laikagumman

Direktlänk till inlägg 28 juni 2013

Äntligen fredag

Av Laika - 28 juni 2013 20:22

Fredag och helt ledig helg som väntar. Det gillar vi. Jag skulle gå med husse och möta matte när hon slutade jobbet, men när jag hade kommit runt husknuten bestämde jag mig för att jag förresten inte alls ville gå. Husse övertygade dock mig att vi skulle gå till tåget och åka den stationen som krävs för att komma till mattes jobb och så fick det bli. 


Vi mötte upp henne och åkte hem med bilen för matte hade tagit den med sig på morgonen när hon åkte till jobbet.

Jag hade på mig mitt nya sele som jag fått. Matte tyckte att det gamla hade blivit så slitet att det var dags att byta ut det. Jag har provat att gåvägra lite i det och tja... det är ju inte så att jag kan dra mig ur det selet som med det gamla. Rosa och fint är det, även om matte gärna hade skippat all text på det, men vadå... det är ju tufft  :)

 


Nu ska vi bara kvällsmysa, helgen är inte planerad mer än att jag ska ut och cykla med matte imorgon. Ska se till att hon cyklar fort, så att mina öron flaxar i vinden.


Ha en skön helg på er allesammans!



 
 
Aamor

Aamor

28 juni 2013 21:32

Vill man inte gå så gör man det helt enkelt inte heller, så är det och så förbli det, hihi!
En likadan sån sele har min syrra, jag har en orange sån, gillar den inte! Har den hos matteföräldrarna.
Du, du kan komma ur den också, in med ena benet under den biten vid bröstkorgen och lägg on backen och vips - du är fri, hihi! Även om den sitter rätt och är lite svårare än din gamle sele kan man få ur den, hihi!
Hoppas ni får en underbar helg!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

28 juni 2013 21:50

Hihi, du är underbar Aamor :) Jag ska genast se till att testa, menar... man måste ju komma ur selet ibland, som när det regnar och matte bara drar och säger att vi visst ska gå :)
Tack för tipset! Guld värt :)

 
Kasper

Kasper

28 juni 2013 21:52

Blir nog en bra helg, den här. :) Och jag vill absolut se dina flaxöron, för såna är det finaste jag vet. Fast jag alltid blir lite avundsjuk när jag ser såna där fina fladdrisar!. :)

Rosa sele med den texten - verkligen heltufft!!!
Tror du injagar världens respekt!

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

28 juni 2013 22:08

Men asch, du som har så vit och fin päls hela tiden :) Vem har så snygg volym som du i pälsen?
Ja, matte hon ska minsann få trampa för glatta livet, hihi.

 
Melody

Melody

29 juni 2013 06:58

Nej, nej och åter nej, säger jag till matte nu, för hon tycker att din sele ser ut som något som skulle kunna inhandlas även till mig. För visst gåvägrar jag också ibland, har man inte lust att gå så har man inte... Som när jag tycker hon går åt fel håll på stan, i Ystad SKA man gå på gågatan så alla kan beundra mig och alla andra vägar genom stan totalvägrar jag. Det händer att jag vägrar annars också, men mest i stan för där vet jag vilka gator jag gillar bäst! Önskar er en skön
helg med bättre väder än vad vi har!
Puss från Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.se

Laika

29 juni 2013 22:22

Ojoj, attan, då kanske du med åker dit på ett sådant sele. Fast ett sånt sele ger ju också en bra dragkraft, ännu lättare att dra med matte dit du vill gå :)

 
Bella, shih tzu

Bella, shih tzu

30 juni 2013 12:17

Nu skrattar min Matte gott och säger att hon känner igen allt som sagts om att gåvägra! Vadå då, undrar jag? Det är väl ens hundliga rättighet att gåvägra nu och då! Igår gåvägrade jag inte, trots allt regn. Men gör kanske det idag istället!
Men en snygg sele fick du, tycker jag!

Gåvägrande hälsningar frånn
BELLA

http://Bellas dogblogg

Laika

30 juni 2013 14:02

Precis, det stämmer att det är vår hundliga rättighet :) hihi

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards