laikagumman

Direktlänk till inlägg 7 februari 2016

Hmm...

Av Laika - 7 februari 2016 12:51

Mjää, nu är det så här att ena gången du går ut så yr snön och marken täcks av härligt vitt, för att sedan när du kommer ut nästa gång behöva uppleva regn och rusk. Det gör det liksom ganska svårt för mig att veta om jag vill gå ut eller inte. Ibland tar jag det säkra före det osäkra och väljer att inte lyssna när matte och husse kallar på mig.


Ligger jag dessutom så här gosigt så känner jag inga större behov av att följa mina "gå ut rutiner" utan kan gott ligga kvar en eller två timmar till.

Men när de där timmarna gått så kommer matte igen och talar om för mig att det nu faktiskt är dags att gå ut, att vi inte bara kan vara inne hela dagen. Dessutom säger hon att det inte regnar ute nu och att vi borde passa på att ta en runda.


Är du säker matte, lovar du att det inte regnar? För annars kan jag nog sova lite till.

Matte lovar att det inte regnar, så upp och hoppa och ut i det där gråa och blöta.

Förresten är detta sista håriga bilderna ni ser på mig för nu stundar klippning, dock inte hos min vanliga frisör. Ska i ärlighetens namn bli skönt att få friseras, men det säger jag inte så att matte hör. Jag gillar ju inte när mitt skägg blir för långt eller när mina öron blir så långa att de följer med i vattenskålen. Inte gillar jag heller när mina trampdynor börjar bli pälstäckta för då halkar jag omkring så dant på golven här hemma. För att inte tala om pälsen under magen som blir så blöt och smutsig i det väder som råder. Nej, jag är ju en renlig och fin liten vovve, hihi. Jag vill dofta fräscha nyponrosor hela tiden, inte tåbira och lort. Men jag lovar att jag ska visa matte att jag tycker det ska bli jobbigt och besvärligt att behöva klippas, precis som jag visar hur jobbigt det är hos vettisen, hihi. 


Nospussar!



 
 
Aamor

Aamor

7 februari 2016 14:15

Det är ju så att det har inget samband alls med att vilja vara renlig och fin och processen innan man blir det, det är två helt skilda saker, hihi! Även om det otrevliga blir skönt i slutändan så är ändå det otrevliga otrevligt ;-)
Snacka om att man blir ordentligt lurad om det är snö ena rundan och slask nästa, vi får ju nästan whiplash av sånt väder.
Din säng ser verkligen mysig ut så förstår att du tvekar att gå därifrån.

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

7 februari 2016 14:53

Precis så, det otrevliga blir ju inte trevligt förrän det liksom är över ;)
Ja det där vädret, inte konstigt man blir lite trött heller när man aldrig få se solen. Nu regnar det ute igen så nu ska vi absolut inte gå ut på ett tag ;)

 
Tredje året i Hjo

Tredje året i Hjo

7 februari 2016 15:27

Klippning, synd. För du är verkligen söt på nedre bilden.

http://hanskhjo.blogspot.se

Laika

7 februari 2016 16:36

Tack så mycket :D Det är nästan så att jag kan få till en tofs på huvudet :D Kanske inte vore så illa för det är ju himla sött :)

 
Melody

Melody

8 februari 2016 15:59

Här finns ingen längtan att gå ut, bara en längtan efter en snygg kille!
Matte säger att jag löper, men ut och löpa är det minsta jag vill. Idag bar matte ut mig och tvingade mig runt på en lång promenad som resulterade i att jag fick duscha! Ja, faktiskt tog människan även fram saxen och klippte av mig det mesta håret på benen och under magen och så sa hon något om skitiga vägar, men det ska jag nog inte återge!
Önskar dig och de dina en fin vecka med rena vägar!
Puss från Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.seht

Laika

9 februari 2016 22:13

Ja men vi släpar tydligen in lort och sand och grus och jag vet inte allt. Jag hade nog kunnat föredra att släpa hem en snygg kille, precis som du, hihi. Inte för att jag löper men snygga killar är alltid snygga killar :D

 
Amanda å matte Julia

Amanda å matte Julia

9 februari 2016 07:37

Du ÄR jättesöt på bilderna. Skulle inte frisören kunna spara lite mitt på huvudet, så du KUNDE ha rosetter??? Att bli av med allt som släpar och blir smutsigt fort är bara bra att bli av med.
Vädret rår vi inte över, så det är bara att stå ut. Men nog fick ni se liiite sol i helgen? Vi hade lite solsken hos oss...

Kram å puss på söta nosen

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Laika

9 februari 2016 22:12

Ja de där tofsarna på huvudet har jag inte haft på länge, matte har börjat sätta dom vid öronen istället. Jag å andra sidan kan nog tofsa upp min päls överallt som det behövs, hihi.

 
Simba och Tasse

Simba och Tasse

9 februari 2016 14:14

Vi jamar helt med om att det är onödigt att gå ut när det regnar - förstår inte varför människorna envisas med att "det är bra för en". Fast vi slipper faktiskt höra det, för vi är ju innekatter och går bara ut vid enstaka, högtidliga tillfällen :-)
Förstår att du måste bli klippt och tycker du att det blir för kort så kan du ju alltid trösta dig med att det växer ut igen :-)
Tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Laika

9 februari 2016 22:10

Åh tänk så skönt ni har det som bara kan ligga vid fönstret och titta ut på det där eländiga vädret och veta att ni kan få fortsätta vara inne :D Mysigt :D

 
Kasper

Kasper

9 februari 2016 20:16

Tur att jag vet hur himla söt du är även som klippt, annars skulle jag ju bli jätteledsen när jag ser sista bilden och tror att du inte skulle fortsätta att vara så där söt, hoppas du fattar hur jag menar och det gör du säkert för du är ju inte bara söt utan fantastiskt klok också ... matte är vådligt imponerad över hur jag lyckats få till den här bautameningen. :)
Regn är trist. Snö är mysigt när den inte är blöt. Sol är toppen. Nu vill jag ha vår!! Precis som jag tror att du också vill. :)

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

9 februari 2016 22:10

Nu efter klippningen så syns mina ögon lite bättre och jag ser bättre :D Men skägget är visst lite långt fortfarande men det är ingen fara :) Jag gillade din långa bautamening :D
Ja, vår vill vi ha!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards