laikagumman

Direktlänk till inlägg 21 februari 2016

Möblerat om

Av Laika - 21 februari 2016 10:24

Oj vilken snöstorm vi bjöds på igår. Det var till och med så pass att inte ens jag tyckte det var mysigt ute. Vindarna bet långt in i kroppen och så fort vi kom in fick jag lov att värma upp mig. Dels möblerade jag om lite. Jag tog min blåa kudde och flyttade den dryga tre meter, från hörnan i vardagsrummet till... ja, låt oss säga så här: Nu har jag koll på allt som händer här hemma, för jag hittade den mest perfekta platsen att ha en bädd på. Kolla bara:

Matte har som vanligt mycket åsikter och undrade naturligtvis om detta verkligen var den bästa platsen att ha en bädd på. Hon tyckte bädden kanske hamnat lite i vägen och kanske ställde till det lite för den dagliga passagen mellan vardagsrum och resten av lägenheten. Vadå? Det finns väl massor med plats att passera på båda sidor om mig eller hur? Nu förstår jag ingenting, det här kan ju inte bli bättre.


Det var igår det, idag är det en ny dag och min bädd har flyttat tillbaka till sin ursprungsplats eftersom matte städat och haft sig. När min ork infinner sig så ska jag nog allt möblera om igen. Fast först måste jag verkligen vila upp mig för jag blev tvungen att väcka matte tidigt i ottan idag för utgång. Jag blev så törstig i natt och dricker man så mycket kallt och gott vatten på natten behöver man gå ut tidigt på morgonen, naturens gång, hihi.


Nu ska jag drömma lite om kvällens middag, kanske blir det någon trevlig söndagsgryta om jag har tur. Matte ska få klappa min snart kurrande mage också tror jag bestämt. Åh, på tal om kurrande mage. Jag var i min affär igår och handlade godis till mig. Jag vet att om jag smiter in bakom kassan och säger hej till personalen så bjuder de på både klappande och godisbitar. Igår fick jag smaka på jättegoda små mjuka biffgodisar, det slutade med att matte och husse plockade med sig en sådan påse till mig, naturligtvis tillsammans med en hel del annat gottis. Nu är det superviktigt att absolut inte råka glömma godisen efter maten, fast det är det nog ingen risk att jag gör, hihi.


Nospussar!

 
 
Ludde

Ludde

21 februari 2016 13:58

Visst är det trevligt att möblera om lite ibland. Kan dom inte gå runt en går det väl bra att kliva över istället. Bakom disken brukar det finnas vänlig personal som förstår vad vi hundar uppskattar utom i vissa butiker där vi inte får följa med. Då behöver man faktiskt inte handla där heller... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

21 februari 2016 18:47

Jag håller med dig Ludde, vill de inte ha in oss i affären så kan där knappast finnas något av intresse heller :)

 
Amanda å matte Julia

Amanda å matte Julia

21 februari 2016 14:10

Man måste ju få efterrätt, speciellt på helgerna.
Du ÄR en liten Lurifax... Ni går runt i "din" affär och plockar med er ditt vanliga för att fylla på ditt gotteförråd, sen gosar du med personalen som bjuder på annat gottis = ni måste köpa även av den gottiga sorten. SMART, verkligen mycket smart ;-)

Kram å puss på sötaste nosen

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Laika

21 februari 2016 18:46

Hihi, det är precis så jag gör :D Jag till och med vet var mina favoritgodisar finns i affären, om de inte mot förmodan möblerat om. Då blir jag förvirrad ett tag. Charma personalen är lite av en sport och att de har godisgömmor är inget jag glömmer bort, hihi.

 
Aamor

Aamor

21 februari 2016 15:28

Förstår inte heller hur din matte tänkte där, det är ja absolut en perfekt plats att ha sin kudde på. Jag själv brukar lägga mig mitt i dörrhålet på längden och inte flyttar jag mig heller när matte ska förbi, hon kan ju trampa över, hihi!
Godis efter maten glömmer man ju aldrig, hihi!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

21 februari 2016 18:44

Precis, deras ben är ju faktiskt ganska långa i jämförelse med oss, så klart att de kan kliva över en om det skulle vara så :D

 
Kasper

Kasper

21 februari 2016 19:57

Klart det är vi själva som vet var bästa platsen är!! Vad är det med mattar egentligen, som inte fattar sånt.
Men du har åtminstone inga katter som snor din kudde, som dom ibland gör med min bia!! Fast just nu är den min, bara min.

Ta du och möblera om lite igen, omväxling förnöjer. Om inte annat så får ju matten lite motion med att möblera tillbaks.:)

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

22 februari 2016 19:37

Ja, mina bäddar är ju alltid lediga och det är ju tur, inte skulle jag våga ta min bädd ifrån en misse som lagt sig i den.

 
Lillian

Lillian

21 februari 2016 22:22

Synes så absolutt du skulle ha en seng i hvert rom, så slipper du å slite deg ut med å ommøblere om du vil ha full oversikt til enhver tid!

http://www.sognafaret.no

Laika

22 februari 2016 19:35

Jag har nästan en säng i varje rum, hihi, men de ligger inte riktigt där jag vill ha dom ;)

 
Edith o Hilda

Edith o Hilda

22 februari 2016 12:23

Perfekt läge för bädden. Jag håller med dig. Tänk att mattar alltid ska hålla på och städa när man hittat en sån bra plats. Vårt söndagsväder bjöd på sol och 17 grader varmt, ja det var som svensk högsommar nästan. Men idag regnar det. Nospussar

http://parisercollie.blogg.se

Laika

22 februari 2016 19:35

Åh tänk vad underbart med 17 grader. Dit längtar vi också helt ofantligt mycket :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards