laikagumman

Direktlänk till inlägg 27 november 2016

Första advent

Av Laika - 27 november 2016 11:55

Söndag och första advent, ja det är det idag såvida inte matte bara luras och ändå vill ställa till med fotoscener bara för att. Det är sant, hon har sagt att hon ska fota mig och Oscar, ni vet såna där uppställda och arrangerade foton. Jag linslusar ju bäst framför kameran när jag får göra som jag vill, när jag vill, hihi.


Blir det några sådana bilder så får jag väl bjuda på dom vid senare tillfälle. Nu har jag dock mycket viktigare nyheter att berätta. Jag har fått en ny bädd, det var på tiden. Min gamla och jättestora bädd i sovrummet var riktigt bra men dynan i den hade liksom gjort sitt och så säger matte att jag ändå bara numer sover i ena hörnan på den bädden så kanske vore det på tiden att minska ner storleken lite för att öka mysfaktorn. Sagt och gjort, vi åkte och köpte en ny bädd.


Provsittning innan den hamnar på sin rätta plats, det är viktigt. Ja, så man vet om det är lönt att ens byta ut den gamla menar jag.


Jag funderade ett tag på hur den kändes och helt plötsligt slog tröttheten till. Jag gäspade så fort att gäspningen knappt hann bli fångad på bild. (läs: matte och hennes mobilkamera hängde inte med)

 

Det slutade i alla fall med att vi slängde ut den gamla slitna och tog in den nya bädden på sin rätta plats även om jag nästan föll överbord vid en längre provliggning i bädden. Fast den är bra mjuk och gosig den här bädden, sen har jag ju kvar mitt duntäcke som jag kan bädda extra gosigt med, så nog gillar jag detta allt.


Jag gillar det ungefär lika mycket som jag gillar pepparkakor. Och när det är första advent så står en pepparkaka inklämd på min meny också. Oj oj, vilken dag detta är. Inte nog med det, ute har det  snöat lite också och imorse åt jag små smörgåsbitar med leverpastej på som Oscar tappat. Nu ska jag bara bli genomkammad i pälsen så jag är extra fin på bilderna matte vill ta, kanske hinner jag stöka till pälsen igen innan bilderna, hihi.


Glad första advent och massa nospussar på er alla!

 
 
Aamor

Aamor

27 november 2016 14:37

Vilken mysig säng du fått, hoppas du sover gott i den.
Inte illa med mackbitar med leverpastej på, tur lille Oscar äter som han gör, hihi! Gäller att du passar på för snart nog har han lärt sig äta och då gynnar det inte dig.

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

28 november 2016 20:09

Jag sover så bra, så bra i min nya bädd :)
Oscar får jag nog lära upp att fortsätta tappa mat även om han blir bra på att äta, det tror jag han fixar, hoppas jag :)

 
Amanda å Matte Julia

Amanda å Matte Julia

27 november 2016 14:43

Din nya säng ser skön ut. Säkert sover du (och kanske Oscar???) gott i den.
Fina bilder blev det och vi ser fram emot resten!

😻 Kram å Nosbpussar 🐾

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Laika

28 november 2016 20:06

Jo, jag sover kanonbra i den, men den är ju lite mindre så Oscar får småhänga på kanten om han vill mysa med mig, men han klagar då inte :)

 
Simba och Tasse

Simba och Tasse

1 december 2016 14:44

Vilken fin bädd, ser ut att kunna bli många fina slapparstunder i den :-)
Förstår fullkomligt dina invändningar mot att posera framför kameran, vi föredrar också spontana bilder - mindre besvärligt för oss :D
Tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Laika

4 december 2016 17:19

Helt klart mindre besvärligt, men det gick bra ändå att ta dessa bilder, jag samarbetade, hihi

 
Kasper

Kasper

1 december 2016 22:40

Den ser ju hur mysig ut som helst, din nya bädd. Se bara upp så att inte Oscar snor den! I alla fall inte helt och hållet. :) Och så har du ett duntäcke också - Laika, du har det ju precis som den prinsessa jag tycker att du i själva verket också är! Sötis!!!!

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

4 december 2016 17:19

Ja, jag känner mig verkligen som en prinsessa :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Skapa flashcards