laikagumman

Direktlänk till inlägg 11 januari 2014

Det kommer....

Av Laika - 11 januari 2014 13:56

...snöööö!!!

Igår var det så otroligt blaskigt med all blöt snö som kommit, men snö är snö och inte regn så för mig spelade det ingen roll. Det var matte som gnällde. Idag däremot har det krypit ner till flera minusgrader och det snöar för fullt. Vi tog oss en förmiddagspromenad och jag bestämde att vi visst skulle gå på en skogspromenad. Nu har vi ju inte hunnit förbereda min päls på mina labbar med vacker tass, en spray som gör att snön inte fastnar som klumpar i min päls, så det fick bli en liten upptining i duschen när vi kom hem.


Titta här på vilka trevliga stigar vi gått på.


Emellanåt hade jag en väldig fart att matte nästan fick jogga bredvid mig. Det är roligt med snö.


Nu ska jag vila ordentligt innan nästa roliga snöpromenad. Ikväll vet jag att det vankas crepes till middag och jag ser redan fram emot det, mums. I går fick jag äta tacos, vi passade på att ha riktigt fredagsmys för matte, jag och husse hade finbesök av min lilla tvåbenta vän Elise för hennes skola var stängd. En bra helg detta där jag blir bortskämd med god mat och hur mycket kel som helst.


Nospussar i massor   


 
 
Bella, shih tzu

Bella, shih tzu

11 januari 2014 15:46

Hos mig har det inte kommit nån snö, bara regn och och regn! Va smart med vacker tass, det har vi missat! Det får Matte genast kolla upp. Köper ni det i djuraffären?

Undrar
BELLA

http://Bellas dogblogg

Laika

11 januari 2014 19:01

Precis, det köper vi i djuraffären. Vit flaska med svart-vit etikett. Mycket bra. Den är liksom lite oljebaserad och helt ofarlig.

 
Aamor

Aamor

11 januari 2014 18:40

Åh så avundsjuk jag blir att ni fått snö för det är bättre än vårt eviga regnande.
Visst får man en faslig fart på benen när det är snö ute, hihi! Min matte hinner nästan inte med mig heller då!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

11 januari 2014 19:00

Verkar som att vi ska få behålla snön ett tag också och inte mig emot. Matte tycker ju att det blir lite ljusare så lite trevligt är det allt. Bara jobbigt att skrapa rutorna på bilen säger hon :)

 
Berit E

Berit E

11 januari 2014 20:16

Visst är det härligt att det har kommit snö! Matte gillar barmark bättre, men jag tycker att det här är toppen.
En sån smarrig mat du får - här vankas för närvarande BARA kulor! Fast jädrans en sån fart både jag och Grynet har när vi äter upp dom! Och dom smakar faktiskt riktigt gott - joodå, det GÖR dom. Både hennes och mina. :D Fast du nog inte tror det...

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

11 januari 2014 22:50

Hehe, du har så rätt... är mycket skeptisk till kulor :) Ibland kan jag smaka av någon annans men aldrig att jag skulle äta om matte köpte hem. Ja, för den resan har vi gjort så många gånger ;)

 
Ludde

Ludde

12 januari 2014 00:03

Skönt med lite lagom med snö. Jag har inte vågat mig på några rull men kommer det mer i morgon så... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

12 januari 2014 00:28

Jag har rullat redan, har till och med tappat räkningen :D

 
Melody

Melody

12 januari 2014 18:05

Här har vi inte sett en snöflinga, men matte ska kolla i djuraffären i morgon om det finns sådant där spray till mina tassar! Kan vara bra att ha ifall vi ska åka norrut, säger hon! Själv har jag varit väldigt nöjd med att jag fått tokspringa i solen på gräsmattorna i vår trädgård i dag, så någon snö behöver jag inte!
Puss från Melody!

http://melodyshihtzu.blogspot.seht

Laika

13 januari 2014 19:41

Ja, absolut bäst effekt får sprayen efter att man använt den några gånger. Sedan fastnar inte en endaste snöflinga :) Härligt att du sprungit av dig i solen :D Underbara sol :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards