laikagumman

Direktlänk till inlägg 9 november 2015

Undrar...

Av Laika - 9 november 2015 19:05

Jag börjar undra om det inte är så att matte har makter över vädret, när hon är sjuk så bara regnar och regnar det, varenda dag och inte verkar det vilja ta slut heller. Precis som mattes förkylning och hemska hosta. Hon sitter upp och sover i sängen och servetterna förbrukar hon snabbare än jag hinner äta upp min mat.


Jag har till och med fått flytta ut min kudde från sovrumsbädden och dra den med mig till vardagsrummet så att jag kan få sova i lugn och ro, men kolla in vilken fin plats jag fixade till mig själv.

Husse ligger ute i vardagsrummet tillsammans med mig så att matte kan få sova ifred, och vice versa. Men imorse vaknade matte och där låg jag i sängen bredvid henne. Matte kommer inte ihåg att hon lyft upp mig i sängen under natten, så jag låtsas om att jag hoppat upp alldeles själv, hihi.


Hur som haver så måste jag ändå ut på promenader oavsett väder och mattes mående. Det som är bra i alla fall är att min mat serveras precis som vanligt, och är lika god som vanligt. Fast matte hälsar ändå att hon faktiskt börjat röra sig ur sängen och suttit i vardagsrummet vid flertalet tillfällen nu, så när hon hostar för mycket där får jag gå in i sovrummet. Himla spring för mina stackars ben, hihi.


När husse kommer hem har han lovat att ha med sig gottis till mig och ibland kan jag säga att väntans tider är låååång...


Nospussar

 
 
Amanda å matte Julia

Amanda å matte Julia

9 november 2015 20:02

Vi skickar en krya-på-dig-matte hälsning, så mattes hostande tar slut nån gång. Jobbigt för er alla inte bara för matte.
Vi har kikat på väderprognosen och solen bör titta fram lite imorrn, men ännu säkrare att det ska bli en SOLIG onsdag!!!

Kram å nospussar

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Laika

10 november 2015 13:13

Ja men visst kom den där solen under förmiddagen. Det var härligt, men nu är den borta igen. fast skönt att veta att den fortfarande finns kvar för vi började undra.

 
Aamor

Aamor

9 november 2015 21:10

Oj oj, att vara sjuk är ingen dans för nån. Hoppas det snart vänder så matte orkar mer och kanske solen tittar fram då också.
Min matte brukar säga att det kvittar hur sjuk hon än är för hon måste ju ut med mig även om det bara är utom husknuten och när jag blir trött på hennes gnällande om hur dåligt hon mår så vill jag ut oftare eller kräver annat, hihi! Tur för henne att hon sällan är sjuk, peppar peppar!
Det är bra att kunna sova på lugnare ställen än bredvid en hostande matte.

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

10 november 2015 13:12

Ja man vill ju att ens matte ska vara som vanligt och inte är det som vanligt när de är sjuka heller.

 
Ludde

Ludde

9 november 2015 22:55

Så skönt att du och hussen kan sova i egen kuppe när matten hostar. Hon är nog glad att du kommer in och tittar till henne i sängen ibland så hon inte behöver sova ensam hela natten. Nu håller vi tassarna för att hostan går över och att solen kommer tillbaks så ni kan gå ut tillsammans... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

10 november 2015 13:11

Solen visade sig ett tag här på förmiddagen så då passade vi på, men nu undrar jag inte om regnet kommer snart igen. Vi bäddar upp oss i soffan och gosar, det är ett säkert kort i alla fall.

 
Kasper

Kasper

9 november 2015 23:29

Sån tur att matten trots allt börjat röra sig lite grann mot vardagsrummet, det är ett gott tecken.
Min mattes hosta är inte heller borta, men lika intensiv är den inte längre. Tur, för jag behöver faktiskt få lite vila ibland!!
Skönt att veta att du får lika god mat som vanligt, hur skulle det annars se ut??!!??
Och promenader i regn - de kan ju knappast bli nog korta!!

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

10 november 2015 13:09

I natt har nog både jag och matte sovit gott för jag har inte hört henne hosta vidare mycket. Skönt för oss alla :)
Regniga promenader kan aldrig bli för korta, hihi.

 
Lillian

Lillian

10 november 2015 06:43

God bedring til matte. Da blir det fint vær og du får hvilt dine bein !

http://www.sognafaret.no

Laika

10 november 2015 13:08

Vet du, solen sken i morse så vi passade på att gå en längre om en väldigt lugn runda. Jätteskönt :D

 
Melody

Melody

11 november 2015 16:33

Stackars din matte som hostar så! Jag förstår att du "hoppade" upp och la dig hos henne på natten för inte vill man svika sin matte när hon är sjuk. Massa krya på dig pussar till din matte från mig och en stor puss till dig från
Melody! Matte hälsar också så klart!

http://melodyshihtzu.blogspot.seht

Laika

11 november 2015 18:58

Jo, det är allt bra synd om henne, men nu är hon så pass på benen att hon ska ge sig iväg till jobbet imorgon. Jag tycker att hon skulle kunnat vara hemma resten av veckan också.

 
Gunilla, Simba och Tasse

Gunilla, Simba och Tasse

12 november 2015 16:09

Stackars matte som är så förkyld <3 Vi håller tassar och tummar att hon snart blir frisk och att husse kommer hem med massor av gottis! :-)
Kramar och tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Laika

13 november 2015 19:03

Naturligtvis var det inte så mycket godis som jag hade behövt, men helt okej ;)
Matte har i alla fall börjat jobba igen så hon är på benen och det bådar ju gott, hostar gör hon inte heller särskilt mycket längre, skönt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Skapa flashcards