laikagumman

Direktlänk till inlägg 1 september 2013

September

Av Laika - 1 september 2013 17:51

Ny månad, nytt väder...

Kolla hur det såg ut på marken när vi gick morgonrundan.

Det har regnat och blåst hela natten och vi fick samsas med alla löv som skulle vara just där vi skulle gå.

Jag blev lite orolig att gräsmattorna skulle ha tagit skada av att hösten kommit, så ett "första september-gräsrull" var på sin plats för att känna av läget.

 

Inga blöta löv som täckte gräsmattorna, kanske tar det ett tag innan det händer trots allt. Blöta förmultna löv är inte det skönaste att rulla på, det har jag prövat. Det här regnet är bra för svamparna säger matte, med andra ord kommer det bli en heldag i skogen snart. 


Nåja, söndag är filosofens och slapparens dag och jag har gjort både och idag, dags att rulla lite till... luktar fortfarande sommar om gräsmattan.

 


Ikväll vankas det visst fläskfilé till middag med potatis och morötter, kalas för min mage. Fast ikväll och ikväll... för mig är det ikväll nu, matte. Min mage kurrar ju nu. Dags för middag alltså :)

 
 
Melody

Melody

1 september 2013 19:56

Nog kändes det som höst i morse med bara 4 grader varmt, men matte drog ut mig och Shakira på en fjällvandring på ett par timmar så inte hann vi frysa!
Fläskfilé till middag hade ju inte varit dumt, men här blev det bara torrfoder idag!
Livet är orättvist ibland.
Puss från Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.se

Laika

1 september 2013 20:00

Ett par timmars vandring vore inte dumt, fast då ska man ju gå just i skogen för där är det roligast :D Idag hinner vi inte med något sådant säger matte, men kanske imorgon :D

 
Ludde

Ludde

1 september 2013 21:52

Ja nu gäller det att utnyttja alla möjligheter till rull innan de nedfallna löven tar över... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

1 september 2013 22:15

Instämmer till hundra hundkex :)

 
Kasper

Kasper

2 september 2013 01:07

Jag för min del rullar i princip i allting. :) Men en söt tjej som du föredrar förstås rent mjukt och väldoftande gräs. :)
Matte har inte haft tid att laga någon mat alls. Titta in på min blogg så fattar du varför. Fast egentligen är den ju inte min längre, i alla fall inte bara. Men det känns rätt bra, faktiskt. :)

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

2 september 2013 15:36

Ja, men det förstår vi ju. En himla ombyggelse :)

 
Buttons

Buttons

2 september 2013 08:57

Gomorron sötnos.............hösten är finast att sitta inne I värmen och titta ut genom fönstret på .............tycker jag och matte ...blötpuss

http://floridatjej.bloggplatsen.se

Laika

2 september 2013 15:35

Så är det verkligen, fast hösten kan också inbjuda till en fel skogspromenader utan att man blir helt myggäten och det gillar min matte :D Mig brukar inga myggor äta.

 
Aamor

Aamor

2 september 2013 18:35

Håller med dig att när löven ligger och skräpar på gräsmattorna är det inte kul, stickigt och så luktar det inte gott!
Din matte lagar väl mat när din mage är hungrig? Är inte mer än rätt att du får bestämma det, hihi!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

2 september 2013 20:49

Hihi, jodå min matte fixar alltid mat till mig när jag är hungrig även om hon inte alltid ställer sig framför spisen och tillagar mina favoriträtter... men men, matte får väl vila hon med ibland, hihi.

 
Kim

Kim

3 september 2013 09:06

Mmmmm! Låter gott. Kan man kanske komma och hälsa på?
Hösten är toppen, då kan man springa hur mycket som helst, utan att behöva flåsa som en blåsbälg. Fast matte tycker inte om, när det är kallt; men det är hennes problem. Vi som gillar att rulla oss, uppskattar det mjuka gräset, som nu har börjat att växa igen efter all torka, eller hur?

http://kimsdogblogg.bloggplatsen.se

Laika

3 september 2013 19:47

Ja, gräset har återigen fått sin gröna färg och börjat växa på sig på nytt, tack vare regnet... så någon nytta gör den ju ändå, även om ingen av oss gillar den :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards