laikagumman

Alla inlägg den 21 september 2013

Av Laika - 21 september 2013 22:05

Efter regn kommer solsken. Även om jag började misstro, så kom ju solen till slut ändå. Jag ska tappert minnas det till nästa, hemska regnoväder drar in. 


Idag passade det alldeles utmärkt att solen sken för matte och jag tog en långpromenad hem till mattes föräldrar. Halvvägs på skogsvägen som vi valde att gå idag, fick jag syn på mattemor och syster. Även om jag redan gått långt ville jag snabbast möjligt ta mig fram till dom för att säga hej. Matte släppte lös mig och en racer-Laika tog fart och jag var framme hos dom lika fort som en leversnitt hamnar i magen. När vi hälsat färdigt fortsatte vi gå, hela vägen hem till dom.


Väl där skulle det ätas crepes, mat som matte fått välja. Jo, hon fyller år på måndag och vi passade på att fira henne idag, hela familjen. Matte säger att hon börjar känna sig gammal nu för tiden. Vet inte alls vad hon menar, kan inte relatera till det över huvudtaget för jag känner mig lika ung som en liten valp även om jag fyller 15 nästa år. Då bara måste det bli världens brakkalas. Nåväl, jag fick inga fyllda crepes, utan bara pannkakor men det dög precis lika bra om inte bättre. Mattemors pannkakor är värda att gå vilken promenad som helst för. Jag åt två stycken välgräddade pannkakor.


Sedan, till min glädje kom mattes moster på besök och hon brukar ha en snygging med sig, nämligen Sasse. Han är lite kär i mig och då måste jag ju leka lite svårflörtad i början. Här pussas vi minsann inte hur som helst, säger jag till honom.


Fast det där håller bara i sig en bråkdels sekund för sen kramas och nospussar vi varandra. Vi fick varsin godispinne av matte också. Då visar vi båda att vi kan sitta och vänta fint.


Sasse har artros och haltar lite, så vi kan inte leka lika mycket som förut men det passar mig bra för det är gosigast att bara ligga nära varandra. Då kan jag skylla på Sasse när det börjar snarkas, för som ni vet så snarkar ju inte jag.    


Fram mot kvällen åkte vi hem, då kom husse och hämtade oss. Han har varit och jobbat hela dagen men som tur är ska vi ju kalasa matte även på hennes födelsedag så då får ju husse vara med och äta en god tårtbit.


Nu ska jag ut på min sista runda och sen ska jag sova gott heeela natten :)


Nospussar på er!

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards