laikagumman

Direktlänk till inlägg 2 juli 2016

Men så glömsk jag är...

Av Laika - 2 juli 2016 22:39

Nej men vet ni vad? Kan ni tänka att jag helt glömt bort att berätta vad som stod på min kolumn den 21 Juni på vår väggkalender. Måste tacka Zeb för påminnelsen.


Jo, det var ju som så att jag hade väldigt svårt att tyda vad som stod där och matte ville inget säga. Till slut glömde jag bort det helt och hållet för på måndagen den 20 Juni kom Elise och hälsade på, det är mattes svägerskas barn som ni vet. Hon kom lite hux flux så där för hennes mamma och sambo, mattes bror då, fick åka till BB för att föda barn. Oscar har alltså fått en liten kusin.


Men sen på tisdagen då, så vaknade vi och jag fick gå min runda. Sedan åkte vi iväg med bilen, Elise följde med och jag tänkte att detta ju skulle bli riktigt roligt, men vart stannade vi? Jo, hos veterinären. Matte sa att jag skulle få en godis om jag var duktig, men jag kände på mig att jag inte ville vara duktig.


Det kom en veterinär och kallade på mig och jag glöme bort att trilskas och följde snällt med. Matte lyfte upp mig på bordet och så tog veterinären mig om nacken och stack mig. Återigen glömde jag att trilskas, fråga mig inte varför. Kanske var det undermedvetet det där godiset som lockade. Nåväl, det var alltså en vaccinationstid som stod på kalendern. Som tur är lär det ju inte dyka upp en sådan notis igen på ett tag i alla fall.


I övrigt har jag haft tur med vädret, det har regnat på nätter och kvällar, tider då jag inte är ute. Så när vi väl kommit ut så har jag allt sett till att vi tagit det lugnt mellan promenaderna. Som att sitta i gräset och njuta lite. Matte hade en tidning med sig ut och Oscar sov i vagnen och jag... ja, jag bara tittade mig omrking och gräsrullade då och då.

Nospussar 


  

 
 
Lillian

Lillian

2 juli 2016 23:21

Skikkelig kos på sommerdager. Godt med slike late dager, bare å nyte sommeren mens den er her. Snart blir det vinter og kaldt igjen. Så flink du var hos veterinæren da! Godt det bare er en gang i året!

http://www.sognafaret.no

Laika

4 juli 2016 19:01

Ja, sommaren är säkert över innan vi ens hunnit njuta klart av den. Jag kan nog njuta bra länge till så jag hoppas att vädret vill detsamma :D

 
Amanda å Matte Julia

Amanda å Matte Julia

3 juli 2016 06:35

Inte lätt att komma ihåg att tramsa när en duktig vettis tar tass om dig och belöning hägrar efteråt ❤ Sötnos ❤

🐱 Kram å nospussar 🐈

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Laika

4 juli 2016 19:00

Nej, ibland kommer man helt klart av sig mer än man vill, hihi.

 
Ingen bild

ZEB (malinois / schäfer)

3 juli 2016 14:39

Det var så lite så! Så skönt att det bara var en spruta och att det gick undan. Jag blev lite sjuk förra våren då jag fick ett helt gäng med vaccinationer på en gång - låg och dåsade ett par da'r och hade inte mycket ork.

Så häftigt med en liten kusin till Oscar! Vad blev det, en pojk eller flicka? Båda sorterna är kuliga, tycker jag, och viktigast är ju att de är krya. Men jag tror de får sprutor i alla fall...men godis efteråt får bara vi, påstår Matte!

Många nospussar från din vän och beundrare i Småland!

Laika

4 juli 2016 18:57

Det blev en pojke till kusin.
Oscar har också fått sprutor och det stämmer visst att de inte får godis efteråt. Bättre att vara hund :)

 
Aamor

Aamor

3 juli 2016 14:49

Grattis till den nya lilla familjemedlemmen!
Så duktig du var, sticket är ju inte så farligt men man vet aldrig vad som ska ske när man är hos veterinären. Du ville kanske bara visa Elise hur duktig du kan vara ;-)

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

4 juli 2016 19:00

Jo, jag ville nog kanske visa min finaste sida för Elise när vi var hos veterinären, men det var attans synd att veterinären också fick se det, för då vet de ju att jag inte alltid trilskas ;)

 
Ludde

Ludde

4 juli 2016 09:39

Tja, bortsett ifrån det där veterinärbesöket verkar det som om sommaren kommit till dina trakter med besked. Skönt att vara ute och gå med vagnen och ligga i gräset emellanåt. Det blir nog kul för Oscar att ha en jämnårig kusin... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

4 juli 2016 18:58

Lite regnskurar kommer det emellanåt men nog har vi för tillfället mest solsken och uppehåll i alla fall. Väldigt trevligt tycker jag :)

 
Kasper

Kasper

5 juli 2016 21:30

Oj, en liten Oscarkusin, bara hux flux så där. :)
Klart att du fått så mycket nytt att tänka på, så att det liksom inte rymdes nån sprutskräck i huvudet. Både ny kusin och godis som hägrade- En del vettisar är dessutom så gulliga att man blir alldeles som bortkollrad. Kanske det var en sån du träffade. :)

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

9 juli 2016 13:09

Ja det tror jag minsann, hon var trevlig redan innan jag träffade henne :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Skapa flashcards