laikagumman

Alla inlägg den 1 juni 2013

Av Laika - 1 juni 2013 19:25

Morgonen började med kanonväder, men därefter har det inte varit ett dugg roligt. Ingen kan väl ha trivts att vara ute idag så som det har regnat? Jag har varit hemma med husse och som tur är gick vi en bra promenad redan på morgonen när vädret var snällt mot oss. Sedan har jag bara sovit. Om jag varit nödig? Nej, inte ett dugg. Inte så länge jag hörde regnet piska mot fönstret i alla fall. 


Matte jobbade idag, och när hon kom hem hade hon grejer med sig till mig. Säkert för att be om ursäkt för att hon sa att det var min fästing som bet sig fast på henne. Ja, i alla fall så tror jag att det är därför.

Jag fick en ny och fin pläd att ha i min bädd. Den är helskön och mjuk. Har redan provlegat den i några timmar och kanske sover jag där även hela natten. Men från det sköna till det roliga, jag fick en leksak också.


Visst är min leksak söt? Och jag.... jag ska friseras säger matte när hon såg den bilden på mig.

Hur som haver så provleker jag alltid mina nya leksaker och den här var ju helkul. Matte kastade iväg den och jag sprang lika snabbt som blixten och hämtade den.


Matte kastade iväg den om och om igen, och varje gång kom jag tillbaka med nallen till henne och så hade vi lite dragkamp innan hon kastade den igen. Till slut blev jag så trött att jag bara lunkade för att hämta leksaken.


Efter en massa bus passade jag på att äta middag och sedan vila på min nya pläd igen. Vilken bra lördag trots allt regnande.      

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards