laikagumman

Direktlänk till inlägg 28 augusti 2014

Sol och...dusch

Av Laika - 28 augusti 2014 15:40

Sol och bad heter det väl, inte sol och dusch som rubriken säger. Men det är precis så det varit idag, solen har skinit hela dagen och vi har varit ute på både korta och långa rundor. Men något bad utomhus blev dom som sagt inte, det blev en dusch hemma istället. Jag tyckte att jag borde fått bada i min å istället för duschen, men matte sa att jag inte blir ren i min å. Så jag surade lite under duschen, även om det var varmt och skönt.

När jag var klar torkade matte mig med handduken innan hon lyfte upp mig från badkaret. När jag hamnade på golvet toksprang jag till min matta och började torka mig. Matte försökte fota mig med mobilen men när hon insåg att alla bilder blev suddiga valde hon att ta en liten filmsekvens på mig istället. Det gäller att ta tillvara på mattans fulla area vid en torkning, heeela mattan runt.

När jag till slut var klar frågade matte mig om jag ville ha en godis och det ville jag så klart. Jag stod och väntade medan matte hämtade nåt från min låda. Sedan såg jag att hon hade en sån god torkad biffkorv i handen när hon kom tillbaka. Mmm, det här ska bli gott tänkte jag. Det blev det också.

 
I normala fall brukar jag ha en föning mellan min egna matt-torkning och godiset, men på sistonde har jag valt bort fönen helt och hållet. Jag föredrar numer att bli nerbäddad i sängen på en handduk under och runt mig. Sedan sover jag där tills jag nästan är helt torr. Ibland värmer matte en sån vetekudde i micron och lägger längs min rygg. Då blir det extra varmt och gosigt att ligga och sova.

Här har jag precis blivit nerbäddad och matte säger att hon bara ska ta en sista bild på mig, att jag sen ska få sova en stund. Kan hända att jag snarkade lite, lite grann.


Nospussar! 

 
 
Gunilla, Simba och Tasse

Gunilla, Simba och Tasse

28 augusti 2014 16:46

Förstår att det kan ta emot att hoppa i plurret, men vilka fina bilder vi får se på dig tack vare att du övervinner motståndet :-)
Filmen är ett smärre mästerverk, fem tassar för själva filmen och fem tassar för din fantastiska torkningsteknik :-)
Underbar bild på dig med badlakanet! <3
Kramar och tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Laika

28 augusti 2014 17:11

Hihi, tack för det fina betyget i torkningsteknik :D Jag kör den typen av torkning även efter regnpromenader (där jag haft regnkappa på mig och egentligen inte alls blivit särskilt blöt, men det spelar ju ingen roll) ;)

 
Aamor

Aamor

28 augusti 2014 18:44

Om det nu var så att du snarkade lite så måste du fått vatten i nosen och inget annat, hihi!
Det var inte mycket av mattan som inte utnyttjades, hihi! Bra jobbat!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

28 augusti 2014 19:04

Så sant Aamor, hihi. Lite vatten i nosen fick jag nog allt, för inte har jag snarkat mer sedan dess i alla fall.

 
Ludde

Ludde

28 augusti 2014 20:34

Det var allt tur att mattan är rund! Hade den varit fyrkantig hade du säkert åkt av... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

29 augusti 2014 21:33

Ja, det är helt klart lättare att hålla sig innanför ramarna när man har en rund matte :D

 
Kasper

Kasper

29 augusti 2014 00:55

Du har en fantastisk torkningsteknik! Plötsligt önskar jag mig också en rund matta!!! ;)
Och där du ligger nerbäddad - sötare än socker!!!

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

29 augusti 2014 21:32

Den runda mattan är min matta :D Den angränsar liksom till alla rummen, badrum, hall, sovrum, kök och vardagsrum. Jag ser överallt därifrån. Verkligen min plats det där när jag vill ha koll och självklart måste jag ju ha en matta där då :D Matte tyckte rund passade bäst och jag kan bara hålla med. Runda mattor är som gjorda att torka sig på :D

 
Edith

Edith

29 augusti 2014 19:19

Du är så fin när du har duschat Laika. En riktig sötnos. Matte har börjat muttra om att Hilda snart ska in i duschen. Det blir nästa vecka. Jag klarat mig en stund till. Trevlig helg!

http://parisercollie.blogg.se

Laika

29 augusti 2014 21:30

Men ni brukar ju få duscha utomhus, det är ju verkligen rena lyxen :) En sådan spabehandling skulle jag med vilja ha :D

 
Melody

Melody

29 augusti 2014 21:07

Så söt du är när du är nedbäddad! Den där fönen är ju inget vidare!
Själv brukar jag bli insvept i stort badlakan och placerad i husses knä medan matte stannar i duschen med Shakira!
Puss från Melody som är på väg till fjällen!

http://melodyshihtzu.blogspot.seht

Laika

29 augusti 2014 21:29

Underbart att ligga inbäddad så. Men vad säger du, ska du till fjällen, så spännande :D Hoppas du får en massa härliga promenader i skogarna.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards