laikagumman

Direktlänk till inlägg 29 december 2015

Vi har fått...

Av Laika - 29 december 2015 19:23

...vi har fått snöööö! Tjohooo så roligt.

Det är inte mycket som har kommit, men det spelar inte mig någon roll. Även lite snö är snö. Jag har sprungit och skuttat fram genom snön och samlat flera stora bollar i pälsen som vi fick tina upp i duschen när vi kom in. Idag har det dock varit så kallt att snön legat kvar på marken när jag yrt fram.


Snögosar lite.

Och samlar lite snö i pälsen men den ramlar av som vattendroppar på en gås, hihi.

Det ser dessutom ut som att vi ska få ha kvar snön ett tag nu, för ännu kallare väder väntas. Det bådar gott tycker jag, ja att snön blir kvar. Ännu kallare väder kanske blir lite vanskligt, men jag har ju ändå min fina röda vinterkappa om jag skulle bli för frusen.


Sedan har jag hört att matte och husse planerat nyårsmiddagen, mina små öron blev till stora grytlappar när jag hörde oxstek. Jo, det ska jag lägga på minnet fram till torsdag, hihi.


Jag har förresten också undrat varför det inte finns några nya klappar under granen. Jag har vid några tillfällen suttit demonstrativt under granen, på julgransmattan och väntat. Men där kommer visst inga nya paket, julafton är över för detta år och nu säger matte att jag får vänta tills jag fyller år... i april. Åhhhh, vilken evighet.


Nospussar!   

 
 
Lillian

Lillian

29 december 2015 20:52

Du har helt klart fortjent oksesteik på nyttårsaften når du har måket så mye snø i de siste dagene!

http://www.sognafaret.no

Laika

30 december 2015 19:12

Åh ja, det ska bli så gott :D
Gott nytt år på er :)

 
Tredje året i Hjo

Tredje året i Hjo

29 december 2015 21:38

Riktigt kallt i vinden vid Vättern idag. Verkar inte bekomma Hjo-Hjo, vill jag ta en kortare runda stannar han och stretar åt rätt/fel håll.

http://hanskhjo.blogspot.se

Laika

30 december 2015 19:12

Han är en riktigt hårdhudad herre :) Badar i kallt vatten, går i kalla vindar, inget som biter där inte :)

 
Aamor

Aamor

29 december 2015 23:44

Grattis till snön, är inte alls avis, nä inte alls! Okej lite avis är jag, vill också ha lite av den varan, den snön som yr omkring en då alltså.
Du får säga tillsattes din att så länge granen står inne ska det finnas klappar under den, mellandagsklappar, nyårsklappar och ev trettondagsklappar, hihi!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

30 december 2015 19:11

Hihi, du är inne på samma spår som Melody, ni är så bra att ha här på bloggen för då kan jag visa min matte vad ni tycker och då är vi flera som röstar för detta. Klart att matte måste ge med sig då, visst :D
Hoppas ni får lite snö som yr i alla fall.
Nospussar :D

 
Melody

Melody

30 december 2015 07:14

Här har vi bara fått regn, men det är nog tur det för snö i Skåne blir bara kaos!
Du får tipsa din matte om, att det kan ligga en liten nyårspresent under granen!
Själv fick jag inte en enda julklapp under granen för mina kom en liten tomte med! En liten tomte som jag allt kände igen, trots både skägg och luva!
Önskar dig och de dina ett Gott slut och ett Riktigt Gott Nytt År!
Puss från Melody!
Matte hälsar så klart!


http://melodyshihtzu.blogspot.seht

Laika

30 december 2015 19:09

Det Melody, var en riktigt fin idé, en nyårspresent under granen. Det ska jag se till att matte gör som en tradition rent ut sagt för bättre idé än den har jag inte hört på länge :D
Vi önskar er också ett gott nytt år och hoppas det inte smälls alltför mycket i era omgivningar.
Nospussar

 
Edith o Hilda

Edith o Hilda

31 december 2015 10:09

Härligt med snö! Nu blev Hilda och jag avundsjuka igen. Här lär det dröja innan vi får rulla oss i snön. Vi får nöja oss med gräsrull så länge. Gott Nytt År!

http://parisercollie.blogg.se

Laika

3 januari 2016 20:01

Ja och tänka sig, snön ligger kvar. Jag är så lycklig över det :D

 
Ludde

Ludde

31 december 2015 11:33

Det där med nyårspresent under granen låter förträffligt! Hoppas att snön ligger kvar så du kan rulla in nya året. Gott Nytt År!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

3 januari 2016 20:01

Jag fick ett till paket :D Och snön ligger också kvar, så det går att rulla sig i den även om det är ytterst lite snö som ligger.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards