi kvar på stranden. Jag hoppas det blir fler sådana dagar för det är verkligen underbart.


Idag har vi kalasat mattefar lite och när vi kom hem igen var jag jättehungrig. Lax och ris passade min mage perfekt. Den där citronsåsen som matte vill ha till sin lax kan hon få behålla för sig själv.   


Nospussar!

 
 
Aamor

Aamor

16 augusti 2015 18:46

Det var väl självklart att du skulle undersöka kanoterna, hade säkert varit hur kul som helst att åka med en sån.
Du är allt en liten filur som joggar ifrån husse så men det gäller att prova på och går det så går det, hihi!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

16 augusti 2015 19:08

Matte och husse brukar säga att min starkaste sida i alla fall inte är att lyssna. Fast jo, men jag lyssnar ju bara när det är något roligt. En inkallning är ju inte precis kul och har man då så mycket annat som pockar på ens uppmärksamhet så kommer ju matte och husse i andra hand, hihi.

 
Kasper

Kasper

16 augusti 2015 21:39

Men herregud Laika, hur tänkte du där??? Dom kunde ju ha paddlat iväg till Amerika eller åtminstone nästan! Och gladeligen tagit dej med, lyckliga över att ha "hittat" en sån liten sötis!!
Huvaligen, jag törs knappt ens tänka tanken. Och hussen och matten skulle förstås ha sörjt sig halvt ihjäl!
NÄEJ - såna där hemska äventyr vill jag aldrig mer få läsa om, här i din blogg!!!!
Tror jag måste be matten om ett extra godiskex för att lugna ner mig lite...

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

17 augusti 2015 18:23

Det är precis sånt som matte och husse ojar sig om också, men jag liksom glömmer bort sådant i stundens hetta. Men jag lovar dig Kasper att jag ska tänka mig för framöver. Att ha hamnat i Amerika är ju så klart inget jag hade velat, inte utan matte och husse i alla fall.

 
Ludde

Ludde

17 augusti 2015 17:08

Tja! Man hör ju det man vill höra. Otur att hussen hindrade din kanottur men korv och tuggpinnar var ju en tröst ändå. Hoppas du får många fina stranddagar... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

17 augusti 2015 18:20

Selektiv hörsel är nog en av mina bästa egenskaper ;)

 
Gunilla, Simba och Tasse

Gunilla, Simba och Tasse

18 augusti 2015 12:25

Ja, vilken tur ni har haft - ni prickade ju in er semester perfekt!! Den som väntar på något gott.... och så vidare :-)
Modigt av dig att ge dig iväg på egen tass :-)
Låter som ännu en härlig dag, och många till är säkert i sikte!
Kramar och tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Laika

19 augusti 2015 10:35

Ja, vi är ju rätt nöjda med utfallet av vädret på vår semester :D Vi njuter för fulla muggar :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards