laikagumman

Direktlänk till inlägg 9 mars 2015

Värmande sol

Av Laika - 9 mars 2015 20:27

Underbart är vad det är, vädret alltså. Ja, godis är också underbart, god mat likaså. Mattes och husses kelande är förstås också underbart. Att ha både matte och husse hemma på en måndag tillsammans med mig, underbart. När jag tänker efter är det mesta faktiskt riktigt underbart.

Vi gick ut ganska tidigt på en långpromenad i skogen. Där blev jag förresten skrämd av en sten. Mycket skumt, men matte sa att det kanske var för att solen sken in i skogen mellan trädgrenarna och att det kanske gav någon slags skugga som rörde sig vid stenen precis. Hur som så tänker jag minsann hålla extra koll på den stenen nästa gång jag passerar.


Vår andra promenad blev också en riktig lång en. Fast då pausade vi genom att stanna till vid en bänk intill min å. Jag drack lite vatten men tro inte att jag badade. Alldeles för kallt för det enligt min smak, som för övrigt faktiskt ändrat sig lite genom åren. Nu vill jag att vattnet ska vara ganska sommarvarmt innan jag badar.

Jag slickade mig om läpparna och frågade om inte matte råkade ha något gott med sig till mig, i jackfickan eller så.

 

Jo då, titta här, sa matte.

Jag fick några bitar godis innan vi gick vidare. Vi gick in i skogen och runt hästgården innan vi vände hemåt.


Det blev ännu en promenad precis innan middagen som blev potatismos med korv och räksallad. Snart är det dags för kvällsrundan men till dess ska jag bara gosa en massa, för det är ju också underbart.


Nospussar! 

 
 
Aamor

Aamor

9 mars 2015 21:11

Livet känns extra underbart ibland, ganska ofta faktiskt men det känns bäst när allt är som man vill det ska vara!
Dum sten som låg där på lur, håll koll på den så den inte tuffar till sig för mycket. Jag brukar pinka på sånt som skrämt mig lite men inte visade sig vara nått, funkar utmärkt, hihi!
Bra med gottepaus, behövs alltid!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

9 mars 2015 21:22

Hmm, kissa på sådana saker har jag förstås aldrig tänkt på. Jag gav den en lång och väldigt misstänksam blick efter att jag passerat.

 
Amanda å matte Julia

Amanda å matte Julia

10 mars 2015 08:22

Vilka härliga bilder på dig från promenaden!
Vi skulle ha blivit MYCKET förvånade OM matte INTE hade haft nån liten godisbit att bjuda dig på ;-)
Vi får hoppas att vädret blir lika fint resten av veckan också!

Kram och puss på söta nosen

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Laika

10 mars 2015 20:06

Hihi, jo matte brukar kunna skaka fram en del gottis ur sina fickor när det behövs ;)

 
Ludde

Ludde

10 mars 2015 10:30

Det är nog så att allt känns mycket skönare på våren. Jag såg en sån där skräm-sten hos Kasper för några år sedan men den slutade skrämmas när han sa till den att jag faktiskt fick gå till hans badplats... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

10 mars 2015 20:06

Vad nu, varför vill stenar skrämmas? Jag har aldrig varit med om det förr, men den här stenen var ju dessutom stor. Obehagligt och mycket lurigt.

 
Kasper

Kasper

10 mars 2015 17:28

Det är sannerligen helt underbart, såna där dagar när allting är det!
Du ser förresten också alldeles underbar ut! :) Minns inte riktigt om jag sagt det förut... ;)
Ha- en skugga som rörde sig vid stenen, dom kan ju hitta på, dom där tvåbeningarna! Passa dig Laika, ha koll, stenar KAN vara lite luriga, det har jag också märkt!

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

10 mars 2015 20:05

Precis som jag misstänkte Kasper ;) Jag ska absolut hålla koll på den där stenen, mig ska den inte skrämma igen! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards