laikagumman

Direktlänk till inlägg 5 november 2016

Nu blev det nog vinter

Av Laika - 5 november 2016 15:44

Vi har haft en ganska fin höst när jag tänker efter. Det var bara här i övergången till vintern som det blev så där trist med massa regn och åter regn. Till slut byttes regnet ut mot en mindre snöstorm, men det bev knappt kvar något på marken eftersom det regnat så otroligt mycket dagarna innan.


Stormvindarna då, ja dom biter knappt på mig längre. Ut, bara ut och springa av sig, nosa lite, rulla lite och sen vägra gå in, hihi. Husse uppskattade inte det tilltaget för han var iskall sa han. Matte däremot bylsade på sig ordentligt när vi gick ut idag, så mycket att hon blev alldeles svettig av att hålla mitt tempo.

Men ni ska veta att man inte tvunget kommer undan regnet bara för att man kommit in. Det regnet jag blev utsatt för kom från duschslangen, eländes elände. Men det mysiga var att jag och Oscar gosade tillsammans på golvet efter duschningen, men det var bara jag som fick en godis, hihi.


Det är höstlov här nu och vi har haft finbesök av min Elise också. Vi har gosat massor och jag har till och med blivit buren i hennes famn. Den tjejen vet vad jag gillar. Det hoppas jag att matte också vet. Igår tvivlade jag starkt då jag fick tråkig blöt hundmat. Dock vet jag inte vem som vann kampen i envishet, jag tror jag. Någon ny mat fick jag inte men till slut kom det i alla fall fram en tuggpinne från matte, så hon vek sig nog allt. När de sov åt jag av maten som stod kvar på golvet men jag lämnade lite grann för att matte inte skulle märka att jag ätit av den. Tror inte hon gjorde det för jag fick en riktigt smarrig frukost, smörgås med leverpastej.


Nu ska vi ut på en kisserunda innan middagen serveras.


Nospussar!


 
 
Aamor

Aamor

5 november 2016 16:43

Wow, har ni sett snö, vad härligt. Synd den försvan igen.
Din husse trodde säkert att du bara ville gå en kort snabb runda och därför tog han inte på sig så mycket men där lurade du honom allt, hihi!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

6 november 2016 10:46

Hihi, ja med mig vet man aldrig, det gäller att klä på sig så där lagom, så man inte fryser och så man inte svettas beroende på hur mycket eller lite jag vill gå ;)

 
Lillian

Lillian

5 november 2016 22:10

hi hi nei de merket nok ikke at du hadde spist om natten...

http://www.sognafaret.no

Laika

6 november 2016 10:45

Nä, tror inte att de gjorde det va :)

 
Ludde

Ludde

6 november 2016 18:34

Jag tror inte att det är så lätt att slå dig i envishet. Smart att lämna lite av tråkmaten så matten inte märkte nåt. Ddet var länge sedan jag blev buren i någon famn, men jag minns allt hur mydsigt det var.... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

9 november 2016 21:20

Ja, hihi. Jag är nog lika stor nu som när du var lite valpig

 
Tredje året i Hjo

Tredje året i Hjo

7 november 2016 16:36

Tack! Tuggpinnar dental måste inköpas. De räcker inte lång stund för våran Hjo-Hjo. Blöta hundkulor slinker inte alltid ner.

http://hanskhjo.blogspot.se

Laika

9 november 2016 21:21

Ja de där pinnarna är allt bra för tänderna, så därför tycker jag inte om dom, för nyttigt

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Skapa flashcards