laikagumman

Direktlänk till inlägg 27 april 2013

Vårkänslor

Av Laika - 27 april 2013 23:13

Imorse vaknade matte i ottan, husse likaså men jag sov vidare. Det var ett himla håll i gång och sedan väckte matte mig och jag fick gå ut halv åtta på morgonen. När jag kom in igen störtdök jag ner i sängen och somnade om, helt utan att ha reflekterat att det faktiskt var riktigt vårskönt väder ute. Matte åkte iväg till gymmet och husse åkte i väg med tåget på en resa i några dagar. Matte kom hem ca två timmar senare och då sov jag fortfarande. Snäll som matte kan vara, så lät hon mig sova vidare och när jag sedan vaknade halv elva gick vi ut på en längre promenad. 


Då fick mattes ögon syn på de första vitsipporna för i år. Hon satte sig på huk för att fota dessa söta små blommor och jag blev precis lika intresserad. Bäst att nosa lite så man inte missar något.


Matte sa att jag skulle gå ur bild så hon kunde fota vitsipporna. Men hallå, vad var det hon bad mig göra? Hur förnärmad kan man bli, be sin lilla älskling gå ur bild... 

Jag låtsades som om ingenting. Så där stod jag, på mattes nyfunna vitsippeplätt och bara kollade läget runtomkring, för inte tänkte jag flytta på mig i alla fall. Fröken "alltid mitt i centrum" säger matte är mitt andra namn.


Det blev ingen närmare bild på de där vitsipporna för matte men lika glad för det var hon, för hon sa till mig att hon ju faktiskt fick en mycket finare bild nu när jag var med i den. Se där, jo... matte älskar mig ändå, hihi.  


På kvällen kom mattes tjejkompisar över på middag. Jag passade på att bli klappad av alla och gosad med. När de sedan var på väg hem till sitt igen följde jag och matte med dom ut och ner till bilarna för att säga hej då. Nu är vi båda mätta, belåtna och väldigt trötta. Dags att sova och jag har redan paxat husses sida av sängen nu när han inte är hemma, hihi.

 
 
Aamor

Aamor

28 april 2013 00:21

Vilken tur att matte lät dig sova mer efter morgonrundan nu när ni fick tjejbesök, gäller att vila innan kuliga saker så man inte missar nått!
Bilderna blev så mycket bättre med dig i bild, klart att en snygg tjej ska vara bland vackra vårliga blommor!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

28 april 2013 12:03

Du är så söt Aamor, tack :) Matte säger att hon håller med.
Ja, ett himla håll i gång på kvällen med massa pladder och god mat... det är grejer det och klart man måste vara utvilad till det så man kan vara med hela tiden, se till att bli klappad och fotad och inte bortglömd en endaste sekund :)

 
Bella, shih tzu

Bella, shih tzu

28 april 2013 10:44

Jag håller med dig Laika, inte ska du gå ur bild! Det blev ett kanonfint kort och du är söt som alltid ;)
Vi har inte sett några vitsippor ännu men solen lyser på oss idag, i alla fall

Soliga hälsningar från
BELLA

http://Bellas dogblogg

Laika

28 april 2013 12:05

Då kanske vitsipporna kommer snart till er med :) Det kändes verkligen vår när vi såg dom :)

 
Kasper

Kasper

28 april 2013 14:19

Laika, du klär verkligen i vår och sippor! Och vice versa. :)

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

28 april 2013 17:13

Tack kära Kasper. Tänk att få se dig bland sippor :)

 
Ludde

Ludde

28 april 2013 21:33

Åh, så skönt att få sova ut ordentligt! Nu får du ju egen säng några dar också! Jag tycker absolut att du förgyllde vitsippsbilderna... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

29 april 2013 00:38

Ja, egen säng är inte fy skam :) Söt du är som tycker jag förgyllde bilderna där :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards