laikagumman

Direktlänk till inlägg 22 augusti 2016

Inte bara regn utomhus

Av Laika - 22 augusti 2016 17:12

Vet ni vems päls det här är? Och varför den är så ren?

 

Det är min päls, och ren är den för att matte tyckte det var dags att duscha mig. Så inte nog med att jag blivit blöt utomhus på regniga rundor, jag har blivit blöt inomhus med.


Nu är inte jag den som gömmer mig när det kommer till duschning, men protestera lite kan man ju ändå alltid. Förr älskade jag att duscha, kammas och fönas. Numer är det bara kamning som är roligt och mysigt. Allt det andra kan jag vara utan, däremot tycker inte matte likadant. Därför sa hon till mig igår kväll att det var dushen som gällde. Ska jag vara helt ärlig så kändes det väldigt skönt att få bli ren efter två dagars regnpromenader och några blöta gräsrullningar.


Men att fönas, nej det skulle jag minsann inte gå med på. I alla fall inte när matte ville. Jag gick till henne efter dryga timmen och sa att det var okej att fönas nu, hihi.


Här är projekt föning på full gång.

När jag var färdig tog jag min godis, mallade mig lite för matte och sedan gick jag för att lägga mig. Då hade matte bytt och gjort rent i min bädd också, så härligt.

Min makrillsmustasch duschades förresten också bort, riktigt tacksamt tycker husse som inte alls gillar makrill. Jag som tycker det är så mysigt med nospussar när jag ätit en burk makrill i tomatsås, hihi.


Idag har sommaren kommit tillbaka, så jag har varit ute med min skinande rena päls och bländat folk.

Nu ska jag se till att husse lagar lite middag för jag börjar bli hungrig. Undrar bara vad jag vill ha, köttbullar kanske, eller kyckling.


Nospussar   

 
 
Lillian

Lillian

22 augusti 2016 18:39

Så heldig du er som blir stelt så godt med! Skikkelig fin ble du...

http://www.sognafaret.no

Laika

22 augusti 2016 19:45

Tack :) Det kändes bra, speciellt så här i efterhand, hihi

 
Kasper

Kasper

22 augusti 2016 22:50

Jag skulle älska en Laika-puss med makrillsmak!
Jag har också blivit genomborstad och genomkammad i dag - tror halva jag försvann. :( Sånt gillra jag ine alls, men jag fick ju en del godis förstås. :)
För övrigt måste jag säga att du är världens sötis!!!!!!!

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

23 augusti 2016 19:36

Ja det försvinner massor av päls på mig med, nästan så att matte kan avla fram en till vovve av den pälsen ;)

 
Melodysmatte

Melodysmatte

23 augusti 2016 08:37

Klart vi känner igen din päls! Vi har inte glömt bort dig, utan vi tittar in
här då och då och ser hur du har det och hur lilla Oscar växer!
Puss från Melody och stor kram från matte till er alla!

http://melodyshihtzu.blogspot.seht

Laika

23 augusti 2016 19:35

Åh så roligt att ni tittar in hos oss då och då, vad glada vi blir :) Vi saknar dock att gå in och läsa på er blogg, den var så härlig :)

 
Ludde

Ludde

23 augusti 2016 09:18

Jag gillar också att ducha. Fast jag gillar inte riktigt när husse spolar vatten över nosen. Då hämnas jag med att skaka av mig allt vatten på honom. Det bästa är när jag får springa ut till matte som sitter beredd med badlakanet. Då blir det badlakansrull mådu tro. Fast det dröjer länge tills min päls blir lika torr och fin som din. Föning är verkligen inget för mig. Hoppas du fick både köttbullar och kyckling... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

23 augusti 2016 19:34

Effekten av att skaka av mig på matte blir så minimal när jag är i badkaret. Jag når ju inte riktigt över kanten. Men badlakansrull är bra roligt :D

 
Amanda å Matte Julia

Amanda å Matte Julia

23 augusti 2016 20:31

Så fin du blev efter duschen 🚿.
Fast du är ALLTID jättesöt, men så här efter duschen, är du fluffigare än vanligt!


❤ Kram å puss på nosen 🐱

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Laika

28 augusti 2016 12:39

Ja, jag blir så väldigt fluffig när matte fönat mig :)

 
Aamor

Aamor

25 augusti 2016 20:08

Så det var dags för ditt bad nu, hihi! Det är skönt när allt är klart det håller jag med om. Synd vi inte kan bli rena och fina med hjälp av ett trollspö, hihi!
Min matte säger att jag får en massa idéer ju äldre jag blir så jag kan nog säga att även du har en massa egna idéer men visst är det kul!
Du blev jättefin!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

28 augusti 2016 12:38

Jo, idéer på äldre dagar kommer massor vill jag lova :) En del är riktigt skoj faktiskt, hihi

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards